Verhuis giveaway!

Verhuis giveaway

 

Wat is het verschil tussen een winactie en giveaway? Vrij weinig eigenlijk omdat je bij beide iets weg geeft. Maar voor deze giveaway gaat het toch net even iets anders eraan toe. Ik leg het je natuurlijk allemaal uit in dit artikel, Γ©n ik geef dus dingen weg! PS: nee ik geef geen nieuw huis weg πŸ˜‰

 

Zoals ik al deelde in mijn persoonlijke artikel van een tijdje terug (over slecht nieuws en goede voornemens) woon ik nu tijdelijk weer bij m’n moeder. Het is absoluut geen makkie geweest want ik heb ook veel moeten weg doen of achter moeten laten. Nou ben ik ook slim geweest om een hoop beauty producten en kawaii items uit te zoeken en veel hiervan is nog gewoon nieuw! Dan kan ik wel lastig gaan doen met Marktplaats (de laatste tijd heb ik er echt slechte ervaringen mee, zoals mensen die niet komen opdagen GRRR) maar ik wist iets leukers dan dat. Waarom zou ik niet mijn trouwe lezers blij kunnen maken met die leuke spullen?

 

Verhuis giveaway

Zit er een addertje onder het gras?

Omdat ik mijn spullen heb uitgezocht ben ik veel producten tegen gekomen. Nieuwe producten maar ook producten die een keer zijn geswatched. Het is zonde om dit weg te gooien. Daarom noem ik deze actie ook geen winactie, maar een weggeefactie (dus daarom Verhuis giveaway). Ik kan het gewoon geen winactie noemen omdat er ’tweedehands spullen’ tussen zitten. Met tweedehands spullen heb ik het niet over half afgebroken lipstick of een velletje stickers met maar één sticker erop. Nee, eerder nagellak wat maar één keer gebruikt is, of tape waar ik maar een klein beetje van heb gebruikt. Dus het enige ‘addertje onder het gras’ is dat niet alle producten nieuw zijn (dat je het even weet πŸ˜‰ ).

 

Verhuis giveaway

 

Verhuis giveaway

Beautypakket

In het beautypakket zitten producten van merken o.a. Rituals, Sleek, Pupa, Dr van der Hoog en Dove (ook een aantal budget producten zijn hier aan toegevoegd). Sowieso krijg je de items die je op de foto ziet! En meer want de andere producten heb ik niet op de foto gezet om het een beetje als verrassing te houden. Het is niet zo dat ik de producten helemaal niks vind, het is meer dat ik het zelf niet gebruik of ga gebruiken en daarom zonde van de ruimte in mijn tijdelijke kamer vind. 

 

Verhuis giveaway

 

Verhuis giveaway

Kawaii pakket

Dit pakket zit vol met schattige plushies, notitieboekjes, tape en stickers. Van kawaii characters zoals Hello Kitty, Rilakkuma en Alpacasso. En ook bij dit pakket krijg je meer dan dat je op de foto ziet! Ik probeer te minimaliseren en hoe leuk de schattige plushies (en andere dingen) ook zijn, toch moeten ze eraan geloven. Ze mogen iemand anders blij maken, zodat ik blij kan worden van de ruimte die ik ervoor terug krijg. 

 

Verhuis giveaway

Wat kan je doen om kans te maken?

Om kans te maken op één van de pakketten moet je de volgende stappen ondernemen. En ik moet helaas streng zijn, ik controleer alles. 
– Laat een reactie achter bij dit artikel (vergeet niet een werkend e-mailadres achter te laten) en laat weten waarom jij kans wilt maken en voor welk pakket je zou gaan.
– Volg mijn blog via Facebook
– Geef dit artikel een like op Facebook 

 

Om extra kans te maken kan je:
– De ‘Verhuis giveaway’ delen op Facebook (+1)
– Mijn blog volgen via Bloglovin’ (+1)
– Mijn Instagram account volgen (+1)

 

 

 

De winactie is gesloten.

 

 

Door zo’n giveaway krijg ik eigenlijk nog veel meer zin om op te ruimen. Wie weet houd ik in de toekomst wel nog zo’n soort giveaway/ weggeefactie. Er staat nu nog een hoop in dozen dus weet ik nog niet waar ik precies moet beginnen met uitzoeken.
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

35 reacties op “Verhuis giveaway!”

 1. Ilsiee schreef:

  Hahahaha een nieuw huis hoef ik ook niet.. moest wel lachen toen ik het begin las.. zit heerlijk op mijn plekje met vriendlief en de kids… leuke actie en ik doe graag mee voor het heerlijke verwenpakket voor mezelf!❀ heerlijk zeg.. groetje ilsjee

  1. DinjaDONUT schreef:

   Leuk dat je mee doet!

 2. Anita te Gussinklo schreef:

  Wat een tof beauty pakket.
  Ik doe graag mee en heb de actie op Facebook gedeeld, ook volg ik je op Instagram.
  Succes met de verhuizing.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankjewel πŸ™‚ leuk dat je mee doet!

