Vakantie verhalen: Zwitserland 2018

Zwitserland 2018

 

Op de een of andere manier heb ik telkens een blog break nodig, maar om nou de hele tijd binnen te zitten terwijl er een hittegolf is buiten? Nee mij niet gezien (als je begrijpt wat ik bedoel), ik heb lekker van het weer genoten op dagen dat ik vrij was! Maar toch miste ik het bloggen wel, het lekker van je af kunnen schrijven over dagelijkse onderwerpen of irritaties. Daarom maak ik nu weer lekker een come-back met wat vakantie verhalen over mijn avontuur in Zwitserland 2018!

 

En hoe ik dat ga doen? Zoals ik in mijn laatste (het is wel erg lang geleden…) artikel al had vermeld: ik had mijn travel journal mee op vakantie waar ik elke avond in heb geschreven. Ook zitten er een hoop tickets van het openbaar vervoer, wat knipsels uit brochures en verpakkingen en ook bonnetjes van wat aankopen in. 
In dit artikel vind je de links naar de vakantie dagen (de bladzijdes uit mijn travel journal). Het is veel leeswerk maar ik kan je nu al een heus avontuur beloven! Onder elke losse dag vind je ook gelijk een verwijzing naar de volgende dag (om het lezen wat makkelijker te maken).

 

Zwitserland 2018

Het begin

Switzerland
25 mei t/m 1 juni 2018

Ik word een grote meid! Dit jaar voor het eerst ALLEEN op vakantie!!
De reis begint ‘s avonds op 25 mei. Met een aantal keren overstappen zal ik uiteindelijk zaterdag 26 mei aankomen in Ascona bij mijn AirBnB adres. Dinsdag 29 mei zal ik een oversteek maken naar het vertrouwde Zürich. Ook een AirBnB adres. Op vrijdag 1 juni zal ik in de avond weer terug reizen naar Nederland.

Have a save trip.

 

Zwitserland 2018

Op deze pagina had ik een klein overzicht gemaakt met welke kledingstukken ik mee wilde nemen, en daarbij ook een combinatie lijst. Alsnog heb ik teveel meegenomen dus de volgende keer moet ik wat creatiever zijn en met minder spullen even veel combinaties kunnen maken. Wat een eisen voor een vakantie…

 

Zwitserland 2018

Deze pagina heb ik een klein beetje bewerkt omdat er ook privé telefoonnummers op stonden. Dit was zo’n beetje mijn noodgevallen lijstje. Aangezien ik tijdens de lange treinritten mijn travel journal dichtbij me had kon ik altijd wel iets bellen als er een noodgeval was. En rechts zie je een stukje van mijn heenreis ticket!

 

 

25-05 vrijdag
26-05 zaterdag
27-05 zondag
28-05 maandag
29-05 dinsdag
30-05 woensdag
31-05 donderdag
01-06 vrijdag 
02-06 zaterdag
11-06 maandag (BONUS!)

 

 

Op sommige dagen heb ik net wat meer geschreven dan de andere, het lag er ook wel een beetje aan hoe laat ik het had geschreven. Bepaalde dagen ging ik best laat naar bed omdat ik per se mijn aanvulling voor mijn travel journal wilde afmaken. Niet zo’n slimme keuze maar uiteindelijk was het het zo waard. Nu heb ik een mooie herinnering aan mijn vakantie!

 

 

En, ga jij een travel journal bijhouden deze zomer?
Liefs, 
Dinja

 

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.