Pan that Palette 2017 #eindresultaat

Pan that Palette eindresultaat

 

Het einde is nabij. Een lang jaar heb ik het geprobeerd vol te houden, maar het einde was één van de moeilijkste dingen van de challenge. Ik heb veel opgemaakt maar lang nog niet alles! Vandaag is het tijd dat ik maar eens een einde ga breien aan mijn Pan that Palette challenge en deel ik het eindresultaat met jullie.

 

Eerste update

Pan that Palette eindresultaat

 

Vorige keer

Pan that Palette eindresultaat

 

Eindresultaat

Pan that Palette eindresultaat

Treacle Moon Iced Strawberry Dream douchegel.
Wat heb ik hier lang mee gedaan zeg, en hij is nog niet op! Dus ik zeg: JA een fles Treacle Moon douchegel is zeker het geld waard! Ondanks dat heb ik genoeg andere merken (zoals Rituals) douchegel staan die ik binnenkort mag gebruiken, zodra die op zijn kan ik weer een nieuwe fles Treacle Moon kopen. Iemand een suggestie voor een geur?

 

Eerste update

Pan that Palette eindresultaat

 

Vorige update

Pan that Palette eindresultaat

 

Eindresultaat

Pan that Palette eindresultaat

Catrice – 420 Talk Like An Egyptian
Niet op helaas, maar ik ben wel heel ver gekomen! Ik ben stiekem toch weer een beetje verliefd geworden op deze oogschaduw, vooral rond de feestdagen of in de zomer kan ik heb goed combineren. 

 

Eindresultaat

Pan that Palette eindresultaat

Donut lipgloss. 
Geloof het of niet, ik ben mijn lipgloss kwijt. Nou kan dat natuurlijk gebeuren door al dat inpakken en verhuizen. Ik weet wel dat ik niet heel ver was gekomen met de lipgloss. Het gaat zo nog lang duren voordat hij op is. 

 

Eerste update

Pan that Palette eindresultaat

 

Vorige update

Pan that Palette eindresultaat

 

Eindresultaat

Pan that Palette eindresultaat

Catrice oogschaduw – 110 Gilbert’s Grapefruit.
Jaaa het is me toch gelukt! Ik heb een pan bereikt bij deze oogschaduw. Op moment gebruik ik hem weer niet zo vaak omdat ik het niet zo’n winters kleurtje vind. 

 

Vorige keer

Pan that Palette eindresultaat

 

Eindresultaat

Pan that Palette eindresultaat

W7 – Purple Haze Palette
Ik heb dit palette tijdens de vorige update geïntroduceerd en er is niet veel meer over van de donkere kleur. Helaas is deze kleur gesneuveld toen ik hem vorige keer mee nam in mijn make-up tasje. De andere kleuren zijn op zich ook nog hard gegaan. Maar zonder de donkere kleur heb ik niet zoveel aan het palette. De pigmentatie van de kleuren is niet zo geweldig dus gebruikte ik echt nooit de lichtste kleur. Het palette heb ik al een tijdje dus die doe ik misschien wel weg deze maand.

 

 

 

De laatste tijd had ik weinig tijd én om eerlijk te zijn ook weinig zin om te denken aan de pan that palette challenge. Daarom ga ik dit jaar ook niet verder met deze challenge. Ik heb iets leukers gevonden; mijn eigen tekenchallenge!
Doe jij dit jaar mee aan een challenge?
Liefs, 
Dinja

 

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

4 reacties op “Pan that Palette 2017 #eindresultaat”

 1. Sabrina schreef:

  Mooi resultaat toch? Jammer dat je niet verder gaat, vind het altijd interessant.
  Marshmallow! Vind ik echt de lekkerste van Treacle moon

  1. DinjaDONUT schreef:

   Wie weet volgend jaar wel weer, ik heb nu iets teveel aan m’n hoofd om met zo’n challenge verder te gaan :’)

 2. Romy schreef:

  Leuk idee, deze challenge! Ik vind dat je best een eind bent gekomen met de producten 🙂 Maar een tekenchallenge klinkt inderdaad nog een stuk leuker. Ik ben benieuwd wat je allemaal gaat tekenen 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ja is net wat creatiever 😉 eind deze maand deel ik een maandoverzicht!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.