Stappenplan voor een Ebay masker

Stappenplan voor een Ebay masker

 

“Nee ik durf niet”, zo dacht ik over het gezichtsmaskertje dat ik ooit eens op Ebay had gekocht. De Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead 3-Step kit is nog steeds online te koop en ik schrijf hiervoor een Nederlands stappenplan. Maar werkt dit Ebay masker eigenlijk wel?

 

Stappenplan voor een Ebay masker

Ooit – in de tijd dat ik nog mega veel op Ebay bestelde – kocht ik dit maskertje voor €1,13. Geen geld natuurlijk maar er ontbrak echter een Engelse vertaling van de gebruiksaanwijzing. Hierdoor durfde ik steeds het masker niet te gebruiken, bang dat alles mis zou gaan. Maar ik wilde het ook maar niet weggooien omdat mijn nieuwsgierigheid naar het masker te groot was. Eindelijk – het werd eens tijd – heb ik het Ebay masker geprobeerd en schrijf ik een Nederlands stappenplan aangezien ze nog steeds te koop zijn! En zelfs de verkoper waar ik het toen had gekocht op Ebay, bied deze maskers ook weer aan: “Popular Korean Holika Pig Nose Clear Black Head 3 Step Kit Beauty Cosmetic Hot” voor €1,13.

 

Stap 1.

Begin met het reinigen van je gezicht. Het is een masker voor je neus maar zelf vind ik het fijn als alles gelijk gereinigd is. Haal ook eventueel je make-up eraf. 

 

Stappenplan voor een Ebay masker

Stap 2.

Maak de bovenste verpakking open, hierin zit stap 1 van het Pig Nose Clear Blackhead maskertje. Deze doe je op je neus en druk het zachtjes aan. Nu moet je ongeveer 15 – 20 minuten wachten. 
Bij mij begon deze stap na 15 minuten te irriteren dus haalde ik hem daarna eraf. Hierna moet je je neus weer reinigen (gewoon met water) en laat deze vochtig. 

 

Stappenplan voor een Ebay masker

Stap 3. 

Nu maak je het middelste gedeelte open, dit is stap 2 van het Pig Nose Clear Blackhead maskertje. Zorg wel dat je droge handen hebt anders zal deze strip snel aan je handen blijven plakken. Doe de strip snel op je neus en druk deze stevig aan. Het moet niet kunnen verschuiven. 
Bij deze stap wacht je ook weer 15 – 20 minuten en hierna trek je de strip eraf. Nu kan je je gezicht weer even reinigen en droog het daarna af (zacht deppen met een handdoek).

 

Stappenplan voor een Ebay masker

Stap 4.

Het is tijd voor de laatste stap van het Pig Nose Clear Blackhead maskertje! Deze strip zorgt ervoor dat je huid weer gehydrateerd wordt na zo’n heftige peel off strip. Je maakt de verpakking open, haalt de beschermstrip van de strip af en plaatst deze op je neus. Dep hem op verschillende plaatsen zodat je huid voldoende gehydrateerd kan worden. 
In de tussentijd heb ik hier een ander maskertje aangebracht zodat ik met mijn hele gezicht kon genieten van wat huidverzorging.

 

Stappenplan voor een Ebay masker

Stap 5.

Haal de laatste strip van het Pig Nose Clear Blackhead maskertje van je neus (en eventueel het andere masker wat je hebt aangebracht) en reinig je gezicht. Je neus zal nu heerlijk zacht moeten aanvoelen!
Nu kan je eventueel nog een crème aanbrengen als je dat wilt maar dat hoeft natuurlijk niet per se.

 

 

Het was wel een gedoe om aan te brengen omdat het een 3 stappen masker is, en ik toch wel fan ben van ‘even snel een maskertje op doen’. Het Pig Nose Clear Blackhead maskertje heeft wel gezorgd voor een zachte neus maar of de blackheads nou ook echt weg zijn? Ik merk er weinig van helaas. Ik heb vorige keer een masker geprobeerd die daar iets beter in is, maar die heeft dan weer niet de verzorging die bij dit masker wel zit. Maar dat kan natuurlijk allemaal per huidtype verschillen. Voor herhaling vatbaar is hij voor mij niet maar ik ben blij dat ik hem heb uitgeprobeerd!
Welk gezichtsmasker is jouw favoriet?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

2 reacties op “Stappenplan voor een Ebay masker”

  1. Mei Qi schreef:

    Goede stappenplan! Meestal vergeet ik eerst om mijn gezicht te reinigen haha

    1. DinjaDONUT schreef:

      Persoonlijk vind ik dat een masker dan wel beter werkt 😉 maar vergeten kan natuurlijk altijd (ik vergeet ook wel eens wat)…

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.