Het voorjaar in met strijkkralen

Het voorjaar in met strijkkralen

Strijkkralen zijn heus niet alleen bedoeld voor kinderen. Met wat leuke inspiratie kan je zelfs hele kunstwerken maken! Voor de pipoos winkel waar ik werk heb ik wat voorbeelden gemaakt. We gaan het voorjaar in met strijkkralen!


Zoals jullie misschien wel weten – en anders bij deze – werk ik bij pipoos. De voorbeelden die we in de winkel hebben staan, zijn meestal door het personeel gemaakt. Nu was ik laatst met mijn collega samen de etalage aan het doen maar we misten iets. OH JA SHIT, de voorbeelden! We hadden helemaal geen voorbeelden staan voor de box met strijkkralen die in de aanbieding was. Ik ben die week eens flink aan de slag gegaan en met wat behulp van Pinterest en onze eigen website maakte ik wat voorbeelden. Zo gaat onze winkel het voorjaar in met strijkkralen!

Het voorjaar in met strijkkralen

Pasen

De tijd vliegt want Pasen staat al snel weer voor de deur. Ik had een Hama onderplaat van een konijn meegenomen want ik wilde wat paashazen gaan maken. De inspiratie kwam volledig van Pinterest, waar ik na lang zoeken eindelijk paashazen vond. Samen met een boompje (gemaakt door mijn vriend) en wat bloemetjes is het geheel een leuke Paasdecoratie.

Het voorjaar in met strijkkralen

Ontbijtje

Ook een beetje voor Pasen maar natuurlijk is dit ook een leuk idee voor moeder- en/of vaderdag! Een blijvend ontbijtje op bed (helemaal leuk als je het vastplakt op een dienblad en er met giethars overheen gaat). Ik had de patronen van tevoren al gezien op onze website maar uiteindelijk wist ik niet hoe groot ze zouden worden. Stiekem zijn ze toch best realistisch groot!

Het voorjaar in met strijkkralen

Het voorjaar in met strijkkralen

Het voorjaar is voor mij altijd een teken voor nieuw leven, nieuw begin. De bomen krijgen weer blaadjes, bloemetjes komen langzaamaan op en je ziet weer vaker insecten. 
Vlinders betekenen veel voor mij (ik steun maandelijks de Vlinderstichting) en ik vind ze ook wel bij het voorjaar passen. Vandaar dat ik met behulp van een Hama vlinder onderplaat een stel vlinders heb gemaakt.


Het was voor mij een tijdje geleden dat ik zo druk bezig ben geweest met strijkkralen. Even dacht ik dat ik weer vanalles wilde gaan maken, totdat ik zag hoeveel tijd het me heeft gekost. Ik blijf toch bij mijn andere hobby’s maar ik vond het wel leuk om even een oude hobby op te pakken.
Welke hobby’s deed jij vroeger maar nu niet meer?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.