15 feitjes over mij #1

Feitjes over mij

 

“Hallo ik ben Dinja en ik blog.”, iedereen in koor :”Hallo Dinja!”. Even een lekker persoonlijk artikel vandaag, ik deel namelijk wat feitjes over mij! Dus als je me écht goed wilt leren kennen (jij stalker!) dan moet je zeker even deze paar feitjes doorlezen.

 

Bij een persoonlijk lifestyle blog horen natuurlijk ook wel persoonlijke artikelen. Dus daarom leek het me wel eens leuk om wat feitjes over mij te delen. En omdat het een aardig lange waslijst is geworden wil ik hier meerdere artikelen over gaan maken. 
Het zijn echt hele willekeurige feitjes. Sommige heel boeiend, misschien een paar herkenbare dingen en ook een aantal die waarschijnlijk niet zo interessant zijn. Ik deel nu alvast de eerste 15 feitjes over mij!

 

Feitjes over mij

 

1. Ik ben een echte uitsteller. Vroeger op school was ik er al goed in en ik heb het nog steeds niet kunnen afleren. Ik raak gewoon snel afgeleid door dingen die leuker of makkelijker zijn en daardoor vergeet ik soms helemaal waar ik eerst mee bezig was. 

 

2. Overal liggen wel notitieboekjes, ik heb er echt een zwak voor om deze in te kopen. Zo moet ik vaak in een winkel met notitieboekjes met een grote bocht om het schap heen zodat ik niet in de verleiding kom. En als ik er toch één koop… “Tja je kan het altijd wel gebruiken, toch?!”.

 

3. Na het opruimen van vorig jaar schijn ik nog teveel spullen te hebben. Dat is echt iets waar je pas achter komt als je bezig bent met verhuizen. Nu moet het gewoon snel in dozen, ik zoek het later nog wel uit (zie je, meteen punt 1 weer).

 

4. Planten gaan bij mij vaak dood. Ik heb gewoon geen groene vingers (al vind ik het wel leuk om met planten en tuinieren bezig te zijn) maar het maakt niet uit wat voor een soort plant want dood gaat ‘ie toch wel. En ja, ik geef wel gewoon water hoor!

 

5. Tot nu toe heb ik nog maar één tattoo. Een Japans teken – dat staat voor dromen – is gezet op mijn pols toen ik jarig was. Maar de reden waarom ik ’tot nu toe’ zeg… Ik zou graag nog een paar tattoo’s willen!

 

6. Ik kan mezelf moeilijk inhouden tijdens een shopsessie. Ook al is het shoppen daar ook voor bedoeld, af en toe kijken in plaats van kopen kan voor de portemonnee ook geen kwaad. Maar hoe dan ook, ik ga nooit met lege handen naar huis.

 

Feitjes over mij

 

7. Als ik een ‘guilty pleasure day’ heb dan vreet ik. Niet een gewoon simpel snackje. Nee ik haal chocoladezoenen, lange vingers, wafels, donuts, chocolade, wat zakken snoep, ijs, etc. Ik kan op zo’n moment echt van alles eten en gezond is het AB-SO-LUUT niet!

 

8. Vroeger maakte ik graag ’tijdschriftjes’ van papier. Ik tekende dan wat en verzon hele teksten. Samen met vriendinnen wisselden we onze ’tijdschriftjes’ dan uit en hadden we natuurlijk allemaal een abonnement op elkaars ’tijdschrift’. Super leuke tijd en nog steeds zou ik het leuk vinden om een eigen tijdschrift te hebben.

 

9. Ook maakte ik graag ‘websites’. Ik heb geen enkel verstand van al die termen en talen hoor, want ik maakte mijn ‘websites’ allemaal in Word. Je kon achtergronden kiezen en daardoor leek het net echt (voor die tijd dan). 

 

10. Ik ben een verfspecialiste bij Gamma. Ik vind het leuk om de klanten te helpen met hun verfvragen en het geven van verfadvies. Ook het helpen met het kiezen van de juiste kleur is tof om te doen. De kleur die jij hun aanraad komt dan ook echt op de muur (of op het houtwerk)!

 

11. Soms denk ik echt dat ik leid aan OCD, en dit artikel op Smosh laat precies zien waarom… Ik sorteer graag dingen op kleur, lijntjes moeten recht lopen, games sorteer ik graag op alfabet, enzovoorts… enzovoorts…

 

Feitjes over mij

 

12. De dag voordat ik jarig ben wil ik vóór 12 uur gaan slapen (ook al is het 5 voor 12, dat telt ook). Zo voel ik me de volgende dag – op m’n verjaardag dus – ook écht jarig. Anders is het gevoel voor mij een stuk minder. Hoe gek het ook klinkt.

 

13. Ik ben zoooooooooo géén ochtendmens. Als ik ’s ochtends moet werken ben ik gewoon niet te genieten. Gelukkig weten m’n collega’s het ook allemaal. Maar ondanks dat kan ik wel vroeg op staan als het moet. 

 

14. Vlogs kijken is niet zo voor mij weggelegd. Ik heb er het geduld niet voor. Als ik er voor ga zitten en er gebeurd een hele lange tijd niks boeiends ga ik zo weer wat anders doen. Maar als ik dus wat anders tegelijkertijd aan het doen ben, dan hoor ik amper waar het over gaat. Dus sorry, ik lees veel liever blogs!

 

15. En hiervoor schaam ik me gewoon: ik heb nog nooit (en lees: NOG NOOIT) een Pokémon game uitgespeeld. Ik kom telkens bij een stuk dat te moeilijk is, probeer het een paar keer, faal daarin keihard en leg het spel voor maanden weg. Of ik weet gewoon niet waar ik heen moet ofzo. Zou dit met m’n uitstelgedrag te maken hebben?

 

 

Zo, dat waren de eerste 15 feitjes over mij! Nu kennen jullie mij nóg beter (stelletje stalkers, hahaha). En geloof me, er zijn nog veel meer dingen die jullie nog niet weten. Gelukkig maar want een onbekende hoeft niet alles van mij te weten (je weet maar nooit wie er mee lezen hè).
Wat is het gekste dat je ooit hebt meegemaakt?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

6 reacties op “15 feitjes over mij #1”

 1. Eva schreef:

  Toen ik afgelopen weekend mijn kamer aan het opruimen was vond ik 15 ongebruikte notiteboekjes hahaha, erg he! maar inderdaad je denkt dat altijd: die komen nog wel eens van pas!
  En ik heb ook echt 0,0 geduld voor vlogs ~

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ai, ai, ai… 15 notitieboekjes? 😮

 2. Els schreef:

  Ik denk ook echt dat ik wel iets heb van OCD heb :-). En ja daar horen ook notitieblokjes bij om alles bij te houden.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Inderdaad haha 🙂
   Toch handig die voorraad aan notitieboekjes!

 3. TypischKim schreef:

  Wat leuk om te lezen! Ik ben ook echt dol op notitieboekjes haha!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Volgens mij de meeste mensen wel :p

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.