De 10 leukste zoekwoorden voor mijn blog!

Leukste zoekwoorden

 

Al vanaf het moment dat ik mijn statistieken van mijn blog bijhoud, houd ik ook de zoekwoorden bij. Dit doe ik in een apart bestand bij Google Drive, zo is het makkelijker bij te houden voor mij. Maar soms komen echt de gekste dingen voorbij, vandaar dat ik een artikel maak over de 10 leukste zoekwoorden voor mijn blog!

 

Altijd al nieuwsgierig geweest hoe sommige mensen op mijn blog terecht komen? Nou dat was ik wel! Sinds november 2014 houd ik bij met welke zoekwoorden mensen uitkomen bij DinjaDONUT.nl. En ik moet zeggen dat ik soms wel verbaast ben hoor. Ik heb de 10 leukste of gekste er voor jullie uitgehaald. 

 

Leukste zoekwoorden

1. “bloemetjes paraplu”

Zelf ben ik er absoluut niet achter gekomen hoe je met ‘bloemetjes paraplu’ op mijn blog komt, maar ik geloof dat ik ooit wel een artikel heb gemaakt over paraplu’s (waarom, geen idee). Toen ik hem in de lijst zag staan moest ik wel lachen, het klinkt zo lekker lullig. Maar mijn donut paraplu is sowieso leuker dan een bloemetjes paraplu.

 

2. “hoe maak je een ondergrond voor je kerstdorp”

Heel leuk dat mensen hierdoor op mijn blog terecht komen! Ik heb hierover geblogd, maar inmiddels ligt het ondergrond voor het kerstdorpje in de kliko. Ik kon hem nergens meer kwijt en wilde sowieso iets nieuws gaan maken. 
Schrik niet naar de oudheid van het artikel en de kwaliteit ervan, maar mocht je een ondergrond voor je kerstdorp willen maken… Het artikel is hier te vinden.

 

3. “met baby naar centerparcs wat meenemen”

Ja duidelijke omschrijving ook. Maar ik heb nooit een apart artikel gemaakt over wat je moet meenemen naar Center Parcs als je een baby hebt. Ik geloof dat ik ooit eens in een Center Parcs artikel wel het woord ‘baby’ heb vermeld maar hier ben ik niet uitgebreid op in gegaan omdat ik zelf geen baby heb of wil. Ik neem aan dat je zelf wel weet wat je moet meenemen op vakantie als je een baby hebt?
*note, nope ik heb het woord ‘baby’ niet vermeld in mijn artikel over Inpaktips of het hele lijstje: Wat neem je mee?

 

4. “primark black wedge sanfels”

Oké, wauw heb ik ergens in een artikel een typefout gemaakt? Ik denk dat degene die aan het zoeken was de zwarte wedge sandals bedoelde van Primark. Deze heb ik een keer vermeld in een wishlist die ik maakte van Primark artikelen. En ik heb ook een keer mijn eigen wedge/ sleehakken vermeld in een herfst wishlist van Primark artikelen. Hopelijk heeft diegene gevonden wat ze aan het zoeken was.

 

Leukste zoekwoorden

5. “rooibos vanille thee aldi”

NEEEEEEE niet die thee! Ik heb heel vaak mijn favoriete thee van Aldi vermeld, dat is de Rooibos Aardbei met Slagroom thee. Maar inderdaad, ook de vanille variant heb ik hier vermeld (moest het even opzoeken). 
De Rooibos Aardbei met Slagroom variant komt ook in dat artikel voor maar ook in twee anderen namelijk in één van de Friday Favorites en in een paar tips over High Tea!
Het blijft echt mijn favoriete thee ever!

 

6. “syoss trendy violet review”

Weer iets dat ik leuk vind om te zien! Mensen komen op mijn review af! Ik heb ooit een artikel geplaatst over een Syoss haarverf review en dat heeft blijkbaar z’n vruchten afgeworpen. Het doet me goed om te zien dat mensen het artikel opzoeken, en er hopelijk ook wat aan hebben gehad! Moet ik meer over dit soort dingen bloggen?

