Grote wishlist met o.a. Lush, Rituals en meer!

Grote wishlist

 

Zo dacht ik bij het maken; ohh zo’n lange wishlist gaat dit niet worden. Maar niks is minder waar want uiteindelijk heb ik toch een aardige waslijst aan producten. Het zijn producten die ik niet zo snel achter elkaar zou kopen. Maar eerder producten die ik zou kopen als ik aan de einde van het maand nog geld over houd. Ben je benieuwd wat er in mijn grote wishlist staat?

 

Eigenlijk zijn het wel producten die al een tijdje op mijn grote wishlist staan. Dingen zoals een Sleek palette (ja ik weet het, ik heb er laatst één gekocht), producten van Lush (altijd goed) en Rituals (echt mijn nieuwe favoriete winkel) maar ook geurtjes van Yankee Candle! Het zijn allemaal items die ik zo kan kopen hoor, maar ik wil wel een beetje zuinig aan doen met mijn geld. Ik heb die dingen niet à la minuut nodig. En het geldt alleen als ik iets op maak (bijvoorbeeld een douchegel) of als ik eens een keer mezelf wil verwennen met wat ‘luxe’.

 

Grote wishlist

1. Sleek Palette
Ik ben aan het twijfelen tussen twee i-Divine palettes, de ‘Dream a Little Dream‘ en de ‘Oh So Special‘. Beide zijn het mooie palettes maar toch heel verschillend. De kleuren bij ‘Dream a Little Dream’ vind ik wat meer naar het pastel neigen terwijl er bij de ‘Oh So Special’ ook wat nude tinten tussen zitten. Lastig…

 

2. I love… Strawberry & Cream showergel
Ik heb genoeg douchegels, geloof me. Ook aan douchefoam kom ik niet te kort. Maar, en dan zeg ik echt ‘máár’… Mocht mijn voorraad ooit op raken, deze geur van de ‘I love…’ serie vond ik zo lekker dat ik hem ooit nog eens wil kopen.

 

3. Treacle Moon Warm Apple Pie Hugs showergel
Hetzelfde verhaal als bij de ‘I love… Strawberry & Cream showergel’. Mocht mijn grote voorraad ooit opraken dan zou ik deze wel willen proberen van Treacle Moon. Ik weet dat de kwaliteit van de douchegel erg goed is, dus welke geur zou me eigenlijk niet zoveel uitmaken. Als hij maar lekker ruikt!

 

4. Treacle Moon Wild Cherry Magic Unicorn scrub
Iets waar ik niet heel erg veel voorraad van heb, zijn goede scrubs! Ik vind een scrub op oliebasis echt vreselijk vervelend dus stiekem hoop ik dat deze dat niet is. Ik heb dan echt het gevoel dat ik zo in een braadpan kan! 
Magic klinkt goed, Unicorn klinkt grappig en de geur lijkt me helemaal fantastisch. Oh ja, en hij is roze!

 

5. Yankee Candle votive
Een klein kaarsje (volgens mij moet het een soort ‘sample’ voorstellen) die heerlijk ruikt naar; of ‘Strawberry Lemon Ice‘ of ‘Early Spring Bloom‘. Yankee Candle is – voor mij – best een prijzig merk, maar af en toe moet je jezelf kunnen verwennen. Ook met een geurkaarsje. 

 

6. Yankee Candle wax tarts
Maar… Ik moet natuurlijk niet vergeten dat ik nog een waxbrander heb. Ook hier kunnen lekkere geurtjes in! Momenteel heb ik nog genoeg, maar mijn voorraad begint nu wel op te raken. Ik ben heel benieuwd naar de geuren ‘Flowers in the Sun‘, ‘Sweet Nothings‘ en ‘Lemon Lavender‘.

 

7. Lush Volcano
Tijdens mijn werk bij Gamma moet ik veiligheidschoenen dragen. Ze zien er hip uit hoor, het zijn niet van die rare klompen maar ik krijg er hele ruwe en droge voeten van! Daarom lijkt de Volcano van Lush me erg handig. Een voetenmasker die scrubt, verkoeld en en en… Ja gewoon erg handig voor moeie voeten dus.

 

8. Lush Pumice Power
Weer zo’n voetproduct maar dan een snellere variant. Zo is de Volcano meer een masker (wat moet intrekken dus), zo is de Pumice Power echt meer een scrub. Gewoon onder de douche scrubben dus. Daarna zou ik eventueel wel gewoon een voetlotion kunnen gebruiken maar daar heb ik nog genoeg van!

 

9. Lush Lemony Flutter
Ik hoef hier onderhand geen uitleg bij te geven. Een goed voedende handcrème die eigenlijk voor je nagelriemen bedoeld is maar toch overal voor gebruikt kan worden. Nu het nog zo koud is buiten krijg ik sneller last van droge handen dus ik smeer me rot. Mijn huidige potje is bijna op dus ik heb een vervanger nodig! 

 

10. Lush Mask of Magnaminty
Goedkope maskertjes koop ik niet zo snel meer (tenzij Action weer een goede aanbieding heeft). Ik heb Mask of Magnaminty eerder geprobeerd en dat beviel me wel! Nu wil ik eigenlijk een nieuwe kopen alleen moet ik dan in de winkel vragen wat nou het verschil is tussen de ‘normale’ en de zelfconserverende.

