Schatten van de kringloop

Schatten van de kringloop

De één zijn zooi, is de ander zijn… Rijkdom. Zo zullen we het maar even noemen. Het is (nog) helemaal geen gezegde maar het is zo waar. Wat voor de ene rommel is, kan voor de ander veel gaan betekenen. Ik laat je vandaag wat schatten van de kringloop zien!


Vorige week ben ik met een vriendin langs een aantal kringloopwinkels in Utrecht gegaan, op zoek naar schatten van de kringloop. En na een bezoekje aan een kringloopwinkel kom ik meestal wel thuis met spullen, zo ook deze keer. 

Schatten van de kringloop

Kringloop Broers

Sinds kort zit er een nieuwe kringloopwinkel in Utrecht, kringloop Broers (Vondellaan 55, Utrecht). Een nieuwe kringloopwinkel is wel even een bezoekje waard. Van de buitenkant lijkt het niet zo groot maar loop je eenmaal naar binnen dan zie je al snel dat het vrij groot is. De winkel staat ook al aardig vol met leuke spullen. Er zijn voornamelijk veel kleine spulletjes te vinden zoals boeken, servies en decoraties. Maar ook voor meubels kan je hier terecht.
Ik kocht er een opener voor potten, omdat sommige glazen potten aardig lastig te openen zijn. Voor een leuk prijsje van €0,50 nam ik hem mee.

Schatten van de kringloop

Stichting De ARM Kringloop Centrum 

Zoek je meer een mega kringloopwinkel dan moet je een bezoekje brengen aan Stichting De ARM Kringloop Centrum (Verlengde Hoogravenseweg 63, Utrecht). Deze winkel is heel ruim opgezet en er staan heel veel spullen. Het aanbod is erg divers, ze hebben veel meubels maar ook speelgoed, witgoed, electronica, servies, kleding en decoraties zijn aanwezig. Alle producten zijn duidelijk en ook goed geprijsd. Zo kocht ik hier een bierglas voor €0,25 (ik had geen bierglazen), een glazen fotolijstje voor €0,50 en een lamp voor €2,95 (die ik later nog ga gebruiken voor een DIY). 

Schatten van de kringloop

Kringloop De Wijkwinkel

De laatste kringloopwinkel die ik heb bezocht vorige week was een verborgen pareltje. Tussen alle woonwinkels bij de woonboulevard Kanaleneiland in Utrecht zit Kringloop De Wijkwinkel (Decimalaan 19, Utrecht). Bij deze kringloopwinkel hoef je zeker niet bang te zijn dat je niks kan vinden. De winkel staat vol met mooie tweedehands schatten.
Vooral veel meubels maar tussen alle meubels (en ook in de vitrinekasten) vind je decoraties, servies, speelgoed en meer! Het viel op dat het rek met kleding gesorteerd was op kleur! En mocht je tijdens het shoppen het even beu zijn, kan je in de koffiecorner even chillen 😉
Ik kocht hier twee leuke kerstbeertjes voor €5,-


Het is leuk om nieuwe kringloopwinkels te ontdekken. Er is zelfs een speciale app om kringloopwinkels te zoeken, hier kan je ook gelijk zien hoe men deze beoordeelt. Zelf heb ik de Kringloop app niet maar ik weet dat het eigenlijk heel handig is. Ben je op zoek naar meer schatten van de kringloop? Bekijk dan ook eens mijn shoplog van maart!
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

2 reacties op “Schatten van de kringloop”

  1. Marike schreef:

    Waah, ik ben ook van plan een kijkje te gaan nemen bij de ARM!! Hij ziet er echt mega uit. Misschien hebben ze daar wel een leuke eet- of salontafel… Twee weken terug nam ik een kijkje bij de plaatselijke kringloop (wat ik bijna nooit doe, maar schatzoeken is altijd leuk) en heb toen voor 20 euro pumps en ballerina’s gekocht xD

    1. DinjaDONUT schreef:

      Jaa moet je wel doen hoor, ze hebben echt veel! Ik wil anders wel een keertje met je mee 😀

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.