Personal: What’s going on…?

What's going on

 

Klinkt misschien heel dramatisch maar zo erg is het allemaal niet. Ik wil gewoon even een persoonlijk blogje tikken om mijn hoofd leeg te maken. Dat werkt soms. En misschien deze keer ook wel.
Dus vandaar: What’s going on…?

 

Lastige titel, makkelijk antwoord: ik weet het gewoon niet echt. De laatste tijd zit ik niet echt lekker in m’n vel en dit is eigenlijk voor het eerst dat ik zoiets deel in het openbaar. Het zit me niet echt lekker dat ik na een lange zoektocht nog steeds geen huis heb gevonden, alsof het een eindeloze zoektocht is waar gewoon geen einde aan zit (snap je ‘m nog?). Of ben ik gewoon teveel eisend? Het zou zo zonde zijn om een huis te accepteren (en daardoor mijn inschrijving bij de sociale huurvereniging kwijt raak) waarbij ik twijfel.
Ik heb ook het gevoel dat ik niet echt vooruit kom. Ik blijf hangen in een bepaalde cyclus en dat blijft maar door gaan. Iets moet het doorbreken maar ik weet niet wat dat iets is. Nu ik dit typ heb ik eerlijk gezegd ook geen idee waar ik het zelf over heb.

 

Blog

Dus op de vraag: “What’s going on?” kan ik ook niet echt een antwoord geven. Ik wil – alweer – het bloggen echt gaan oppakken. De laatste tijd heb ik mezelf afgevraagd wat ik nou met m’n blog wil en eigenlijk sinds een paar artikelen die wat meer over ‘mijn’ lifestyle gaan voel ik me wat zekerder worden qua bloggen. Ik ben helemaal niet zo modebewust of een ‘beautypopje’ dat ik elk nieuws over nieuwe make-up wil delen. Ik wil dingen delen over cosplay, conventies, en meer van deze rare hobby’s. Niet zodat mensen me na gaan doen, maar zodat mensen het meer gaan begrijpen. Leer dat andere mensen anders dan jijzelf kunnen zijn. Ze hebben andere hobby’s en voelen zich daar fijn bij. Ze hoeven zich niet daarvoor te schamen! Ieder mens is – gelukkig – uniek.

 

Cosplay

Ja. Ik heb het cosplayen en de conventies weer helemaal opgepakt. En ik voel me er gelukkig bij. Dit is gewoon iets waar ik bij hoor. Dus zoals ik al aangaf in het vorige artikel, ik ga vaker bloggen over cosplay, conventies, evenementen. Dit voelt voor mij gewoon net iets beter dan weer een review over een parfum waarvan ik de geur moeilijk kan omschrijven. Zulke artikelen zat ik niet altijd met veel zin te typen. Je zou kunnen denken dat ik de makkelijke weg nu kies, maar ik denk juist het tegendeel. Ik ga vol met mijn blog voor een bepaald niche. Het is een risico, maar zo lang ik doe wat ik leuk vind zal het vast goedkomen!

 

Werk

Ja met werk gaat het goed! Binnenkort ga ik weer eens een dag op cursus (voor m’n geliefde verfafdeling <3) en we hebben geloof ik de drukke dagen een beetje gehad. Een nieuw assortiment krijgen is niet niks, zeker als je een groot gedeelte daarvan zelf moet ombouwen! Vandaag is denk ik de laatste dag van het ombouwen (behang!) en voor mij ook de laatste werkdag deze week. 
Maar ik moet nog wel hard gaan werken voor de Doe-het-zelf Vakopleiding. Ik moet nog 4 ‘afdelingen’ hiervan afronden voor het eind van het jaar. *praat tegen zichzelf* Dus Dinja, even hard aan de slag! 

 

 

Anyway, ik ben weer lekker bezig met bloggen. Het lezen van blogs duurt altijd even voordat ik daar m’n ritme in heb (ik heb nog zoveel om te lezen, de stapels met tijdschriften en boeken liggen ook nog te wachten). Maar dat komt vanzelf wel!
Waar zou jij het liefste over willen bloggen (als je dat nog niet doet tenminste)?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

Eén gedachte over “Personal: What’s going on…?”

  1. Leoniae schreef:

    Wat mooi geschreven Dinja! Ik wens je veel succes met alles! En ik blijf je blog volgen ^-^!
    Zelf weet ik het ook even niet zo goed met bloggen, ik wil het ook weer oppakken maar misschien net als jij even anders en meer schrijven over wat ik zelf echt leuk vind en goed over schrijven kan :)! Dit artikel zet mij ook zeker weer aan het denken over bloggen!
    Xxxx, leoniae

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.