Teatopics #2: even een rust momentje

Teatopics

Zo begon ik ooit vorig jaar eens met de serie ‘Teatopics‘, en zo had ik daarna best een hoop te doen. Door alle drukte van klussen, verhuizen en tot rust komen vond ik nu eindelijk eens tijd om de serie weer op te pakken (want de vragen blijven leuk en ik blijf thee drinken).

Sinds kort ben ik helemaal weg van groene thee, en vooral Romy van Vaker Vrolijk bracht me op het idee om groene thee met kokos van Pickwick te proberen (die helaas nu waarschijnlijk uit het assortiment is). Maar de groene thee met citroen is ook wel lekker. En aan alle theezakjes van Pickwick – die uit de supermarkt komen – zitten van die leuke vragen van Teatopics. Soms heb ik er nog wel eens eentje aan m’n theezakje hangen tijdens een pauze op het werk en heb je gelijk gespreksstof! Ik heb nu weer 10 vragen verzameld die ik in dit artikel ga beantwoorden, dus neem een kopje thee erbij en lees rustig verder.

1. Op welke manier rust jij het best uit?

Sowieso moet de ruimte dan netjes en geordend zijn. Al word ik van het ordenen van spullen ook al best rustig. Het kan heus wel rustgevend zijn om een bak met kraaltjes op kleur te sorteren! Of om dingen ein-de-lijk eens netjes op te ruimen a la Marie Kondo style.
Maar op vakantie, op een lekkere tuinstoel met een goed boek en lekker zonnetje erbij rust ik het best uit. Heerlijk om ontspannen een boek te lezen terwijl je middenin de natuur zit en alleen maar de natuur hoort.

2. Waar geef jij te veel geld aan uit?

Op het moment is dat – denk ik – eten. Thuisbezorgd is een groot favoriet van mij en mijn vriend, ergens een lunch op een terras eten is ook erg leuk om te doen en mijn keukenkastjes zitten vaak vol met koek en andere snacks. Ik moet dit echt gaan beteren, zodat ik niet al mijn geld uit ga geven aan eten en misschien is dat ook al een stapje dichterbij wat gewicht verliezen.

3. Welk goede voornemen heb jij ieder jaar opnieuw?

Tja.. Dat is toch echt wel afvallen. Elk jaar herhaal ik het wel, en ook zelfs een paar keer per jaar. Maar eten is gewoon ZOOOOO lekker. Verslavend zelfs! (moet ik nu naar zo’n praatgroep?)

4. Van wie had jij vroeger een poster boven je bed hangen?

Dat was Orlando Bloom! Ik had toen ooit eens de film Pirates of the Caribbean gezien waarin hij speelde en ik had een celeb-crush! In tijdschriften waar hij op een poster stond, moest ik de poster eruit hebben. Ik had er een paar boven mijn bed hangen en ook een plakboek vol met kleine plaatjes. De Hitkrant was echt geweldig voor dit soort celeb-crushes!
(later kwam ook Enrique Iglesias erbij, maar Orlando bleef wel echt mijn favoriet)

5. Waar vlieg je heen als je voor 1 dag piloot zou zijn?

Ligt eraan; als ik erheen mag vliegen en eventjes blijven dan zou dat sowieso Japan zijn! Maar gaat het vooral om het vliegen dan denk ik ergens in Scandinavië ofzo. Mooie natuur bekijken en weer terug vliegen.

Teatopics

6. Zou je liever voor een dag koning zijn of voor een dag weer kind?

Heel simpel. Ik zou liever voor een dag weer kind willen zijn. Lekker geen werk, amper wat doen. Lekker je fantasie gebruiken met al je favoriete speelgoed. Ik was vroeger altijd heel voorzichtig met mijn speelgoed (vooral de mooie Barbie’s).

7. Hoe ziet jouw ideale vakantie eruit?

Mooi weer. Mooi land. Weinig doen. Maar toch ook wel weer genoeg doen. Ik ben avontuurlijk aangelegd dus een vakantie waarbij je helemaal niks doet bij je resort is echt niks voor mij. Het zou leuk zijn voor een dagje maar daarna zou ik al snel het avontuur opzoeken. Lekker kleine dorpjes ontdekken, een mooie wandelroute nemen of nieuwe dingen proberen!
(oja en als het echt ideaal is dan zou de vakantie geheel gratis zijn, haha)

8. Als je alle tijd van de wereld had, wat zou je dan doen?

Dit is best een moeilijke vraag, maar ik zou lekker elke dag creatief bezig zijn. Bloggen, filmpjes opnemen, creatieve dingen doen, tutorials volgen, cursussen volgen, veel nieuwe mensen ontmoeten, vaak op vakantie gaan, en zo kan ik wel uren doorgaan (maar ik heb nu niet alle tijd van de wereld).

9. Welke 3 voorwerpen zou jij meenemen naar een onbewoond eiland?

Lucifers, zodat ik in ieder geval een vuurtje kan maken.
Een zakmes, zodat ik dingen kan snijden of mezelf iets kan verdedigen tegen beestjes.
Zonnebrand, anders verbrand ik levend.
Maar eigenlijk zijn 3 dingen echt te weinig. Ik wil niet met maar 3 dingen naar een onbewoond eiland, laat staan dat ik überhaupt naar een onbewoond eiland wil! Nee dat trekt me niet…

10. Met wie moet je snel weer eens afspreken?

Met een vriendin van mij; Stephanie! Ondanks dat we elkaar niet vaak zien praten we – als we weer afspreken – alsof we elkaar dagelijks nog zien. Maar nu moeten we echt afspreken, zij heeft ook een nieuw huis en die heb ik nog niet gezien!

Zelfs al wordt het nu steeds beter weer, toch blijf ik lekker thee drinken (mijn levensvoorraad moet op). Maar zodra het straks echt hartje zomer is, dan ga ik over op de ijsthee of water met citroen! Gelukkig heb ik genoeg Teatopics vragen gespaard om nog een aantal van dit soort artikelen door te tikken. Wat drink jij het liefst in hartje zomer?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.