Teatopics #3: wakker worden en gaan slapen

Wakker worden en gaan slapen

Als een echte theeleut kon ik veel meer artikelen zoals dit Teatopics artikel maken. Ik heb inmiddels al genoeg vragen die ik van de theezakjes van Pickwick haal. De vragen van deze keer gaan onder andere over wakker worden en gaan slapen.


Na een bezoekje aan de Wintertuin Experience in Baarn – waar mijn vriend en ik heen gingen voor een kopje thee en lunch om ons eerste jaar samen te vieren – vond ik het weer eens tijd om een Teatopics artikel te gaan maken. We dronken namelijk de lekkerste losse thee ooit: Notendroom van TeaBar. Door de thee en mede door de locatie kreeg ik weer een bonk aan inspiratie.

1. Wat is het eerste dat je doet zodra je opstaat?

Het eerste dat ik doe als ik opsta ligt aan wat voor soort dag het is. Als ik aan het werk moet die dag, dan ben ik vast wel gewekt door mijn wekker en probeer ik mijn wekker uit te doen als eerste. Maar is het een vrije dag dan drink ik als eerste een half liter flesje water. Dat schijnt goed te zijn.

2. Wat wil je vandaag anders doen dan gisteren?

Lastige vraag. Aangezien ik gisteren wat dingetjes wilde regelen, maar wat niet helemaal gelukt is, wil ik dat vandaag wel kunnen doen. Misschien heb ik na het werk zelfs tijd over om wat te gaan opruimen!

3. Maak je liever een bos- of een strandwandeling?

Ook al zo’n lastige vraag. Ik hou van de natuur dus beide vind ik erg leuk. Het is fijn om een wandeling te maken in de natuur. Maar ik moet toch echt kiezen, dus dan kies ik maar voor een boswandeling! De geur van het bos ruikt altijd zo lekker.

4. Wat is jouw favoriete boek?

Ik vind alle boeken geschreven door Sophie Kinsella wel fijn om te lezen. Ik kan daarom ook geen favoriet uitkiezen. Ze heeft zo’n fijne – vertaalde – schrijfstijl. Het leest altijd erg fijn weg en als ik wil (en tijd ervoor heb) kan ik zo een boek binnen één dag uitlezen.

5. Wat is jouw favoriete theemomentje?

Thee is altijd wel lekker! Een High Tea met vrienden of familie, of een lekker bakje thee tijdens de pauze op m’n werk. Ja, ik kan alle theemomentjes wel waarderen.

6. Wat is de naam van jouw lievelingsknuffel?

Op moment is dat Haifisch, de IKEA Blahaj die ik dit jaar nog kocht bij de IKEA in Utrecht. Ik zag hem liggen in een bak bij alle andere haaien en hij moest gewoon mee. Hij is ook al een aantal keer te zien op mijn Instagram feed! Ik heb echt wat met knuffels…

7. Welk nummer zou je zingen tijdens een karaoke avond?

Ooit tijdens een conventie heb ik al eens meegezongen met karaoke. Samen met vrienden kozen we Bohemian Rhapsody van Queen. Ik zou het zo weer doen want echt iedereen wilt wel meezingen met het nummer (ook al ken je de tekst amper).

8. Wat is voor jou het beste gevoel ter wereld?

Een onbeschrijfelijk gevoel die ik krijg van een massage. Hoofdmassage, rug- of schoudermassage het is allemaal goed.

9. Welke bordspellen staan er in jouw top drie?

Cluedo, Wiewistet, en ook al is het niet echt een bordspel (maar wel een gezelschapsspel): Perudo staat ook in mijn top drie.

10. Wat is het laatste dat je doet voor je gaat slapen?

Om heel eerlijk te zijn probeer ik meestal nog een serie te kijken voordat ik ga slapen. Als ik dat niet doe dan probeer ik een boek te lezen en val ik halverwege wel in slaap. Daarvoor zorg ik natuurlijk wel dat ik een wekker heb gezet!


Zo, na een dagje wakker worden en gaan slapen heb ik het artikel voor jullie klaar staan! Ondertussen drink ik nog een paar koppen thee weg (daar gaat mijn thee voorraad) en bedenk ik alweer een nieuw artikel.
Drink jij liever losse thee of theezakjes?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.