Shoplog Januari 2018

Shoplog januari 2018

 

Nadat ik wat spullen had ingeleverd, kocht ik ook weer gelijk nieuwe items bij de kringloopwinkel (totaal niet handig, maar wel leuk). In Amsterdam kocht ik wat goodies, ik bestelde een nieuwe winterjas en heb een Rituals verslaving te pakken. Ben je benieuwd naar de details van de Shoplog van januari 2018?

 

Deze maand begon ik met een bestelling bij een hobby webshop. Omdat ik in de opruimfase zat heb ik na mijn bestelling meteen het mailtje verwijderd en ook de factuur die ik bij mijn bestelling kreeg. Ook ben ik helemaal vergeten die spullen op de foto te zetten waardoor ik nu alleen een lapje tekst heb zonder foto. Maar ik wil meer met die knutselspulletjes gaan doen dus jullie zien het vanzelf wel verschijnen op mijn blog. Het waren een paar Distress Ink pads, hiervoor de benodigde sponsjes net als een sjabloon om patronen mee te maken en een paar gelpennen (NOSTALGIEEEEE!).

 

Shoplog januari 2018

Kringloopwinkel

Door het verhuizen heb ik een aantal dingen naar de kringloopwinkel gebracht. Ook heb ik een grote partij rommelmarkt spullen gebracht nadat ik twee keer (!!!) heb gehad dat iemand van Marktplaats niet kwam opdagen. Geen reactie, niks. Dus diegene heeft nu een boze mail dat als ze de spullen zoekt, dat ze het bij de kringloopwinkel kan vinden. 
Maar goed, ik kocht 3 shirtjes omdat op alle kleding nog eens 50% korting zat (alsof het niet al goedkoop genoeg was). Zo betaalde ik voor het A-symmetrische shirtje maar €1,50, de top was maar €1,- en het shirtje met de sterren ook maar €1,50. Het 3D fotolijstje (zo noem ik het maar even) was €1,50 en voor de pizzaborden betaalde ik €0,50 per bord. Dat is nou leuk inkopen doen!

 

Shoplog januari 2018

 

Shoplog januari 2018

Amsterdam

Samen met wat vrienden waren we 20 januari richting Amsterdam gegaan, naar het Amstelpark om daar Pokémon te vangen. Het was een Community day, al merkten we daar weinig van. Wel ben ik heel blij met mijn Shiny Magikarp en Shiny Pikachu die ik heb gevangen. Sanne en ik zijn na het ‘event’ doorgegaan, de stad in om nog even te kunnen shoppen. Dat is zeker weer gelukt…
Bij C&A heb ik een vest (€9,-), een zwart truitje (€5,-), een glitter rokje (€5,-) en een choker (€6,95) kunnen vinden. Ook kocht ik weer eens bij Primark. Daar liep ik de winkel uit met een riem (€2,-), een Pusheen legging (€1,-) en een fluffy kruik (€8,-). De Claire’s kon zeker niet ontbreken tijdens ons shoptripje en daar kocht ik samen met Sanne 5 producten voor €5,-. Ik kocht daar een zwarte kanten choker (€1,- dus), candy oorbellen (ook €1,-) en een armbandje (ook €1,- dus!). Wat hou ik toch van de sale!

 

Shoplog januari 2018

Rituals

Na ons shopavontuur in Amsterdam ben ik bij station Utrecht nog heel even de Rituals winkel ingedoken. Ik moest toch wachten op m’n bus (had hem net gemist, wat fijn…) en wilde even rond snuffelen. Maar het rond snuffelen was uiteindelijk fataal voor mijn portemonnee. Ik kocht dus weer wat bij de Rituals winkel, je kan onderhand zeggen dat ik verslaafd ben (zie ook mijn vorige shoplog) aan Rituals producten! Eind van dit jaar wil ik toch écht eens die adventkalender gaan aanschaffen. 
Ik kocht een bodyscrub van een oude collectie, Hammam Hot Scrub (€13,65). En ik kocht geurstokjes Anahata Fragrance Sticks voor €24,50. Ik kon het gewoon niet laten, het ruikt ook allemaal zo lekker!

 

Shoplog januari 2018

Winterjas

Omdat het de afgelopen tijd alleen maar druilerig weer is, heb ik geen foto kunnen maken van mijn nieuwe winterjas die ik bij Large heb besteld. Het was een stuk makkelijker om foto’s te maken bij mijn oude huis, daar had ik genoeg ruimte en viel er veel licht naar binnen. Even terug naar de jas, ik heb hem gelukkig kunnen scoren in de sale waardoor hij nu €42,99 was i.p.v. € 99,99. Ook kocht ik gelijk de haarclips die al een tijdje op mijn verlanglijst stonden want ook die waren in de sale. Afgeprijst van €4,99 voor €3,59!

 

 

Ondanks dat ik niet veel heb gekocht, voelt het wel zo. Misschien zijn dat nog de afkickverschijnselen na de drukke feestmaanden. Ik wil dit jaar écht minder gaan uitgeven. Zo heb ik nu écht shirtjes genoeg (leuke truien nog niet, maar wie weet komt dat deze maand nog wel) en beauty en kawaii spulletjes hoef ik ook niet te kopen (zie ook mijn GIVEAWAY).
Heeft jouw portemonnee de eerste maand overleefd?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.