 

7. “tekstielverf action”

Ik pak expres dit fout getypte zoekwoord. Ze bedoelen natuurlijk textielverf 😉
Maar dit is het meest opgezochte term op mijn blog, allemaal anders geschreven of op een andere manier gezocht maar ze bedoelen allemaal hetzelfde. Ik heb een DIY gemaakt met Action textielverf en dat pakte best goed uit. De kwaliteit van de textielverf is ook echt een aanrader, hiervoor heb je geen dure Dylon textielverf nodig. Dus hop naar de Action als je goedkope en goede textielverf zoekt! Trouwens, het kussentje uit de DIY is inmiddels weer naar mijn moeder gegaan omdat ik het maar een onhandig ding vond. 

 

8. “wat als je hond zeurt om te wandelen met warm weer”

Serieus. Wat. De. Fack. Hierover heb ik nog nooit iets geschreven en ik vraag me echt af hoe iemand dit zich kan afvragen. Ik zou het juist fijn vinden om met het warme weer met een hond te wandelen! 
Ik heb het zelf maar even gegoogled en ik kwam uit bij mijn artikel over tips bij warm weer. Nogmaals snap ik het niet hoor. Ik kan talloze dingen bedenken hoe je dat leuk kan maken voor jezelf en de hond. Ga met de tuinslang spelen, neem een waterpistool mee, waterballonnen, een ijsje om jezelf koel te houden, in het bos is het koel, en ga zo maar door…

 

9. “yoghurtlaagje maken”

Ik heb geen idee. Echt niet… Bedoelen mensen hier mijn rijstwafels met een yoghurtlaagje mee? Die zijn lekker hoor! Maar ik zou ze gewoon kant-en-klaar kopen in de supermarkt. Veel makkelijker dan een raar yoghurtlaagje maken.
Nee sorry ik kan je er gewoon niet aan helpen!

 

Leukste zoekwoorden

10. “brolita gallery”

Deze moest ik gewoon even vermelden. Wil ik weten wat men hiermee bedoelt? En.. Dan nog een vraag, hoe wat waar kom je daarmee op mijn blog uit? Heel vaag, maar goed. Ik heb wel vaak een artikel over lolita’s gemaakt dus hopelijk kwamen ze daar uiteindelijk op uit. Zo deelde ik eens een OOTD met een lolita jurkje en in mijn verslag over Osharecon kwamen ook een paar lolita’s voorbij. 

 

 

Soms zijn het echt de meest rare dingen hoe mensen toch op mijn blog terecht komen. Gelukkig zijn mensen ook gaan zoeken op ‘dinja donut’ wat ik vooral erg leuk vind omdat mijn blog zo heet! Misschien was het iemand die ooit mijn naam voorbij heeft zien komen die dacht; hee laat ik eens gaan zoeken… Ja ik kan echt hele verhalen rondom zo’n zoekwoord gaan fantaseren.
Hoe ben jij op mijn blog terecht gekomen?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

8 reacties op “De 10 leukste zoekwoorden voor mijn blog!”

 1. Marco schreef:

  Die van de brolita’s vind ik dan nog wel het meest apart.

  Maar nu heb je alle zoekwoorden in één artikel :P.
  Laat de bezoekers maar komen zou ik zeggen.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Inderdaad! Wie weet wordt dit wel het meest gelezen artikel van al m’n artikelen 😉 :p

 2. Els schreef:

  Wat leuk om te zien :-). Wat leuk dat je artikel over textielverf zo goed gevonden wordt :-).

  1. DinjaDONUT schreef:

   Daar ben ik ook erg blij mee 😀

 3. Elisabeth schreef:

  Grappig om te lezen op welke zoekwoorden men op de blog komt en aparte ook 😉

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ja het blijft soms een raadsel hoe mensen uiteindelijk op m’n blog terecht komen 🙂

 4. Mijntje schreef:

  Wat een leuk artikel! Ik kwam bij jou via jou reactie op mijn blog vandaag.. Een heerlijk gezellig blog heb je!
  En…Hoe kwam jij eigenlijk bij het mijne uit vroeg ik me meteen af?!! ^_~ Fijn weekend en liefs, Mijntje.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Hmm volgens mij via Facebook, ik had even een momentje dat ik weer wat nieuwe blogs aan het ontdekken was 😉

Geef een antwoord

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.