Pokémon GO Party: Haal de geek in je naar boven!

Pokémon GO Party

 

Voor de die-hards onder ons (al ben ik zelf niet zo’n die-hard maar ik sla het liefst geen enkele Pokémon GO Community Day over) die nog steeds Pokémon GO spelen; organiseer eens een Pokémon GO Party! Wat, hoe en waarom leg ik je in dit artikel allemaal uit!

 

Elke maand is er wel een Pokémon GO Community Day, hierbij kan je een bepaalde Pokémon vangen met een speciale attack move (Pikachu, Eevee en meer zijn je al voor gegaan). Ook heb je zelfs kans op een shiny variant hiervan, erg zeldzaam en soms moeilijk te herkennen omdat de kleuren weinig verschillen. Zo’n Community Day duurt van ’s ochtends 11:00 tot ’s middags 14:00 en vind vooral veel plaats in parkjes en drukke steden (zo heb ik al eens Amsterdam en Oberhausen bezocht). Maar waarom zou je het hierbij laten? Maak er eens echt een hele dag van en eindig de Pokémon GO Community Day met een feestje!

 

 

Pokémon GO Party

Het begin

Er was eens… Nee nee ik bedoel gewoon het begin van de Pokémon GO Community Day. Natuurlijk spreek je af met vrienden om gezamelijk Pokémon te vangen. Dat kan. Daar is ook helemaal niks mis mee. 
Maar aangezien we het hier hebben over een ‘Pokémon GO Party’… Leef je eens uit en draag een Pokémon cosplay of doe iets extra’s aan je outfit. Ik heb eigenlijk standaard wel een Pokéball aan mijn tas hangen of een Team Valor button of een ketting om mijn nek. Begin het feestje goed in stijl. Er zijn ook leuke hoodies, shirtjes en zelfs tassen te koop van Pokémon. #ubergeek.

 

Pokémon GO Party

Sit back and relax

Zo, de Community Day is voorbij en iedereen wilt nu eigenlijk toch wel weer naar huis toe gaan. Maar waarom? Wees eens een sociaal dier en maak er nou eens echt een leuke dag van. Je bent nu toch al met z’n allen dus waarom zou je dan niet bij iemand thuis verder kunnen gaan met die gezelligheid. Drink samen een bakje koffie of thee (wie zei er hier een Pokémon themed High Tea?) uit – uiteraard – Pokémon mokken! Mijn superschattige Pikachu mok (en de Pikachu figures) komt van Epic Games, een gave webshop vol met spellen en merchandise van diverse (retro) games!

 

Pokémon GO Party

Pokémon GO Party!

En nu is het echt tijd voor de dikke party! Je hebt er al een lange dag van gemaakt maar sluit het niet af voordat je een dik feest hebt gegeven! Pokémon muziek, Pokémon games, Pokémon films maar denk ook aan de hapjes en drankjes. Er zijn zat hapjes en drankjes te vinden op Pinterest die wat te maken hebben met Pokémon.
Zelf bedacht ik laatst dat het wel leuk was om Pokémon themed shotjes te doen (denk erom: onder de 18 geen alcohol!). Maar bij een toekomstige Pokémon GO Party zit ik al te denken aan Pokémon themed cocktails…
Als voorbeeldje: 
– Groen (Pisang Ambon) – Bulbasaur
– Rood (Rocket Shot/ Sourz Red Berry) – Charmander
– Blauw (WKD Blue/ Blue Curacao) – Squirtle
– Geel (Limoncello) – Pikachu
– Bruin (Disaronno) – Eevee 

 

 

Er hoeft natuurlijk niet altijd een reden zijn voor een feestje. Zodra ik weer een eigen huis heb wil ik wel thema feestjes organiseren, hartstikke leuk! Voorlopig moet ik het doen met feestjes die anderen geven of uitgaan in de stad (Utrecht yay!). Voor nu bereid ik me in ieder geval alvast voor op de volgende Pokémon GO Community Day (en bijbehorende Pokémon GO Party); Chikorita staat op de planning!
Wat voor thema zou jij je eerstvolgende feestje willen geven?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

2 reacties op “Pokémon GO Party: Haal de geek in je naar boven!”

  1. Lois Lorinde schreef:

    Wat een leuk artikel! Ook leuk om te lezen dat je Pokemon speelt met vrienden. Ik heb mijn vriend even over moeten halen, maar nu is hij zelf wat fanatieker betreft raids. Ik probeer ook geen community day te missen haha, en het is altijd super gezellig. Tof idee ook van de cocktails. Ik zou dan zelf nog bijv. een gezichtje op het glas tekenen voor schattig effect. (En ook Team Valor hier!)

    1. DinjaDONUT schreef:

      Dat is ook een leuk idee! Op elk glas een ander gezichtje (een andere Pokémon) zodat je weet van wie welk glas is 😀

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.