Rooibos aardbei slagroom: Aldi vs The Art of Tea

The Art of Tea

Zelfs in het offline leven ging ik verder in de zoektocht naar een goede vervanger voor mijn favoriete thee. Bij de webshop van The Art of Tea vond ik de rooibos aardbei met slagroom als losse thee dus bestelde ik deze en ging ik de test weer aan. Vervangt deze thee van The Art of Tea mijn favoriete thee van de Aldi?


Ik baal nog steeds dat mijn favoriete thee – de rooibos aardbei met slagroom van het merk Westminster – niet meer te krijgen is bij Aldi. In mijn vorige artikel was ik nog niet helemaal overtuigd, dus gaat mijn zoektocht verder. Bij de webshop van The Art of Tea vond ik ook de rooibos aardbei met slagroom smaak. Deze heb ik (samen met wat andere smaken thee) besteld en ging al snel proeven.


The Art of Tea

Westminster (Aldi)

Mijn favoriet, de ‘originele’ rooibos thee in de smaak aardbei met slagroom. De geur van aardbei met slagroom komt je al tegemoet bij het openen van het doosje en ook bij het openen van het theezakje. De smaak van aardbei en slagroom zijn aanwezig maar je zult ze niet snel herkennen. Toch is dit een lekkere zoete thee waarbij er een vage hint in zit van de rooibos smaak.


The Art of Tea

The Art of Tea

De losse rooibos aardbeien slagroom is bij The Art of Tea te verkrijgen voor €12,45 (250 gram). Ik heb deze een poos geleden al gekocht en kon toen kiezen voor 100 gram (€4,29). Bij het openen van de zak komt een lichtzoete geur van aardbeien met slagroom me al tegemoet. Dat belooft wel wat!
Echter bij het drinken is de smaak van aardbei ver te zoeken, ik proef nog wel een romige smaak maar vooral de smaak van rooibos overheerst.


Ik ben bang dat deze rooibos aardbei met slagroom thee van The Art of Tea het ook nog niet wint van mijn favoriet van de Aldi. Ik zal toch verder moeten gaan met mijn zoektocht naar een nieuwe rooibos aardbei met slagroom thee. Gelukkig voor mij zijn er nog een aantal webwinkels met thee die deze variant verkopen!
Welke rooibos variant is jouw favoriet?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.