Review Lush Shower Jelly

Shower jelly

 

Telkens ontdek ik weer nieuwe dingen, ook al zou het idee al wat ouder zijn, voor mij is het nieuw. Ik zag het al een tijdje bij Lush liggen maar pas toen Sanne met de vraag kwam of ik haar Lush Shower Jelly over wilde nemen ontdekte ik het pas echt. ‘Shower Jelly’… Wat moet ik hier toch bij denken?

 

Shower jelly

 

Het klinkt raar, douchen met een jelly. De enige jelly producten die ik ken zijn van die drilpuddingen die zo lekker mee bewegen als je er een tik tegenaan geeft. Ook deze Lush Refresher Shower Jelly wiebelt lekker mee als je er tegenaan tikt. Ik ben benieuwd hoe dat gaat werken onder de douche! Helaas, helaas is de Refresher Shower Jelly niet meer bij Lush te koop, ik heb ze nog wel rond zien zwerven op Marktplaats. En voor het product zelf maakt het natuurlijk niet uit, het is de geur die niet meer te koop is.

 

Shower jelly

 

Shower jelly

Drilpudding!

Dat is gewoon mijn eerste gedachte bij het zien van de jelly. Gelukkig zit hij in een goed potje, transparant zodat je goed de felle kleur kan zien. Toen ik het potje open maakte kwam de heerlijke citroengeur me tegemoet. Geen chemische citroengeur maar een lekkere ‘zoete’ citroengeur. Nog steeds vraag ik mezelf af of ik met deze (citroen) jelly kan douchen…

 

Shower jelly

Onder de douche

Voor het gebruik onder de douche (op de foto natuurlijk gewoon even mijn handen ermee gewassen voor het schuim resultaat) heb ik een klein stukje afgebroken van de jelly om te testen of dat ook werkt. En ja hoor, zelfs met een klein stukje van de jelly kan je douchen. Ik heb het stukje gewoon tussen mijn handen gewreven en daarmee mezelf gewassen. Misschien ligt het eraan dat ik een klein stukje heb gepakt maar ik vond het schuim flink tegenvallen. Ik had veel meer schuim verwacht.
Nu had ik natuurlijk een klein stukje van de shower jelly gepakt maar om met zo’n hele jelly onder de douche te staan vind ik nogal onhandig. Omdat hij zo jelly en glibberig is, zie ik mezelf al 100 keer die jelly oppakken omdat ik het weer eens laat vallen.

 

Shower jelly

Conclusie:

Pluspunten:
+ Lekkere citroengeur
+ Grappig product

 

Minpunten:
– Niet veel schuim
– Onhandig om mee te douchen

 

 

Het was leuk om eens een keer wat anders mee te maken dan douchegel, douchefoam of zeep. Maar voor mij is zo’n jelly niet weggelegd. Geef mij maar zo’n lekker schuimende douchegel of douchefoam (hopelijk kan ik binnenkort daar ook eens een review over maken, maar eerst moet het oude op!).
Douchen met een drilpudding… Heb jij wel eens een shower jelly gebruikt?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

2 reacties op “Review Lush Shower Jelly”

  1. Romy schreef:

    Wat een grappig product! Het ziet er goed uit en de geur spreekt me ook wel aan. Het glibberige lijkt me alleen inderdaad niet zo handig onder de douche 😉

    1. DinjaDONUT schreef:

      Haha ja het is dan wel een grappig product 🙂

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.