Rooibos aardbei slagroom: Aldi vs Teabar thee

Teabar thee

Dat ik graag thee drink, dat lijkt me nu wel bekend. Maar helaas is mijn favoriete thee uit het assortiment dus begon ik mijn zoektocht naar een vervanger. De eerste stop van mijn zoektocht is Teabar. Vervangt de Teabar thee mijn favoriete thee van de Aldi?


Een poos geleden kwam ik erachter dat Aldi mijn favoriete thee – de rooibos aardbei met slagroom van het merk Westminster – uit het assortiment heeft gehaald. Ik baalde flink (en dat is nog zacht uitgedrukt). Omdat ik de aardbei met slagroom smaak zo lekker vind, begon ik aan een zoektocht naar een vervanger voor mijn favoriete thee. Ik kwam uit bij de website van Teabar, daar vond ik losse rooibos thee in de smaak aardbei met slagroom! Ik besloot meteen om de thee te bestellen en het uit te proberen.

Teabar thee

Westminster (Aldi)

De ‘originele’ rooibos thee in de smaak aardbei met slagroom. De geur van de aardbei met slagroom komt je al tegemoet bij het openen van het doosje en ook bij het openen van het theezakje. De smaak van de thee is best zoet, de aardbei en slagroom zijn aanwezig maar niet super herkenbaar in smaak. Er is een vage hint van de bekende rooibos smaak aanwezig.

Teabar thee

Teabar

De rooibos aardbei slagroom bio is bij Teabar al te verkrijgen voor €5,25 (100 gram). De geur van deze rooibos aardbei slagroom thee is minder sterk dan die van de Aldi. De smaak is ook wel een andere beleving, de rooibos smaakt net iets kruidiger en dat heeft ook wel wat. Maar de aardbei met slagroom smaak is ver te zoeken, dat is eerder een vage hint.

Ik ben er nog niet helemaal uit of de Teabar thee een goede vervanger is voor mijn favoriete thee. De zoektocht gaat toch nog even verder. Ik probeer eerst de rooibos thee van andere thee winkels voordat ik mijn uiteindelijke oordeel geef. Maar ondertussen drink ik deze rooibos aardbei met slagroom thee (en andere losse thee die ik bij Teabar heb besteld) lekker op.
Welke losse thee is jouw favoriet?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.