Review: Gouden gezichtsmaskers van de Action?

Gouden gezichtsmaskers van de Action

 

In de winkel werd mijn nieuwsgierigheid al gewekt… Gouden gezichtsmaskertjes? Zou het écht bestaan? Mijn nieuwsgierigheid was dus zo groot dat ik ze uiteindelijk maar heb gekocht. Wie wilt er nou geen goud op zijn of haar gezicht smeren? Je leest mijn mening over deze gouden gezichtsmaskers van de Action hier!

 

Deze gouden gezichtsmaskers van de Action zijn Peel Off maskertjes, en beloven een diepe reiniging en de verwijdering van black heads. Dat klinkt goed want naar zulke maskers ben ik eigenlijk wel op zoek. Mijn gezicht heeft gewoon af en toe een diepe reiniging nodig. Voor €0,98 nam ik ze mee bij de Action, zoals ook te zien was in de shoplog van februari. Dat is geen geld! Maar of de maskertjes echt goud zullen zijn…

 

Gouden gezichtsmaskers van de Action

De verpakking

De verpakking ziet er luxe en vrouwelijk uit, iets wat je eigenlijk niet verwacht voor zo’n lage prijs. De structuur (hoe diep wil je op een verpakking in gaan) voelt ook anders aan dan een ‘normaal’ pakje met gezichtsmaskers, het is net iets ruwer en matter. Het is een klein pakje waarin 5 losse maskertjes zitten. En ook de verpakking van de maskertjes zelf past goed bij het kartonnen pakje. 

 

Gouden gezichtsmaskers van de Action

Goud?

Is het dan echt… JA HOOR HET IS GOUD!!! Een dikke en stroperige substantie. Een klodder goud! Ik voel me nu net zo’n goudzoeker die z’n eerste korrel goud heeft gevonden. Hoeveel zou het waard zijn? 😉
Ik had eigenlijk niet verwacht dat de substantie ook echt daadwerkelijk goud zou zijn. Voor die prijs!! Voor nog geen euro heb je 5 gouden maskertjes. Al voor het effect is het gewoon al leuk. Een heus luxe meidenavondje met vriendinnen maak je wel compleet met deze maskertjes. Okee, even terug komen op de klodder goud, dit is natuurlijk maar een klein beetje van wat er uit de verpakking kwam. Hoewel het me verbaasde dat het goud was, was ik ook verbaasd hoe dik en stroperig dit is. Het voelde een beetje vies aan en plakte ook een beetje. 

 

Gouden gezichtsmaskers van de Action

Het masker

Laat ik die stroperige substantie maar gewoon op mijn gezicht smeren, dit deed ik op de ‘probleem zones’ want op andere delen van mijn gezicht zou dit peel off maskertje te heftig zijn. Het smeren ging lastig, dit omdat het natuurlijk zo dik was. Maar het grappige was wel dat als ik dichtbij m’n oog kwam dat ik ook echt die glinstering van het gouden maskertje zag. So pretty!
Er zat genoeg in het zakje, eigenlijk zelfs teveel waardoor ik het maskertje te dik heb aangebracht (blijkbaar moest ik dat alleen bij de randen doen maar volgende keer smeer ik alles dun op). Na 15 – 20 minuten wachten probeerde ik het maskertje eraf te halen maar door de dikte waren sommige gedeeltes nog ‘nat’ en kreeg ik het er niet af. Hierna heb ik nog 10 minuten gewacht en daarna had ik geen geduld meer en probeerde ik het voor de rest met een washandje. 

 

Resultaat

Mijn huid voelde na het maskertje wel geïrriteerd aan maar dat heb ik vaker gehad met dit soort ‘black head’ verwijderende peel off gezichtsmaskers. Na een tijdje is dit gevoel voorbij en voelde mijn gezicht schoon aan. Dus ja, wie mooi wilt zijn moet soms pijn lijden 😉
Ook al vond ik het maskertje erg dik en stroperig, en was hij lastig met het aanbrengen, toch zal ik de andere 4 maskertjes ook gebruiken. Ik heb het gevoel dat het ook echt daadwerkelijk helpt. De ‘black heads’ zijn niet helemaal weg maar mijn huid voelde fris en zacht aan naderhand. 

 

Gouden gezichtsmaskers van de Action

Conclusie:

Pluspunten:
+ Luxe uitstraling
+ GOUDEN GEZICHTSMASKER
+ Schone, frisse en zachte huid
+ Budget!!!

 

Minpunten:
– Dik en stroperig
– Lastig aan te brengen

 

Gouden gezichtsmaskers van de Action

 

Zie je nou wel, soms heeft de Action nog best behoorlijke budgettoppers in het assortiment zitten! Ik wilde al bijna gaan zweren dat ik nooit meer budgetmaskertjes zou gaan kopen maar deze gouden gezichtsmaskers van de Action hebben het goed gemaakt. Nu zal ik mijn me-time in stijl en luxe gaan vieren! En met zo’n masker beleef je vaak de grootste lol (vooral als je selfies gaat maken)…
Welk gezichtsmasker is jouw ultieme favoriet?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

8 reacties op “Review: Gouden gezichtsmaskers van de Action?”

 1. Vanessa schreef:

  Wat leuk zo’n gouden masker! Leuk om eens te proberen. De Action heeft zoveel leuke maskertjes en allemaal super goedkoop. X

  1. DinjaDONUT schreef:

   Zeker leuk om te proberen ja 🙂

 2. Romy schreef:

  Haha, die laatste foto is leuk! Wat grappig, zo’n goudkleurig masker en fijn dat het ook nog eens zijn werk doet. Voor dat geld kun je nog eens een maskertje proberen 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik kan nooit normaal doen met een gezichtsmasker op :p

 3. Oh ik las de titel van je blog op Facebook en kreeg spontaan weer pijn. Wij hebben deze maskers ook gehad en echt we hebben ze er met pijn en veel moeite af moeten trekken. Huid helemaal kapot, zo’n pijn dat het deed. De overige 3 zijn toen echt gelijk de prullenbak in gegaan, haha

  1. DinjaDONUT schreef:

   Het is inderdaad lastig om eraf te krijgen maar ik had geen last van dat mijn huid er kapot van was 😮 misschien is het per huidtype verschillend 😉
   (maar ik snap dat ze de prullenbak in zijn gegaan, haha)

 4. Els schreef:

  Fijn dat deze goed bevalt. Ik vind hem er ook wel grappig uitzien!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Alleen daarom zou je hem al kopen 😉

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.