Huisupdate

Huisupdate

Aan de ene kant wil ik mijn excuses aanbieden, aan de andere kant ook weer niet. Ik heb echt (samen met vrienden en wat familie) me rotgeklust in mijn huisje en dat was het uiteindelijk ook wel waard. Mijn huisje is nog niet helemaal af (details) maar wel woonbaar en ik woon er sinds maart ook echt in! In deze update zie je hoe ik van bouwval naar huis ben gegaan.

Ik volg je even niet,

In december plaatste ik (mijn een-na-laatste) artikel; het artikel dat ik bekend maakte dat ik ein-de-lijk mijn eigen huisje had gevonden. Sinds die tijd ben ik alsmaar aan het klussen geweest. Elk vrij uurtje dat ik had stak ik in het opknappen van mijn huis. Het mag dan wel in een voormalig verzorghuis zitten, die uitstraling wil ik binnen absoluut niet hebben! Beetje modern en industrieel..

Wat moest er gebeuren?

Veel!
Op alle muren zat bejaardenbehang maar wat ik daaronder aantrof was ook erg! Mijn muren vielen bij sommige gedeeltes gewoon uit elkaar! Dit moest ik oplossen met een aantal pakjes muurvuller en grote gaten vuller. Mijn deuren waren allemaal crème en zo ook de wandcontactdozen. Laat dit nou net niet mijn smaak zijn, dus die moesten ook geschilderd worden. De keukenkastjes die boven mijn keuken hingen zaten veel te laag, en het keukenblad was 3x niks. Allemaal vlekken erop: bah!

Van toen naar nu…

Ik laat gewoon de foto’s zien, ze zitten in goede volgorde zodat je kan zien hoeveel alles veranderd is.

Huisupdate
Een stuk woonkamer, poging doen om het behang te verwijderen
Huisupdate
Slaapkamer, met deur naar de badkamer
Huisupdate
Een erg lege badkamer
Huisupdate
De hal, behangvrij!
Huisupdate
Mooi verschil van wit in de badkamer…
Huisupdate
50 tinten wit in de keuken…
Huisupdate
Bakstenen in de gang?
Huisupdate
En de slaapkamer is geschilderd!
Huisupdate
Een selfie kan natuurlijk niet ontbreken.
Huisupdate
Bijna al mijn muren geschilderd met Gamma Professional muurverf (nee ik maak geen reclame, heus niet)…
Huisupdate
Hogere keukenkastjes, yes!
Huisupdate
Een shot van de berging kan ook niet ontbreken natuurlijk.
Huisupdate
Badkamer deel 1.
Huisupdate
Badkamer deel 2.
Huisupdate
Woonkamer deel 1
Huisupdate
Woonkamer deel 2
Huisupdate
Slaapkamer deel 1
Huisupdate
Slaapkamer deel 2

Veel is er nog niet af, maar zoals ik al zei: het is bewoonbaar. Ik kan er leven en alles wat nog niet af is staat me (nog) niet in de weg.
Langzaamaan werk ik het lange to-do lijstje af. Maar wel dat ik nog tijd voor andere dingen over houd. Dus hopelijk kan ik in de volgende update al wat meer details laten zien!
Zou jij liever behang of verf op de muren willen?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

4 reacties op “Huisupdate”

 1. Mirjam schreef:

  Wat een verandering al! Ziet er goed uit

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankjewel! 🙂

 2. Romy schreef:

  Wauw, wat heb je er veel tijd en werk in gestoken, maar wat is het ook ontzettend mooi geworden! Dikke complimenten 🙂 Ik herken het helemaal dat je uiteindelijk wel een tijdje bezig bent voordat je huis echt helemaal af is. Maar het ziet er zo al wel heel mooi uit!
  Wel heel toevallig trouwens dat jij ook met crèmekleurige deuren was “gezegend”, haha. Ik had ook 9 crèmekleurige deuren in mijn huis en heb die allemaal wit laten schilderen. Ik twijfelde eerst of dat niet te veel moeite voor niets was, maar het is echt een véél mooier gezicht zonder alle crème, vind ik 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   Veel tijd en werk inderdaad (een ding scheelt, ik wist wat ik aan het doen was en heb zelfs dingen bij geleerd!).
   En ja je moet er van houden, die crèmekleurige deuren. Wij in ieder geval niet 😉 :p

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.