Creatieve goodies herfst 2018

Creatieve goodies

 

Zo had ik laatst nog heel veel dingen opgeruimd voor mijn Minimalisme Challenge, zo heb ik er ook weer een aantal dingen bij gekocht. Onder het mom van: “Maar ik kan het altijd gebruiken” of “Dit ga ik gebruiken voor…”. Deze keer kocht ik wat creatieve goodies (want dat kan je altijd wel gebruiken) bij Kreadoe, Tuinland en Action!

 

Eigenlijk wilde ik een artikel maken over Kreadoe maar ik had geen beeldmateriaal (er was zoveel en het was ook best druk) dus besloot ik maar om een verzamel artikel te maken met creatieve goodies. Naast wat items die ik tijdens Kreadoe heb gekocht, heb ik ook wat creatiefs bij Tuinland gehaald (althans, daar moet ik nog iets creatiefs van maken) en tijdens een bezoekje aan Action kon ik het niet laten om niks te halen. Ik vond namelijk een aantal nieuwe creatieve goodies daar!

 

Creatieve goodies

Kreadoe 2018

Al jaren roep ik dat ik naar de Kreadoe (DE beurs voor alle creatievelingen onder ons) wil. Ik ben creatief en het is in Utrecht dus lekker dichtbij. Dit jaar kwam het er eindelijk eens van en ging ik samen met een vriendin (die ook ontzettend creatief is). Ik zag een hoop nieuwe hobby’s en na een halve dag zag ik ook ijs (nomnom). Er was zoveel te vinden op de beurs en ik wilde eigenlijk veel meer mee nemen maar ik heb al zoveel hobby’s! Daarom nam ik alleen een donut tape mee van de kraam van MostCutest, een leuk borduurpakketje en een pixel art kikker (niet op de foto, die had ik al aan mijn moeder gegeven).

 

Creatieve goodies

Tuinland 

Als een bezoekje aan de Intratuin in Duiven (met een hele grote kerstshow) nog niet genoeg was, ben ik ook nog eens naar Tuinland geweest. Hier kreeg ik alleen geen kerst inspiratie, maar herfst inspiratie. Zelfs in mijn kleine kamertje wil ik nog wel wat gezelligheid en iets nieuws. Ik nam een grote glazen vaas (help me out, heet dit wel een vaas?) mee en wat ‘decoratie fruit’ om een leuk herfststukje mee te maken. Mocht ik uiteindelijk ooit m’n eigen huisje hebben, dan heb ik alvast een leuke vaas voor zulke seizoensstukjes. 

 

Creatieve goodies

Action

En als laatste, de Action. Hier kan ik eigenlijk altijd wel iets vinden en het wordt steeds gevaarlijker… Deze keer ging ik voornamelijk met creatieve goodies de deur uit. Een zak met mos, een bullet journal, tube acrylverf, een setje met stempels, een setje om zelf kaarten met krijt te maken, heel erg simpel fotolijstje (die ik wil omtoveren ooit), caligraphy pennen, setje fimoklei en piepschuimen snoepvormpjes. 
Wat ik met veel van de spullen ga doen weet ik nog niet precies. Maar het mos ga ik in ieder geval gebruiken voor een herfststukje en de bullet journal wil ik bij een volgende vakantie gaan gebruiken als travel journal. 

 

 

Ik heb altijd al een zwak gehad voor zulke creatieve goodies. Maar het liefst zoek ik ze dan wel voor de laagste prijs, vandaar dat Action daar echt mijn favoriet in is! Maar vaak heeft Zeeman of zelfs de Wibra ook hele leuke creatieve goodies. Er zullen vast meer van zulke artikelen op mijn blog terecht komen, aangezien ik graag creatief ben en graag creatieve dingen doe.
Heb jij een creatieve hobby (of meerdere)?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

4 reacties op “Creatieve goodies herfst 2018”

 1. Leoniae schreef:

  Ohhh wat een leuke goodies allemaal :)! Ik ben ook graag creatief bezig! Ben zelf ook naar de KreaDoe geweest en heb veel stickers en papiertjes gekocht :).

  1. DinjaDONUT schreef:

   Leuk was het hè?! 😀
   Ben benieuwd wat jij met je gekochte goodies gaat doen!

 2. Sanne de Wit schreef:

  Ik vind seizoensstukjes ook altijd heel erg leuk, ben zelf ook altijd creatief bezig! Leuk om te lezen, bedankt!

  Groet,

  Sanne de Wit

  1. DinjaDONUT schreef:

   Jij bedankt voor het lezen 🙂

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.