Review Diamond Decade palette

Review Diamond Decade palette

 

Zoek, vind en bestel. Ik zocht al heel lang naar een goede grijze oogschaduwpalette, die ook een beetje budget zou zijn. Dus automatisch zocht ik bij de schappen van Essence en Catrice. Nou blijkbaar ben ik ‘uit’ want nergens was er ook maar iets met grijs te vinden. Dan maar een iets duurdere budget topper: een Sleek palette. Sleek laat me nooit in de steek!

 

Review Diamond Decade palette

 

Waarom dus moeilijk doen als het allemaal heel erg makkelijk is. Ik heb al een aantal Sleek palettes en ik ben tevreden over de kwaliteit. Mijn zoektocht ging dus verder op de site van Sleek, en inderdaad daar was wél grijs te vinden! Nog mooier zelfs, het is een nieuwe Limited Edition. Ik bestelde de Sleek i-Divine Diamond Decade (voor €10,57 via de Sleek webshop), een palette vol met 8 grijze tinten en 4 roze tinten. Precies wat ik zocht. 

 

Review Diamond Decade palette

Het palette

De kleuren zijn allemaal prachtig, ze shimmeren zo mooi – ik houd van glitters. Er zitten maar bij twee kleuren geen glitters, bij een donker grijze tint en bij één van de roze tinten. Helemaal niet erg want die kan ik gewoon met de kleuren die wel glitters bevatten combineren. Ik vind dat ze het palette mooi hebben opgebouwd, een beetje van donker naar licht. Bij dit palette zit ook weer een applicator (net zoals bij de andere Sleek palettes die ik heb) om de oogschaduw aan te brengen. Zelf gebruik ik het niet omdat ik liever met een kwastje werk. En ook de spiegel is aanwezig bij het palette.
Op de beschermfolie (die ik er voor de foto even af heb gehaald) bij dit palette staan helaas geen namen bij de kleuren, wat ik bij mijn andere palettes wel heb. Dit vind ik wel een beetje jammer want de namen waren wel altijd origineel!

 

Review Diamond Decade palette

bovenste rij

 

Review Diamond Decade palette

onderste rij

 

Swatches

Ondanks dat de lichte kleuren niet helemaal goed zichtbaar zijn op mijn hand, vind ik de pigmentatie geweldig. De lichte kleuren zijn met een oogschaduw base wel goed te zien. De shimmers van de meeste kleuren zijn ook goed zichtbaar! Behalve natuurlijk bij de kleuren die dat niet bevatten, die zijn gewoon mat. Met zo’n oogschaduw base blijft de oogschaduw echt super lang zitten! Zelfs na een lange dag werken zit de oogschaduw nog bijna net zo goed als dat ik het ’s ochtends had aangebracht. 

 

Review Diamond Decade palette

Conclusie:

Pluspunten:
+ Luxe uitstraling
+ Geweldige pigmentatie
+ Blijft lang zitten

 

Minpunten:
– Limited edition 

 

 

Na een aantal Sleek palettes (Vintage Romance, Arabian Nights en Bad Girl) ben ik erachter gekomen dat Sleek mijn favoriete budget oogschaduw merk is. De pigmentatie van de palettes hebben me nooit in de steek gelaten en de kleuren uit de palettes zijn onderling en met veel palettes goed te combineren. Volgende keer als ik weer oogschaduw zoek, ga ik gelijk bij Sleek kijken!
Heb jij een favoriet budget merk?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

6 reacties op “Review Diamond Decade palette”

 1. Leoniae schreef:

  Wat een prachtig palette :)! En wat heb je de oogschaduw mooi aangebracht!
  Ik vind Sleek ook geweldig :)!
  Xxxx, leoniae

 2. Emma Cauwelaers schreef:

  Heel mooi palette! Ik heb zelf eentje van sleek into the storm maar kan er helaas zelf niet zoveel meedoen.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik heb zelf niet zoveel met natuurlijke tinten dus ik snap wel waarom 😉

 3. Judith Armande schreef:

  Oee pretty!! mooie kleurtjes!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat zijn het zeker 🙂 maar dat heeft elk pallet van Sleek wel!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.