#newin may: Nuttig geshopt!

#newin may: Nuttig geshopt!

Die saaie shoplogjes van mezelf werd ik een beetje zat. Telkens alles op de foto zetten. Vanaf nu wilde ik iets anders: gewoon de interessante aankopen showen. En dat doe ik vanaf deze maand in mijn nieuwe reeks: #newin. Deze maand heb ik nuttig geshopt.

Het leek ook een beetje dat jullie de ‘normale’ shoplogjes zat werden. Dit kan ook helemaal aan mij liggen (ik werd het zelf ook een beetje zat) en daarom wilde ik het anders aan gaan pakken. De interessante aankopen die ik die maand heb gedaan delen. Deze maand heb ik nuttig geshopt, vooral dingen die me nodig leken of die ik goed kan gebruiken. Ik heb tegen veel dingen nee gezegd, ik vond dan dat item het niet waard om te kopen. Die minimalisme challenge van een poos geleden komt zeker goed van pas. Vraag je jezelf af of je iets nodig hebt, of je het kan gebruiken en niet dat het over een maand weer ergens in de kast ligt.

#newin may: Nuttig geshopt!

Een dagje Amersfoort

Iets wat m’n moeder en ik elk jaar doen; met haar verjaardag lekker winkelen. Deze keer zijn we in Amersfoort geweest. We wilden naar een winkeltje Koko gaan die eerst jaren in Utrecht heeft gezeten. Alleen kwamen we bij het pand aan, bleek het gesloten te zijn. Ondanks dat hebben we toch een leuke dag gehad en natuurlijk wat spullen geshopt!
Je ziet op de foto:
– een kristallen boekje (Boekenvoordeel, €6,95)
– een boekje over de zin van het bestaan/ Ikigai (Boekenvoordeel, €12,50)
– een edelsteen (Tara Boeddha, €5,-)
– een edelsteen kooitje voor aan een ketting (Tara Boeddha, €2,50)
– wierrookcones flower of life (Xenos, door aanbieding €0,99)
– wierrookcones happy yoga (Xenos, door aanbieding €0,99)
– een donut spiegeltje (Flying Tiger, €1,-)

#newin may: Nuttig geshopt!

Rommelgraven Utrecht

Soms is Social Media – zoals Facebook – best handig. Ik ben nog helemaal niet zo bekend bij mij in de buurt (iets met net verhuisd zijn) maar kwam er via Facebook achter dat er in de maand mei een soort vrijmarkt was. In de wijk Hooggraven in Utrecht (vandaar de naam Rommelgraven waarschijnlijk) was het de bedoeling dat men voor hun huis (dus in de tuin of op de stoep) hun koopwaar aanboden. Zoiets als een yard sale wat je wel eens in films ziet. Het weer viel een beetje tegen maar toch heb ik nog nuttig geshopt.
De aankopen:
– receptenboekje van Japan (€2,-)
– boekje Hot Shots (€2,-)
– stiekem ben ik vergeten wat dit was (iets voor fotografie) maar ik gebruik het als decoratie (€1,-)

#newin may: Nuttig geshopt!

Amsterdam!

Ook in de – waarschijnlijk – grootste stad van Nederland heb ik wat aankopen gedaan. Ik had eigenlijk helemaal niks nodig maar toch kom je dan dingen tegen. Samen met Sanne bezocht ik twee (!!) TK-Maxx winkels, een leuk geeky winkeltje A Space Oddity en ook de Action (maar wat ik zocht hadden ze dan weer net niet).
In Amsterdam kocht ik:
– een donut bagagelabel (Action, €0,59)
– een home inspiration kaars (TK Maxx, €3,99)
– Yankee Candle kaars (TK Maxx, €8,99)
– een stoer fotolijstje (TK Maxx, €6,99)
– twee klossen touw (Action, €1,39 per stuk)
– een schattig Pikachu knuffeltje (A Space Oddity, €16,95)


Misschien denk je alsnog wel dat ik veel heb geshopt. Maar geloof me, dit is veel minder als wat ik vroeger deed. Vooral kleding kan ik makkelijk laten liggen (het scheelt ook wel dat dit seizoen mijn smaak niet echt is). Ik wil eigenlijk gewoon echt items die ik ook écht gebruik of waar ik écht wat aan heb. Tot nu toe is dat wel gelukt afgelopen maand.
Ben je benieuwd wat ik allemaal in juni ga kopen?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.