Vernieuwde DinjaDONUT

Vernieuwde DinjaDONUT

Welkom bij de vernieuwde DinjaDONUT. Oude looks maar met nieuwe inhoud, ik schrijf hier nog steeds lekker van mij af op mijn eigen manier. De nieuwe artikelen zullen gaan over onderwerpen die mij een fijn gevoel geven om over te schrijven maar ook om eventueel later terug te lezen. In dit artikel ga ik vertellen wat mijn plannen zijn voor mijn ‘vernieuwde’ blog.

De reden van de stilte

In het verleden heb ik natuurlijk al veel geblogd (bekijk ook eens wat oude artikelen vanuit mijn archief), maar door de corona pandemie kwam daar even niks meer van. Omdat ik zelf nog gewoon moest doorwerken in de winkel (met alle diverse nieuwe maatregelen waaronder click & collect) en na het werk te moe was om iets te bedenken voor mijn blog, had ik ook geen zin meer gekregen om dingen te delen. In mijn vrije tijd wilde ik het liefst de natuur in, hobbyen of gewoon lekker binnen zitten om de mensen maar te ontlopen. Bijna het leven van een kluizenaar.

Terug

Dus nu ben ik weer terug, na een pauze van ruim 2 jaar. Ik heb het uiterlijk van mijn blog hetzelfde gelaten omdat ik nog tevreden ben met de layout en de vrolijke kleuren.
Het doel is om weer verder te bloggen over mijn avontuur; de weg naar zero waste. Ook ben ik nog steeds aan het minimaliseren door steeds maar op te ruimen en spullen opnieuw te organizen in huis. Daarnaast ben ik ook dankbaar voor de spullen die ik heb, in plaats van het verzamelen probeer ik het meeste maar gewoon te gebruiken. Dat is immers waar spullen voor bedoeld zijn.

Offday

Naast het dankbaar te zijn voor spullen, ben ik dat ook voor de tijd die ik heb om te bloggen en andere hobby’s uit te voeren. Tegenwoordig lees ik ook veel vaker in de Flow, daarin staan veel artikelen die me mijn ogen openen. Het is mijn leven dat ik moet leven en ik moet er het meeste uithalen. Dingen doen waarvan ik gelukkig word. En als ik een keer een offday heb, dan is dat maar zo. Niemand kan 24/7 ‘aan’ staan. Er zullen altijd wel momenten zijn dat je je niet zo fijn voelt in je vel. Accepteer het, geef het tijd en ruimte en probeer er daarna langzaam aan te werken.

Vernieuwde DinjaDONUT

Komende artikelen

Dat is dus ook waarom ik nu weer heb om het bloggen weer op te pakken. In het verleden werd ik er altijd wel gelukkig van om van me af te schrijven. Over persoonlijke dingen zal ik nog steeds blijven bloggen, het is fijn om te schrijven wat er in me op komt. Maar ik wil me hier op mijn blog ook meer gaan focussen op de natuur. Ik ben van plan wat tips te geven over wandelingen en welke uitrusting je daarvoor nodig hebt.
Omdat ik ook dankbaar ben voor de vrijheid die ik heb, ga ik ook meer dingen delen over de geschiedenis. Met name over de bevrijding van Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog. De hoe, wat en waarom lees je later nog in een ander artikel.

Voor nu weet je een beetje wat je te wachten staat. En ik ben heel benieuwd naar wat je ervan vindt, dus lees ik graag je reactie hieronder terug of stuur me een berichtje via social media.
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.