HAPPY NEW YEAR 2019!

Happy New Year

Happy New Year lieve lezers! 2019 is dan eindelijk aangebroken en zoals elk ander jaar lijkt het steeds korter te duren. Vandaag blik ik in het kort terug op 2018 (vooral de voornemens) en heb ik het over mijn nieuwe voornemens voor het nieuwe jaar.


Het gekke is dat elk jaar steeds korter lijkt te duren. Of het gaat gewoon net wat sneller als je volwassen bent en moet werken. Geen schoolvakanties meer maar werk! 2018 was een beetje een gek jaar, de zoektocht naar een nieuwe woning die ik afgelopen maand dan eindelijk heb gevonden. 
De voornemens die ik dit jaar heb lijken heel erg op die van vorig jaar. Is het gelukt in 2018? Nee of er is een klein begin, dus we schuiven ze lekker door naar 2019! Happy Donut, Happy New Year!

Autorijlessen

Een nieuw voornemen op mijn lijstje! Ik had het er al eens met vrienden over, en dat was na de zomer… Toen kreeg ik ineens een vriend die ook met rijlessen bezig is dus begon het flink te kriebelen. Ik wil aan autorijlessen beginnen! Het is dat ik nu nog volop met mijn nieuwe huisje bezig ben dus het moet heel even wachten. Maar uiteindelijk hoop ik dat ik dit jaar ermee kan gaan beginnen (eindelijk). Die auto zien we later dan wel, eerst het ‘roze papiertje’ halen…

Afvallen/ gezondere lifestyle

Vorig jaar stond deze bovenaan het lijstje met voornemens, dit jaar ook wel maar wat meer op de achtergrond. Zodra ik eenmaal in mijn huisje woon wil ik weer lekker starten met gezond eten. Als ik eenmaal met gezond eten begin, komt dat afvallen (of op gewicht blijven) ook vanzelf. Met kleine stapjes beginnen aan een gezonder leven! Misschien ga ik dan ook wel zorgen voor meer beweging (al zou dat niet moeilijk moeten zijn want mijn woning is op de 4e etage).

Focussen

Hoewel deze vorig jaar ook bij de voornemens stond, is er weinig van gekomen naar mijn idee. Ik wil me nog steeds beter gaan focussen op m’n werk. De Doe-Het-Zelf vakopleiding afmaken zodat ik in ieder geval wat certificaten en kennis erbij heb. Ook wil ik me (nog steeds) focussen op mijn twee belangrijkste hobby’s: fotograferen en bloggen. Afgelopen jaar heb ik wel voor het eerst een fotografie meeting meegemaakt en dat wil ik komend jaar ook weer doen! Lekker fotograferen bij zulke evenementen.
Mijn andere (kleine, losse) hobby’s wil ik ook niet vergeten. Meer tijd voor hobby’s en minder tijd voor onzin dingen zoals uren op YouTube rond hangen.

Orde en netheid

Afgelopen jaar heb ik flinke stappen gemaakt in de orde en netheid. Ik wilde me richten op het opruimen en minimaliseren. Hoewel ik er nog lang niet ben, was ik wel goed op weg. Daarom wil ik er dit jaar weer mee aan de slag. Lekker veel opruimen zodat ik met een frisse start begin in mijn huis.  En dan orde scheppen door op vaste dagen schoon te maken of boodschappen te doen ofzo. Dat lijkt me niet zo moeilijk…Al die goede voornemens ook elk jaar… Happy New Year lijkt wel een excuus om zulke voornemens te verzinnen. Het zijn eerder doelen die je wilt behalen dat jaar, en zo zie ik ze eigenlijk ook wel.
Wat zijn jouw goede voornemens/ doelen voor 2019?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.