Favorites #9

Favorites #9

 

De laatste tijd heb ik weer een paar favoriete items ontdekt. Zo heb ik een ‘hobby’ weer opgepakt, mijn verzameling uitgebreid en nieuwe koekjes hebben mijn hart veroverd. Kijk je mee naar mijn favorites van deze keer?

 

Favorites #9

ATC kaartjes

Ik blijf erop hangen, mijn ATC kaartjes. Ik heb allerlei materialen verzameld om er weer mee te gaan beginnen. Wel ben ik al begonnen met deze kronkels (het is wel een oude foto maar het gaat precies hetzelfde) te tekenen en ook zentangle vormen worden omgetoverd tot ATC kaartjes. Maar binnenkort wil ik weer gaan beginnen met het maken van kunstwerkjes (zie ook mijn inspiratie artikel). Het gebruiken van mixed media; knippen, plakken, verven. Noem het maar op. 

 

Favorites #9

Pokémonkaarten

Net toen ik op het moment zat om alle Pokémonkaarten te verkopen, kocht ik toch nog een nieuw pakje met kaarten. En sindsdien ben ik weer druk aan het verzamelen. Wist je dat die oude Pokémonkaarten in goede staat nog flink wat geld waard zijn? Niet dat ik er nog zoveel van vroeger heb, maar wie weet zijn de kaarten die ik nu koop later wel heel veel geld waard! Er zijn mensen die in aandelen handelen, nou ik doe dat met Pokémonkaarten 😉 

 

Favorites #9

Koekjes!

Sinds kort ben ik gek op deze lekkere koekjes, ze zijn klein maar wel goed vullend. Ik heb ze gekregen, maar ik weet dat ze te koop zijn bij Big Bazar voor €1,29. Het is zeker de moeite waard als je van zoetigheid houd. Er zit een soort chocolade laagje om de koekjes heen waardoor ze extra zoet smaken. Ik vind het lekker want ik ben een zoetekauw! 

 

Favorites #9

bron

Anime

Raar maar waar, ik heb een anime (Japanse animatie) nog nooit af gekeken. Dat kon gewoon niet vond ik dus wilde ik hem gaan afkijken, maar om het goed te snappen wilde ik het weer vanaf aflevering 1 gaan kijken. Inmiddels ben ik al bij de 9e aflevering en ben ik weer helemaal fan! Deze keer wil ik hem écht gaan afkijken dus moet ik nog 28 afleveringen. Overigens kijk ik de anime in het Japans met Engelse ondertiteling. Ik kan er niet zo goed tegen als ik een Engels vertaalde anime kijk, ik vind de Japanse taal een toevoeging aan de anime geven.

 

Favorites #9

Palette

Ik heb er vorige week al over geblogd, mijn nieuwe oogschaduw palette van Sleek. De Diamond Decade is sinds de aanschaf een groot favoriet van mij geworden maar dat heb ik vaker met de palettes van Sleek. De grijze tinten (nee het zijn er geen 50 😉 ) passen overal bij en zijn goed te combineren. 

 

 

Dat waren weer een aantal favorieten/ meest gebruikte items van de laatste tijd. Ik verbaas me toch telkens weer erover dat het andere items zijn maar zo blijft een artikel ook wel leuk natuurlijk. Telkens hetzelfde lezen is ook niks aan! 
Over lezen gesproken, wat is jouw favoriete boek?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

2 reacties op “Favorites #9”

 1. Mijntje schreef:

  Hi Dinja,
  Wat zijn dat ATC Kaartjes? Heb geen idee. zelf houd ik trouwens ook van Zentanglen.
  En Death Note vonden wij erg gaaf. Keken hem ook in ’t Japans hoor! Anders is het zo gek?!
  Ik denk dat ik de Pokémon kaarten van mijn zoon als hij er klaar mee is zo te lezen dus beter zelf houd. HIhi.. wie weet inderdaad wat ze waard worden?! 😛
  Mijn favo boek is trouwens een oudje…een Engels boek dat heet The Vanishment van Jonathan Aycliffe. Moet je maar eens Googlen ^_~ k vond hem altijd erg spannend.
  Fijn weekend! Liefs, Mijntje.

  1. DinjaDONUT schreef:

   ATC staat voor Artist Trading Cards, en het enige waar je aan moet voldoen zijn de vereiste afmetingen 😉 hartstikke leuk om te maken! Jij ook een heel fijn weekend 😉 !

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.