De bestemming van 2019…

Bestemming van 2019

Iets waar ik erg vrolijk van kan worden; een vakantie! En dan zeker een welverdiende vakantie. De bestemming van 2019 ga ik bekend maken, net zoals de voorgaande vakanties. Ben je benieuwd waar ik heen zal gaan?


Ik weet het nog als de dag van vandaag, het eerste artikel met bekendmaking dat ik op vakantie zou gaan. Het was 2011 en ik zou voor het eerst met de trein op vakantie gaan. Wel met een veilige aankomst want eenmaal op het station gekomen stonden mijn vader en stiefmoeder al te wachten. Maar de trein vind ik nog steeds een erg fijn vervoersmiddel om op vakantie te gaan. Het heeft iets avontuurlijks!

Zo ook dit jaar…

Daarom is de bestemming van 2019 ook te doen met trein. Maar ik ga niet alleen. Mijn vriend vond het idee van reizen met de trein ook wel wat dus we besloten om samen te gaan. Wel zo gezellig natuurlijk! Treintickets heb ik al op zak – via de NS International app. Ik wil ze nog wel gaan printen want… Ik ga weer een travel journal bijhouden en daar wil ik ze in gaan plakken. (en het heeft iets meer zekerheid voor als je op reis bent en je mobiel valt ineens uit ofzo)

Bestemming van 2019

De bestemming van 2019…

Als ik al met de trein op vakantie ga, is het denk ik wel makkelijk te raden waar ik samen met mijn vriend heen ga. De keuze is gevallen op ZWITSERLAND! Bijna hetzelfde als vorig jaar (het is ook zo mooi), zo gaan we in de kanton Ticino en Zürich verblijven. Vorig jaar verbleef ik de eerste paar dagen in Ascona, nu zal dat Vira worden dat ligt net aan de andere kant van Lago Maggiore (meer van Locarno). Voor het tweede deel reizen we af naar Zürich, net iets dichter bij de grens dus scheelt het weer voor de terugreis. En ik heb daar nog lang niet alles bekeken (ook voelt dat een beetje als ’thuis’ maar daar heb ik het vorig jaar al over gehad in mijn travel journal).

Plannen

Wat we allemaal precies gaan doen weten we nog niet helemaal, in ieder geval genieten en veel rondreizen. We willen voor een Swiss Travel Pass gaan en misschien ook eens een auto huren. Daarnaast veel wandelen, ik wil veel foto’s maken en ook heel avontuurlijk: nieuwe dingen ontdekken! Ik weet zeker dat Zwitserland nog meer te bieden heeft als wat ik denk… Er staan al een aantal dingen op mijn bucketlist om heen te gaan dus wie weet. We hebben 10 dagen om op te vullen, dat komt vast wel goed!


Dat was het weer voor dit jaar. Zwitserland is al duur genoeg. Misschien gaan we nog ooit eens een weekendje weg maar als vakantie is dit denk ik wel de enige vakantie dit jaar (mijn huis kwam helaas niet met geldboom erbij). Ik kan in ieder geval niet wachten en tijdens de vakantie zal ik via mijn travel journal jullie op de hoogte brengen. Als jij wel eens in Zwitserland geweest bent, wat moet ik gezien hebben volgens jou?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.