New in: aankopen bij Action en Rituals

Aankopen bij Action en Rituals

Iets wat ik door de omstandigheden lang niet heb kunnen doen, is een bezoekje brengen aan de Action. Maar ook een cadeaukaart van Rituals zat al een tijd in mijn portemonnee te branden en wilde uitgegeven worden. Daarom de meest gekke combinatie van een shoplog: mijn aankopen bij Action en Rituals.

Door de omstandigheden de afgelopen paar maanden, voelde ik me niet comfortabel genoeg om winkels in te gaan. Ik had namelijk helemaal niks nodig en het voelde daarom niet fijn om echt te gaan winkelen. Ik stelde het maar uit, totdat alles op een gegeven moment weer wat soepeler ging. Bezoekjes aan winkels gaan weer bijna zoals normaal en de meeste winkels accepteren weer contant geld. Het voelde weer iets comfortabeler om te gaan winkelen. Ik ben gelijk los gegaan in de Action en heb mijn cadeaukaart kunnen uitgeven in de Rituals.

Aankopen bij Action en Rituals

Action shoplog

Ik had lijmpatronen (€0,89 per pak) nodig, die waren echt op. En mijn vriend en ik willen iets met klei (€1,35 per stuk) gaan maken. Dat waren dus de items die op mijn boodschappenbriefje stonden. Maar ik kwam met zoveel meer thuis! Ze hadden mooie chrome ballonnen (€1,59 per pak) die ik meenam voor mijn verjaardag. Ik vond ook glitter markers (€1,49 per set), dit zijn acrylmarkers met glitters erin. Binnenkort wil ik er stenen mee gaan versieren, Happy Stones (of zwerfstenen) maar later hierover meer.
In het creatieve schap vond ik wat mooie papierblokken (€0,89), deze nam ik mee aangezien ik veel in mijn Adventure Journal schrijf. Iets wat ik eigenlijk niet meer wilde kopen was een kleurboek. Maar deze heeft glitters (en kleurplaten met camera’s en donuts!) en was maar €1,49.
Ik was bezig met een project waar ik matte spuitlak (€1,99 per stuk) voor nodig heb, dus deze gingen ook mee en ik vond ook de ‘Frosted Glass’ spray (€2,49) waar ik wel erg nieuwsgierig naar ben!

Aankopen bij Action en Rituals

Rituals shoplog

Vorig jaar kreeg ik voor mijn verjaardag een cadeaukaart voor Rituals. Ik wilde destijds even wachten omdat ik toen al wat Rituals producten in huis had staan. Maar nu, een jaar verder, waren de geurstokjes op in de woonkamer en ik wilde ook geurstokjes voor in de badkamer hebben (‘Beach Spa’ is het thema waarvoor ik ga in mijn badkamer). Voor in de woonkamer kocht ik de geur Karma (€22,90), een refill fles omdat ik vorig jaar al een fles had gekocht. Hierbij kreeg ik gratis wat van die geurstokjes die in de fles kunnen.
De kleinere fles met geurstokjes in de geur Hammam (€13,50) kocht ik voor de badkamer. Deze geur had ik al als bodyscrub maar ik wil nog meer het ‘Spa’ gevoel in mijn badkamer hebben.
De verkoopster vroeg tijdens het afrekenen of ik lid wilde worden van ‘My Rituals‘. Daarmee zou ik dan een welkomscadeautje krijgen en als ik meer dan €40 zou uitgeven dan kreeg ik daar ook nog een cadeautje voor. Ik zat al dichtbij de €40, dus kocht ik de Namasté micellar water (€4,90) erbij om aan het bedrag te komen. Als welkomstcadeautje kreeg ik een set met Elixir haarproducten. Het cadeautje dat ik kreeg omdat ik meer dan €40,- had uitgegeven, was een douchefoam in de geur Sakura.
En dat allemaal van een cadeaukaart. Ik was tevreden.

Hoewel het toch ook weer fijn voelde om dingen te kopen, zit ik er een beetje mee dat ik weer meer spullen heb. Ik ben de laatste tijd langzaam aan het ontspullen maar dat is zeker niet gemakkelijk (omdat ik voor mijn verhuizing dit al grondig had gedaan). En omdat ik probeer om zo weinig afval weg te gooien, is de hoarder in mij ook weer hard bezig om dingen te verzamelen zoals lege wc-rolletjes of lege lensbakjes (ideaal verfpallet).
Ik ga me weer even proberen in te houden met spullen kopen. Dus voorlopig komt er in ieder geval geen artikel meer over aankopen bij Action en Rituals.
Is er iets dat jij graag verzamelt?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

2 reacties op “New in: aankopen bij Action en Rituals”

  1. Teddy schreef:

    Wat een fijne aankoopjes!

    1. DinjaDONUT schreef:

      Ik ben er ook zeker blij mee 🙂

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.