Review USB bekerverwarmer

USB verwarmer

 

Ben je net zo’n vergeetachtig type zoals ik? Je kent het vast wel; je zet thee, doet het in een beker en… Ja een half uur later is mijn thee koud geworden omdat ik van alles tegelijk aan het doen ben. Daarom wilde ik eens een keer een bekerverwarmer testen! ‘Een watteh?” Je hoorde me wel: een USB bekerverwarmer (in de vorm van een donut)!

 

Een bekerverwarmer, handig of niet? Eerlijk gezegd had ik er nog nooit van gehoord totdat ik er eentje tegenkwam in de vorm van een donut. Ik mocht er een testen van de lieve mensen van Ditverzinjeniet.nl. Dat komt als geroepen want met dit winterse weer wil ik liever niks anders doen dan thee drinken. Omdat ik dus zo’n vergeetachtig type ben is mijn thee heel vaak alweer ‘ijsthee’ geworden als ik het wil drinken. Daarom ga ik de USB bekerverwarmer in de vorm van een donut (t.w.v. €15,95) testen!

 

USB bekerverwarmer

 

USB bekerverwarmer

De verpakking

De bekerverwarmer zit goed verpakt, en de verpakking ziet er ook nog eens hartstikke vrolijk uit! Het is duidelijk en ook op de achterkant laat de verpakking zien hoe simpel het eigenlijk is. Dit belooft veel goeds!
Wat ik ook wel fijn vind is dat er een waarschuwing op staat, dat de USB bekerverwarmer erg heet kan worden. Maar ook dat het ideaal is voor bekers met een platte onderkant of metalen bekers. Ik ben benieuwd.

 

USB bekerverwarmer

Het product

Ik vind het een apart ding, de USB bekerverwarmer is van een soort rubber materiaal met daarin een soort schijfje waar dus een USB snoertje aanhangt. Er hangt een best lang USB snoertje aan, wat handig is want zo kan je je beker op een veilige afstand van je laptop of computer houden. Als je je beker omstoot zal je niet zo blij zijn als je laptop ernaast staat! De donut zelf is aardig groot, groot genoeg voor een normaal formaat beker in ieder geval. Groter dan dat heb ik niet in huis dus daar heb ik geen ervaring mee.

 

USB bekerverwarmer

Werking?

Maar werkt het ook? Ik kan je vertellen nadat ik het USB snoertje in mijn laptop had gestoken werd hij niet meteen warm. Dat had ik ook niet verwacht hoor, zo’n ding moet natuurlijk wel de tijd hebben om op te warmen. Na een poosje heb ik mijn donutbeker met nog een laagje thee erin erop gezet. Ondertussen ging ik weer vrolijk verder waar ik mee bezig was, en na een tijdje dacht ik weer eens aan m’n thee. Zou het nog warm zijn in de beker die op de bekerverwarmer staat? 
Ik moet eerlijk zeggen dat het een beetje tegenviel. Ik had verwacht dat het ook écht warm zou blijven, maar mijn thee was dus gewoon weer ‘ijsthee’ geworden. Ligt het dan aan mijn beker? Dus ik haalde de beker er vanaf om te voelen of de bekerverwarmer wel warm was. Dat was wel het geval maar echt heet vond ik het nou ook weer niet.

 

 

Het is een leuk hebbedingetje maar gebruiken zoals hij bedoeld is, ga ik niet doen. Ik krijg vaak koude handen (en voeten) als ik rustig op de bank zit te bloggen. Nou dan is zo’n verwarmer wel handig, die ga ik lekker als een soort kruik gebruiken! Als ik een keer hele koude handen heb pak ik de bekerverwarmer er gewoon bij.
Eind goed al goed, helaas doet hij niet waarvoor hij is bedoeld maar het is een donut en ik kan het nog ergens anders voor gebruiken. 
Ben jij een snelle thee drinker of vergeet je ook vaak je thee?
Liefs, 
Dinja

 

Dit artikel schreef ik in samenwerking met Ditverzinjeniet.nl

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

4 reacties op “Review USB bekerverwarmer”

 1. Nienke schreef:

  Haha wat een gek ding! Ziet er wel heel erg leuk uit. Wel lekker, een handverwarmer. Daarvoor zou ik hem dan waarschijnlijk ook gebruiken. Leuke gadget!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Haha ja, daar is hij wel geschikt voor 😉

 2. Jouvence schreef:

  Ik heb daar ook altijd last van, thee verandert meestal in ijsthee 😉 Jammer dat het niet werkt zoals het zou moeten.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Het was in ieder geval het proberen waard 🙂

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.