 3. Bente V schreef:

  Hoi! Ik vind je blog super leuk en ik lees ‘m graag! Ik zou graag een kawaii pakket willen winnen, omdat ik graag kawaii dingen verzamel. Ik probeer mijn kamer al een tijdje op te leuken en dat pakket zou zeker helpen!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Leuk dat je je kamer zo probeert op te leuken ^^ zou best goed lukken met kawaii goodies πŸ˜€

 4. Sam schreef:

  Leuke giveaway! Ik doe zeker mee, ik heb nog nooit iets gewonnen dus lijkt me erg leuk, ik zou graag het beauty pakket willen winnen. πŸ™‚ X

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat had ik vroeger ook ja, aan van alles mee doen en nooit wat winnen πŸ™
   Leuk dat je een kansje wilt nemen!

 5. Leoniae schreef:

  Wat super leuk :)!!!! Ik doe mee voor het kawaii pakket :)!
  Ik volg je blog via Facebook en heb het bericht een Like gegeven.
  Ik heb het bericht gedeeld op Facebook, ik volg je blog via Bloglovin en ik volg je Instagram :).

  Xxxx, leoniae

  1. DinjaDONUT schreef:

   Leuk dat je mee doet πŸ™‚

 6. Nienke Kerkmeer schreef:

  Zou graag het kawaii pakket willen winnen. Vind het allemaal super leuk en kan een hoop dingen gebruiken. Ben gek op kawaii dingen en Hello kitty zeker.
  Groetjes Nienke

  1. DinjaDONUT schreef:

   Leuk dat je mee doet πŸ™‚

 7. Sharon de Ridder schreef:

  Dat is lekker opruimen! Leuk geschreven blog πŸ™‚ Ik maak graag kans op het beautypakket; zo te zien zitten daar verrukkelijke producten in!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankjewel πŸ™‚
   Leuk dat je mee doet!

 8. Noortje Zwaans schreef:

  Ik doe graag mee om kans te maken op het beauty pakket! Altijd vervelend om spullen weg te moeten doen maar je hebt leuke pakketten samengesteld voor je volgers!

  1. DinjaDONUT schreef:

   De reden is natuurlijk niet leuk maar ik wilde al een tijdje wat minder spullen bezitten πŸ˜‰
   Dus het is een win-win situatie. Leuk dat je mee doet!

 9. Sabrina schreef:

  Het is niet leuk hoe deze weggeefactie is ontstaan, maar je kan weer andere mensen blij maken! Ik doe graag mee voor het beauty pakketje, ik zie hele mooie kleurtjes lak. En die balea, is dat vanille? Die vind ik zalig! Ik volg je al overal, en ik heb gedeeld op Facebook.
  Bloglovin sabrina insta Sabrina wtw Facebook Sabrina wtw

  1. DinjaDONUT schreef:

   Klopt dat is vanille!
   Leuk dat je mee doet πŸ™‚

 10. Floor Daasvand schreef:

  Natuurlijk doe ik mee aan het Kawaii pakket… πŸ˜‰ Je weet wel waarom haha! (Duuh Hello Kitty)

  1. DinjaDONUT schreef:

   Nou ik zou het niet weten xD
   Haha ik snap dat je mee doet πŸ˜‰

 11. Marian B schreef:

  Geef je geen nieuw huis weg? Wat raar πŸ˜‰ Leuke pakketjes, ik zou mijn nichtje graag blij maken met het schattige Kawaii pakket.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Tja haha zou wel een leuke actie zijn natuurlijk πŸ™‚ maar dan zou ik zelf ook mee doen, zoeken naar een huurhuis is vreselijk in Utrecht.

 12. Eva schreef:

  Het is dat ik alles zelf ook aan het uitzoeken en opruimen ben anders had ik graag meegedaan. Het kawaii-pakket is echt leuk!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Daarom doe ik zelf ook niet mee aan grote winacties πŸ˜‰ dus ik snap het volkomen!

 13. Anne-Wil Kraan schreef:

  wat een leuke winactie
  alles gedaan

  1. DinjaDONUT schreef:

   Leuk dat je mee doet!

 14. Jolijn schreef:

  Leuke actie, ik maak graag kans!
  Ik heb alle stappen gedaan en volg je op bloglovin’ en instagram.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Leuk dat je mee doet πŸ˜‰

 15. Shiella schreef:

  hallo ik hoop de beauty pakken te winnen. πŸ™‚ joining in the last minute ik houd van kawaai dingen maar ik vind makeup het mooiste. followed here, fb and insta (@ fashienistah as well πŸ™‚ mijn emailadres is shiellavalmeo@icloud.com

  1. DinjaDONUT schreef:

   Leuk dat je mee doet!

 16. Sofy schreef:

  Ik zou graag mee willen doen aan het beautypakket! Omdat ik erg van make-up en verzorgingsproducten houd!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Leuk dat je mee doet!

 17. Sanne schreef:

  Heeeiii! Het is gelukt hoor xx ik doe mee aan het kawaii pakket!
  Het is een super leuk pakket
  Ik wil ook even zeggen dat je een gewΓ©ldige blog hebt zeg…om trots op te zijn!!!
  Ik heb de stappen gevolgd en nu maar duimen!
  Email/gmail: sannevanolst04@gmail.com
  Ig: win_actie_meedoen

 18. Wauw ik ben nog net optijd en daar ben ik heel blij mee want dit is echt en gave giveaway als ik zou kiezen zou ik sowieso voor pakketje 1 gaan, en er zit gewoon Rituals in Love your Blog

 19. Ik heet op
  Facebook: lindekobes
  Instagram: arianaisperfecttx

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.