Tip: Er even tussenuit

Er even tussenuit

Door de lockdown zitten de meeste mensen thuis. Je bent nergens anders dan thuis zijn. Maar ik denk dat je ook eens een keer wat anders wilt dan thuis zijn. Er even tussenuit maar dan in eigen land: ik geef je een paar leuke AirBnB tips!


Ik weet niet zeker of het wel kan en mag er even tussenuit, maar ik zou zeggen; zo lang je in eigen land blijft is het wel goed. Dan moet je natuurlijk niet teveel de deur uit gaan. Als je een leuk verblijfadres hebt is dat waarschijnlijk geen enkel probleem. Dit blogartikel is niet gesponsord maar vertelt uit eigen goede ervaringen via AirBnB.

Er even tussenuit
Er even tussenuit

Appartement ‘Stoer’, in Sibbe

Carmen en Michiel zijn zeer vriendelijke mensen met twee mooie appartementen in hun B&B Sibbliem. Je hebt de keuze tussen het (bijna tiny) appartement ‘Stoer’ of het gezellige appartement (met maar liefst twee verdiepingen) ‘Lief’.
De luxe appartementen alleen zijn al erg Instagram-waardig, ze zijn namelijk erg mooi gestyled!
Wij hebben appartement ‘Stoer’ vorig jaar bezocht, waren erg verrast door het interieur (binnen lijkt het groter dan dat je buiten zou denken) en kregen super veel tips van Carmen. 

Er even tussenuit
Er even tussenuit

Vakantiestudio 88, in Kamperland

Als je eens een keer in een uniek appartement wilt verblijven dan moet je zeker eens ‘Vakantiestudio 88‘ van Ray en Alexandra bekijken. Het appartement zit bovenop een schuur. Via een trap ga je naar boven waar je gelijk op het dakterras komt. Slapen kan op de bedbank maar als je durft, dan kan je ook in de nok van het dak slapen (cozy!). De badkamer vonden wij ook een ervaring, de douchekop zit naast de deur! 

Er even tussenuit
Er even tussenuit

Appartement Bed & Bike, in Klein Haasdal (Schimmert) 

Over unieke ervaringen gesproken, laatst zaten wij in een gerenoveerd appartement in een traditionele hoeve in Klein Haasdal (vlakbij Valkenburg). Appartement Bed & Bike is van Ingrid, die snel reageert en met de leukste tips aankomt! Het appartement is vrij groot, het heeft een ruime badkamer met inloopdouche, een woonkamer met open keuken en nog een aparte slaapkamer (die best fris kan zijn, maar gelukkig staat er een kacheltje klaar). En hoe vaak komt het voor dat je een eigen binnenhof hebt waar twee fietsen staan die je zomaar mag gebruiken?


Genieten kan al van de kleinste dingen, zoals er even tussenuit en je in een andere omgeving bevinden. Voor zulke reisjes (of vakanties) moet je natuurlijk wel het één en ander meenemen, en kan je vast wel wat tips voor het inpakken gebruiken.
Wat is jouw leukste AirBnB ervaring?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

Geef een antwoord

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.