27-05 zondag 2018

27-05 zondag

 

27-05 zondag

SONNTAG 27 mei

 

En toen was er zon! Totaal niet voorspeld dus ik had mazzel. Na lang twijfelen over de bestemming van vandaag is het toch Valle Verzasca geworden. 
Hup met twee bussen erheen, waaronder de Postbus (mét wifi). Eigenlijk stapte ik er een halte te laat uit, waar ik dacht mooie foto’s van de brug te kunnen maken. 

Na veel foto’s (er waren mensen die de brug af sprongen!), mijn brood en het feit dat ik ben uitgegleden, (tja natte schoenen) wilde ik naar de bushalte lopen. Ik was er sneller dan verwacht dus liep ik nog door. Onderweg kwam ik nog een terrasje tegen waar ik niet geholpen werd dus ben ik weg gegaan. 
Grotto Al Bivio Corippo (nooit meer heen gaan)

 

Ik ben een stuk verder gelopen (langs de weg >.<) en uiteindelijk bij San Bartolomeo de bus gepakt. Snel door naar het appartement waar ik binnen no-time andere schoenen aan had gedaan want ik wilde zonnen (strand, zon, ijs)! Bij Lido di Ascona kon je gratis naar het strand en hier haalde ik een Rakete voor maar 1,50 sFr.
Daarna dreigden de donkere wolken en ben ik langs de Promenade terug gegaan.

 

Bij een souvenirwinkeltje kocht ik gewoon nog een ijsje Pralinato (gewoon omdat het kan, het is vakantie!) en een leuke linnen tas voor mezelf. Er staan diverse dingen op uit de buurt, dus leuk souvenirtje!

 

Heerlijk die plätzli’s! Binnen twee dagen al een sixpack op =p wordt tijd dat ze die dingen naar Nederland halen. 
Oh en de rahmspinat!
(ja ook die at ik vandaag weer.
Nu is het slecht weer en bijna bedtijd. Wat zal ik morgen eens gaan doen…
Lugano, Bellinzona of toch Isola di Brissano?

 

 

 

 

Verder lezen? -> 28-05 maandag

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.