Shoplog November 2017

Shoplog November

 

Oh my! Het is alweer december. Jongens, wat gaat de tijd toch hard! Afgelopen maand heb ik niet veel geshopt en zelfs met Black Friday heb ik me aardig in kunnen houden. Mijn portemonnee vond dat maar al te fijn want de maanden hiervoor heb ik wel wat meer uitgegeven… Deze keer deel ik dus een kleine shoplog.

 

Shoplog November

NewYorker

Ik had nog zo besloten om geen kleding meer te kopen. Er ligt nog zoveel in mijn kledingkast! Maar ach, als je tegen een trainingsbroek (€16,95) aanloopt waar donuts en een panda op staan kan ik écht geen ‘nee’ zeggen… Wie kan nou wel ‘nee’ zeggen tegen zoveel schattigheid?! En als je dan toch in de NewYorker loopt, kijk je toch ook bij andere spullen. Zo kwam ik ook deze gave legging (€12,95) tegen. Het lijkt op een legging die kapot is, maar in de ‘scheuren’ zit kant verwerkt! 

 

Shoplog November

SoLow

De SoLow heeft vaak hele leuke hebbedingetjes. Soms net iets teveel leuke dingen. Ik ben heel sterk geweest en kwam alleen met een donut spaarpot (€5,99) naar huis. Als een ‘echte’ donut fan moet ik dat wel hebben natuurlijk! Zo kan ik het geld dat ik verdien met het verkopen op Marktplaats (zie ook mijn Budget tips voor het (be-) sparen van geld) daarin bewaren. 

 

Shoplog November

Tassen!

Het verhaal achter de tas met de katten (blijkbaar heten ze Pim & Pom) is: mijn buurmeisje belde een keer ‘s avonds aan.. Ik dacht eigenlijk al meteen aan kinderpostzegels want ze belt eigenlijk nooit aan. En inderdaad, ze kwam met de vraag of ik kinderpostzegels wilde bestellen. Nou stuur ik nog erg weinig post dus wilde ik iets anders bestellen. Er stond ook een tas met Pim & Pom op het bestellijstje. Dat trok me wat meer aan want dat kan ik ook écht gebruiken. Voor €6,99 bestelde ik de tas. 
De tas van Jamiroquai (€20,-) heeft ook een bijzonder verhaal. Begin deze maand ben ik namelijk naar het concert van Jamiroquai geweest en ik wilde er gewoon een aandenken van. 

 

Shoplog November

Xenos

En ja hoor, ook deze maand heb ik de Xenos bezocht. Niet eens de Action, maar de Xenos! Ik zag weer heel veel leuke dingen en heb wel veel laten liggen. Het helpt echt om je af te vragen of je het nodig hebt…
Ik kocht deze drie dingetjes zodat ik ze kan uitproberen en mijn ‘ervaring’ te delen met jullie! Dus jullie weten in ieder geval wat voor artikel je binnenkort kan verwachten op mijn blog. Ik zag de chocolademelk met ‘Malteser’ smaak (€2,50) als eerste, oké ik heb al aparte chocolademelk smaken geprobeerd maar dit is weer totaal iets nieuws! Naast chocolademelk met aparte smaken verkopen ze ook instant koffie met een aparte smaak: ‘French Macaron’ (€1,25). Ik ben heel erg benieuwd hoe dat zal smaken! Nog iets nieuws voor mij (misschien niet voor iedereen maar ik had het nog nooit gezien), de Oreo Choco Brownie (€1,25).

 

Shoplog November

Large.nl

Black Friday!!! Of eigenlijk donderdag, want deze goodies heb ik op de donderdag voor Black Friday gekocht. Zelf vond ik de Black Friday sale wel een beetje tegenvallen… Ik heb alleen niet elke winkel of webshop afgespeurd dus misschien heb ik wel heel veel gemist hoor! Het vest van Alice in Wonderland (hier achterstevoren op de foto omdat de achterkant heel gaaf is) was afgeprijsd van €42,99 voor €27,99. Hij zit lekker warm en heb absoluut geen spijt van m’n bestelling! Het shirtje waar R2-D2 (Star Wars) op staat was afgeprijsd van €19,99 voor €13,99. Ik had ook een ander shirtje besteld maar die viel tegen dus die heb ik weer terug gestuurd.

 

 

Ook deze maand wil ik me gaan inhouden, want zo wil ik het nieuwe jaar in. Ik wil daarom heel erg gaan letten (ja ook vanaf deze maand al) op mijn uitgaven. Ik ben namelijk ook een beetje met minimaliseren dus als ik weer nieuwe troep koop heeft dat totaal geen zin. Het opruimen moet nog eens gebeuren maar als ik al een begin maak om weinig uit te geven dan is dat al een goede eerste stap!
Wat heb jij gescoord tijdens Black Friday?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

4 reacties op “Shoplog November 2017”

 1. Vanessa schreef:

  Leuke shoplog! Die trainingsbroek met donuts en panda’s zou ik ook niet kunnen weerstaan. Ik heb me ook ingehouden met Black Friday. Heb enkel een bestelling gedaan bij Yves Rocher.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Daar heb ik zelf nog niet eens aan gedacht! Bij Yves Rocher wil ik ook nog eens een keer bestellen 😉

 2. Floor Daasvand schreef:

  Ik zag laatst weer eens iets met donuts en toen dacht ik gelijk; Oeh dat is wat voor Dinja! Vervolgens vergeten aan je door te geven en nu weet ik natuurlijk niet meer wat het was en waar je het kon kopen, zucht…

  1. DinjaDONUT schreef:

   Haha geeft niks! Ik kom best vaak dingen tegen maar heb nu al zoveel spullen met donuts 😮

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.