Personal: Slecht nieuws en goede voornemens

Personal: Slecht nieuws en goede voornemens

 

Okee Dinja, vertel nou eens… Je hebt wel zin om te bloggen, maar waar blijven die artikelen nou? Ik wilde het ‘slechte nieuws’ al eerder delen, maar a. zo gemakkelijk gaat dat niet, b. ik ben er absoluut niet trots op en c. vond ik het te snel. Daarnaast deel ik ook mijn voornemens voor 2018.

 

In het kort:

Ik heb samen met Roy besloten om uit elkaar te gaan. Het was niet gemakkelijk maar we voelde ons al een tijdje zo en we hebben besloten om de knoop door te hakken. Verder wil ik er liever niet over zeggen, mensen die dichtbij me staan zoals familie en vrienden weten er meer over. We blijven in ieder geval wel gewoon bevriend met elkaar. Maar dit nieuws is absoluut niet iets om trots op te zijn en het is ook nog erg moeilijk maar ik wil niet dat jullie lezers denken dat ik jullie ben vergeten. Ik had gewoon even de tijd nodig voor andere dingen. En ik moest ook inpakken, al mijn spullen (inclusief ik) gaan tijdelijk naar mijn moeder totdat ik een eigen woonruimte heb gevonden. 

 

Hoe zit het dan met het bloggen?

Langzamerhand zal ik het bloggen toch weer oppakken. Zoals ik al zei, ik vind het hartstikke leuk om te doen en eigenlijk wil ik dit jaar gaan proberen om toch weer vaker te gaan bloggen. Door het inpakken en verhuizen heb ik moeilijke beslissingen moeten nemen en veel van mijn hobby’s weg gedaan omdat ik er toch geen tijd voor heb. Dan kan ik mijn tijd beter gaan gebruiken voor fotografie en het bloggen. En ook het lezen van blogs hoort daarbij natuurlijk 😉

 

Personal: Slecht nieuws en goede voornemens

Voornemens:

Die horen er toch ook bij, het is tenslotte het nieuwe jaar 2018! 
– Zoals altijd staat afvallen/ gezonder leven bovenaan mijn lijstje. Ik was echt heel goed bezig totdat de feestdagen kwamen. Vanaf Sinterklaas ben ik alleen maar aan het snacken geweest, en dat waren geen gezonde snacks! Ik weet dat ik gezonder kan leven én dat ik daarmee kan afvallen. Ik durf nu nog niet eens op de weegschaal te gaan staan #schaamschaam.
– Focussen. Als eerste wil ik me gaan focussen op m’n werk. Ik kan een vakopleiding doen via mijn werk en daarnaast wil ik ook een paar cursussen gaan doen voor de verfafdeling. Als tweede wil ik me dus focussen op de twee belangrijkste hobby’s: fotograferen en bloggen. Ik wil hier meer tijd gaan insteken ipv van die ‘losse hobby’s’. Ook al vind ik ze hartstikke leuk om te doen, maar het neemt veel tijd en ruimte in beslag.
– Orde en netheid, wat inhoud dat ik me meer wil gaan richten op het opruimen en minimaliseren. Liever iets minder spullen die ik écht waardeer dan van allerlei kleine spulletjes. Het gaat moeilijk worden want dat betekend dat ik veel moet weg doen. Ik hoop dat ik er eens een keer een artikel over kan maken, hoe je dat creatief kan aanpakken (moet ik het natuurlijk wel eerst verzinnen en uitvoeren).

 

 

Naast die hoofd-voornemens zijn er ook een aantal kleinere voornemens. Zo klein dat ze in m’n hoofd blijven spoken en gewoon niet op papier (of scherm) willen. Daar zullen jullie het maar even moeten doen.
Ik ben in ieder geval blij dat ik het nieuws gedeeld heb, dan weten jullie ook wat er nou speelt.
Wat zijn jouw goede voornemens?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

14 reacties op “Personal: Slecht nieuws en goede voornemens”

 1. Sam schreef:

  Aww sterkte meis! Je komt er wel weer boven op hoor, hoop dat het snel weer wat beter met je gaat en je alles weer op een rijtje kan krijgen! X

 2. Anke schreef:

  Jammer dat jij en Roy uit elkaar zijn, maar het is vast een doordachte keuze geweest dus dan is het beter zo! Als het niet meer gaat, dan moet je ermee stoppen. (Hopelijk heb ik het zo goed onder woorden gebracht.) Verder: veel succes met je goede voornemens, het gaat je vast en zeker lukken!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Aah ja je hebt het goed onder woorden gebracht hoor, ik snap je 😉

 3. Floor Daasvand schreef:

  O jee wat jammer om te horen! 🙁 Ik hoop dat je in bloggen weer een uitlaatklep vindt!

 4. Nienke schreef:

  Wat moet dat een heftige beslissing moeten zijn voor jullie beiden. Ik wens je heel veel succes! Ik hoop dat 2018 een mooi jaar voor je wordt <3

 5. Eva schreef:

  Oh jeetje dat moet echt moeilijk zijn geweest om die beslissing van het uit elkaar gaan te maken :O Wel goed dat jullie het er samen over eens zijn. Ik zeg; neem rustig de tijd om het bloggen weer op te pakken en je andere hobbies 🙂 E zorg goed voor jezelf x

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ga ik zeker doen!

 6. Els schreef:

  Dikke knuffel, ik weet hoe moeilijk het kan zijn. X

 7. Romy schreef:

  Wat rot om te horen dat je vriend en jij uit elkaar zijn! Ik kan me voorstellen dat dat er even flink inhakt. Heel veel sterkte en een knuffel voor jou! Ik hoop dat je toch een mooi jaar zult hebben en dat je je voornemens kunt waarmaken. Vooral tijd vrijmaken voor je hobby’s zou zo mooi en fijn zijn 🙂 Juist nu!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ja zeker! Dankjewel voor je steun 😉

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.