 

11. Robert Cavalli – Just Cavalli (EdT)
Van deze parfum heb ik eens een tester gehad, die vond ik heel erg lekker. Maar toen ik hem een keer op spoot in de winkel vond ik hem tegen vallen en heb ik een ander geurtje van Robert Cavalli gekocht. Toch wil ik deze nog een kans geven, ik heb hem niks voor niks nog steeds in mijn wishlist staan. Op naar de parfumerie!

 

12. Marc Jacobs – Daisy (EdP)
En ja, zoals je kan raden heb ik ook van dit geurtje een testertje gehad (waar die samples toch niet goed voor zijn). Ik zit nu wel te twijfelen want ik heb op dit moment een sample van een andere variant van Daisy. Al die keuzes… Maar het moraal van het verhaal: dit jaar wil ik gewoon een nieuw duur luchtje erbij.

 

13. Rituals Karma After Sun
Nog niet lang geleden ‘ontdekte’ ik Rituals. Zoveel lekkere producten! Maar nu kwam ik laatst op de site een after sun lotion tegen, dat lijkt me wel erg fijn in de zomer! Meestal heb ik gewoon van Nivea een after sun lotion (die overigens ook lekker ruikt) maar het lijkt me ook wel wat om die van Rituals te proberen. 

 

14. Rituals Hammam Body Mud
Ik heb nog nooit een ‘Body Mud’ geprobeerd dus ik ben er wel nieuwsgierig naar. Ik weet dat ik de Hammam lijn van Rituals echt heel lekker vind dus dan zou deze body mud vast wel in de smaak vallen. 

 

15. Rituals Sakura mini bodycrème
Niet dat ik niet genoeg bodylotions en crèmetjes heb, maar ja als mijn voorraad op is moet ik toch iets kopen. Waarom dan niet al wat oriënteren?! Van de Sakura lijn heb ik laatst wel een scrub gehaald – nog niet geprobeerd maar vanuit de tube ruikt het wel erg lekker. Ik denk dat deze mini bodycrème ook lekker is!

 

16. Rituals Hammam bodycrème
Of ik kies voor deze bodycrème, daar ben ik nog niet helemaal over uit. Want naast de Sakura lijn vind ik de Hammam lijn ook erg lekker. Ze hebben ook zoveel keuzes! Misschien dat ik op het moment van aanschaf wel compleet een andere bodycrème ga kopen, van een andere lijn haha. 

 

 

Dit is nog lang niet alles. Ik zit er ook aan te denken om wat duurdere spullen aan te schaffen, zoals een iMac, MacBook en ik wil eigenlijk ook nog een nieuwe camerabody en lens. Alles op z’n tijd natuurlijk, nu ik bij m’n moeder woon heb ik tijd zat om te sparen (tenzij ik mijn geld aan nutteloze dingen uitgeef, maar daar later meer over haha!).
Heb jij ook zo’n grote wishlist?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

10 reacties op “Grote wishlist met o.a. Lush, Rituals en meer!”

 1. Nienke schreef:

  Dat masker van Lush is mijn meest geliefde lush product ooit! Zooo fijn voor de huid.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ja ik vond hem ook al zo fijn toen ik hem een keer heb geprobeerd 🙂

 2. Luna schreef:

  Ik heb al jaren Oh So Special van Sleek in mijn bezit. Ik kan er alles mee. Van een simpele en dagelijkse look tot smokey eyes. De veelzijdigheid van dit palette zorgt ervoor dat dit palette meestal ook meegaat op reis. Ik heb erg veel paletten, van Urban Decay (ook erg fijn!) tot Dior, maar Oh So Special is een blijvertje.

  Mijn wishlist is ook groot. Een kleine greep:
  Poeder van Laura Mercier
  De blush Mocha van MAC
  Big Blue bruisballen van Lush
  Ocean Salt scrub van Lush
  Shampoo en conditioner van Fuente

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat maakt me nog enthousiaster over de Oh So Special 😀

 3. Judith Armande schreef:

  oooooh rituals is zo lekker!!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Jaaaa en ook altijd goed 🙂

 4. Els schreef:

  Je kunt maar iets te wensen hebben :-). Lush vind ik ook altijd fijn… maar zo duur.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Daarom koop ik ook niet alles meer van Lush, badproducten al helemaal niet meer. Het is leuk maar ik beleef ook met wat bubbel spul in bad ook veel badderplezier 😉

 5. Eva schreef:

  haha herkenbaar, als je eenmaal begint aan het maken van een wishlist dan schiet er van alles te binnen. Het is ook leuker om een wishlist te hebben in plaats van alles direct te kopen want nu kan je je er nog op verheugen 🙂 Ik ben bezig met een wishlist voor de lente. Die komt binnenkort op mijn blog

  1. DinjaDONUT schreef:

   Inderdaad! Dan heb je wat om naar uit te kijken 🙂
   Ben benieuwd naar jouw wishlist!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.