DinjaDONUT’s Tekenchallenge deel 1

DinjaDONUT's Tekenchallenge

 

Het spannende moment is aangebroken… Wie is.. De Mol. Oh uh wacht nee.. Ik ben bezig met mijn tekenchallenge! Ook al kijk ik wel ‘Wie is de Mol’ hoor. Ik denk dat jij net zo nieuwsgierig bent naar mijn tekeningen (en misschien ook) dan ik nieuwsgierig ben naar wie de Mol nou is. 

 

DinjaDONUT's Tekenchallenge

 

DinjaDONUT's Tekenchallenge

De eerste maand is compleet! Ik heb 4 weken lang tekeningen gemaakt van mijn eigen tekenchallenge: DinjaDONUT’s Tekenchallenge. En ik moet nog 48 weken lang tekenen voor het einde van het jaar. Nou dat moet te doen zijn hoor.
In totaal laat ik tijdens deze update 10 tekeningen zien, die wel verdeeld zijn over 4 pagina’s uit mijn schrift. Het schrift heb ik tijdens een bloggerevent (#DIYmetViking) gemaakt en vond hem leuk om te gebruiken voor mijn tekenchallenge. Helaas zijn de blaadjes wel wat aan de dunne kant, vandaar dat ik op één zijde van de pagina teken. Ik heb al lang genoeg gekletst, laten we maar snel naar die tekeningen gaan!

 

DinjaDONUT's Tekenchallenge

Week 1.

– Hoogtepunten van Oud & Nieuw
Ik heb het mezelf lastig gemaakt, wat een onderwerp zeg! Vuurwerk is niet echt mijn ding dus een gezellig avondje met vrienden en oliebollen werden voor mij de hoogtepunten. Ondanks dat er best mooi vuurwerk te zien was hoor.

 

– Een nieuw begin
Voor dit onderwerp wilde ik iets grappigs tekenen. Wat is nou een nieuw begin? Een ei, een geboorte! Dus wat ga ik dan tekenen, een Pokémon ei! En ja, ik werd geïnspireerd door Pokémon GO. 

 

– Winters landschap
Mijn poging om een winters landschap te tekenen. Ik vind hem niet echt heel erg goed gelukt maar ik had verder geen inspiratie om een winters landschap te tekenen.

 

DinjaDONUT's Tekenchallenge

Week 2.

– Een openhaard
Ook een openhaard tekenen is niet mijn sterkste punt. Maar om hem niet al te simpel te laten heb ik wel her en der wat bakstenen toegevoegd. Zo lijkt het wel wat meer op een open haard. 

 

– Een warme winterse trui
Een fuzzy/ fluffy trui past goed bij de winter! Ik hoop ook wel dat het voor de kijker erop lijkt, ik heb m’n best gedaan! Om het niet als een saaie trui te laten heb ik er een ster op getekend. Dat is ook niet echt mijn talent…

 

DinjaDONUT's Tekenchallenge

Week 3.

– Winterse selfie
Ondanks dat het geen realistische selfie is maar meer de manga tekenstijl, vind ik hem toch goed gelukt. Met een lekkere winterse muts en sjaal om mijn character lekker warm te houden in de winter (trouwens, ben ik de enige die denkt dat het al een half jaar winter is?).

 

– Een huisdier in de sneeuw
Goed kijken hoor! Zie je het lieve hondje (voor meer fantasie; het is een Pomeranian puppy) zitten in de berg sneeuw? Ik wilde de opdracht ‘creatief’ benaderen en voor mijn gevoel heb ik dat ook gedaan. 

 

– Sneeuwvlokken
Weer een opdracht waarbij ik mezelf het moeilijk heb gemaakt… Maar waarom zou je niet soms makkelijk gaan denken? Ik tekende de sneeuwvlokken – natuurlijk allemaal anders – op een simpele manier.

 

DinjaDONUT's Tekenchallenge

Week 4. 

– Ontwerp je droomhuis
Hm tja wat valt er onder mijn droomhuis. In ieder geval een vrijstaand modern gebouw. Met dakterras én tuin! Eigenlijk kon ik veel beter de Sims 4 erbij pakken om een droomhuis te ontwerpen want om het te tekenen is lastig… Maar je hebt in ieder geval een idee haha!

 

– Een lekker kopje thee
Ik moet zeggen dat ik best trots op mezelf ben. Ik had nooit verwacht dat ik zo’n mooi kopje thee kon tekenen. Eigenlijk had ik ook nog een theezakje erin willen tekenen maar ik was bang dat ik het dan zou verpesten (geloof me, is al vaker gebeurd. Net iets moois getekend en dan bedenken dat ik iets ben vergeten, half uitgummen en alles verpesten).

 

 

Zo dat waren al mijn tekeningen voor de eerste 4 weken! Stiekem ben ik ook al bezig met de tekeningen van week 5. Ondanks dat ik het mezelf niet makkelijk heb gemaakt met sommige opdrachten, vind ik het toch wel leuk om zo met tekenen bezig te zijn. Het houd me toch creatief! Dus mocht je je vervelen en meer met je creativiteit willen doen, je kan nog steeds meedoen aan mijn tekenchallenge
Wat vind je leuker, tekenen of schilderen?
Liefs, 
Dinja

 

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.