Verjaardag: tattoo update

Tattoo update

Lang zal ze leven, lang zal ze leven! Ik ben namelijk jarig vandaag! Vandaar dat ik nu een extra artikel met jullie wil delen, namelijk een tattoo update!

Over mijn leeftijd wil ik het niet meer gaan hebben (vanaf mijn 26e wil ik geen leeftijden meer vieren, maar gewoon vieren dat ik jarig ben. Geen nadruk over die cijfertjes). Ongeveer twee weken geleden heb ik mezelf al een cadeau gegeven: een nieuwe tattoo! Daarom vond ik het nu wel tijd om een tattoo update te doen. Twee jaar geleden liet ik mijn eerste drie tattoo’s al zien in een artikel maar er zijn er inmiddels twee bijgekomen!

Tattoo update

De bloemenband

Het meisje met de drie tattoo’s is een beetje verliefd op de natuur. Niet zo gek dat ze daarom altijd veel foto’s van de natuur aan het maken is. Mooie wilde bloemen, en altijd komt ze in de verleiding om er eentje te plukken.
Na wat research naar een mooie tattoo met bloemen, had ze een afspraak gemaakt met Sara (Cosmobotic). Sara is een tattoo artist waarmee ze heeft lopen brainstormen over een bloemenband, rondom haar bovenarm. Over de vorm van de tattoo en de soorten bloemen die het meisje in de tattoo wilde hebben. Ze dacht gelijk aan bloemen zoals het vergeet-me-nietje (één van haar favoriete bloemen). Voor de tattoo heeft ze lang op de tattoo tafel moeten liggen, het deed soms een beetje zeer tijdens het zetten maar ze vond het het zeker waard!
De bloemenband staat voor hoeveel ik van de natuur houd. Ik vind bloemen in de natuur heel mooi en nu staat het stukje natuur voor altijd op mijn arm.

Tattoo update

Camera

Het idee van het meisje was om op die ene arm – waar ook de bloemenband staat – ook een tattoo te laten zetten van een camera. Fotograferen is namelijk de passie van het meisje, en het liefst fotografeert ze de mooie natuur. Zoals bloemen! Omdat het meisje zo tevreden was met de bloemenband, ging ze weer naar Sara toe om door haar een camera te laten tatoëeren op haar arm. Sara had een mooi ontwerp gemaakt en na wat passen en meten zette ze de tattoo op de pols van het meisje. De tattoo was vrij snel klaar en voor ze het wist stond het meisje buiten met de camera op haar pols.
De camera tattoo staat dus voor mijn grootste passie: fotograferen. Nog een leuk feitje: met mijn rechterarm druk ik de ontspanknop op, en de tattoo staat dus op mijn rechterarm.

De camera tattoo was een verjaardagscadeautje van mezelf (voor mezelf), en omdat de bloemenband tattoo best groot is vond ik het wel tijd voor een nieuwe tattoo update. Over mijn verjaardag: die vier ik dit jaar corona-proof. Op afstand en met een bescheiden groepje vrienden. En mijn ouders zijn gisteren gezellig en veilig langs geweest. Ik ben blij dat ik het tenminste kan vieren!
Hoe vier jij dit jaar jouw verjaardag (of hoe heb je het gevierd)?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

2 reacties op “Verjaardag: tattoo update”

 1. Els schreef:

  Van harte gefeliciteerd! Fijn dat je veilig je verjaardag kunt vieren :-). Dit jaar heb ik overgeslagen. Ik was in mei jarig en woon in Brabant.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Als de corona wat meer voorbij is dan kan je je verjaardag wel driedubbel zo hard vieren 🙂
   (en dankjewel!)

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.