25-05 vrijdag 2018

25-05 vrijdag

 

25-05 vrijdag

LIVE VERSLAG 
FRIDAY 25 mei

 

18:55
Daar gaan we dan hoor. Bepakt en bezakt zat ik in de bus, deed ik moeilijk in de AH to go (ik had toch eten nodig) en ben ik met koffer en al naar beneden geklauterd in de trein (maar yay voor de 1e klas).

 

19:13
Na mijn broodje gezond (met ei) hierbij een note aan mezelf: EET NOOIT MEER zo’n onhandig broodje in de trein! Oh en ook geen aardbeien, die zijn ook niet zo’n succes in de trein. Ze plakken en ze zijn groot. HOE eet ik dit op?

 

19:23
WAAROM nemen mensen kraakkoekjes/ kraakdingen mee de trein in? Ik kan niet tegen dat gekraak. Nu ‘verplicht’ aan de muziek, ik wilde van de stilte genieten. Zucht.

 

20:06
Trein heeft nu al vertraging. Maar gelukkig ben ik slim genoeg geweest om een trein eerder te nemen =)

 

20:45
In Venlo. ‘Even’ wachten op de STOPtrein naar Düsseldorf. Pistache milkshake gehaald (bij Smullers), superlekker.

 

21:03
Zie nu dat de trein die ik zou moeten hebben al 10 minuten vertraging heeft… En ik zou 7 minuten overstaptijd hebben. Ik wist het gewoon! Beter dat ik die trein eerder genomen heb.

 

21:22
Vertraging in Duitsland? Bij Dülken.
Tjoek tjoek kom op trein, ik wil de DM in! – 8 minuten.

 

23:21
45 MINUTEN!
Er is dus vertraging. Ik heb nooit wat gezegd over de NS want dit is wel heel erg. Waarom? En ik moest al zooo lang wachten =(.
Ik ben moe, ik wil slapen. De DM heb ik nu al leeggeroofd en de Dunkin’ Donuts ook al allemaal opgegeten. M’n data gaat er deze maand vet aan want bijna nergens is wifi te vinden. Ik wil nu echt een reismaatje, dan duurt het wachten niet zo lang. Je vermaakt elkaar altijd met verhalen.
Omdat het zo laat is, ligt bijna iedereen al te pitten dus veel whatsapp contact heb ik ook weer niet =(.

 

 

 

 

Verder lezen? -> 26-05 zaterdag

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.