DinjaDONUT’s Tekenchallenge: uitleg

DinjaDONUT's Tekenchallenge

 

Teken jij graag maar je weet vaak niet wat je moet tekenen? Zelf maak ik zoiets regelmatig mee en ik word er gek van dat ik niks weet te verzinnen. Ik begin in januari met mijn eigen tekenchallenge: DinjaDONUT’s Tekenchallenge! Wil je er meer over weten, lees dan snel verder!

 

Inspiratieloos

Zie je het al voor je; zit je daar aan je bureau, tekenvelletje voor je en een potlood in je hand maar totaal inspiratieloos… “Help!!! Wat moet ik nou weer tekenen???” Je begint te speuren op Pinterest en Google en opeens zit je hele andere dingen te doen dan tekenen. Ja dat was niet de bedoeling! Zelf heb ik daar vaak last van en zo begon ik twee jaar geleden aan een tekenchallenge/ drawing challenge die ik vond op Pinterest. Ik vond het super leuk om te doen maar wat is nou nog leuker…?

 

Tekenchallenge

Juist, om dingen zelf te verzinnen! Het hele jaar door heb ik wat leuke thema’s, onderwerpen en dingen bedacht die ik wel bij een tekenchallenge vond passen. Waarom zou ik dan niet gewoon zelf eens zo’n tekenchallenge beginnen? Daarom kom ik nu alvast met de uitleg voor de DinjaDONUT’s Tekenchallenge voor 2018. Ik begin natuurlijk meteen in de eerste week, maar als je liever op een ander moment wilt beginnen, voel je helemaal vrij hoor (al zou ik het wel erg leuk vinden als je mijn blog bij je tekeningen van de tekenchallenge vermeld).

 

DinjaDONUT's Tekenchallenge

Wat is de bedoeling?

Zoals je ziet staat hier onder de hele lap tekst de gehele tekenchallenge. Per week zijn er een aantal ’tekenopdrachten’ dus zorg je ervoor dat je in die week de tekeningen maakt. Of je nou per dag een tekening maakt of alle tekeningen op één dag, dat maakt niks uit. Ik ben van plan om elke week mijn tekeningen van de tekenchallenge te delen op Instagram en om elke maand een overzichtje van de tekeningen in een artikel op mijn blog te plaatsen. 

 

Deelnemen

Dus lijkt het je nou leuk om mee te doen, wees dan vooral niet bang. Ik vind het hartstikke leuk om jullie tekeningen te zien. Je mag ze mailen (dinjadonut@gmail.com), in een reactie achterlaten (hier of op Facebook) of gebruik de speciale hashtag op Instagram: #dinjadonuttekenchallenge !
Als je ook met je blog meedoet zou ik het leuk vinden als je vermeld dat de tekenchallenge van mijn blog af komt. Om het nog beter te zeggen: ik zou het heel erg waarderen.

 

 

Ga jij in 2018 meedoen aan mijn tekenchallenge?
Liefs, 
Dinja

 

DinjaDONUT's Tekenchallenge

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

4 reacties op “DinjaDONUT’s Tekenchallenge: uitleg”

 1. Leoniae schreef:

  Wat een super leuke challenge :)! Ik ga zeker volgen wat je allemaal gaat tekenen :)! Succes!
  Xoxo, leoniae

  1. DinjaDONUT schreef:

   Leuk dat je me gaat volgen 😀 doe je ook mee? 😉

 2. Petra schreef:

  Leuke challenge, heerlijk artikel om te lezen…
  Groetjes

  1. DinjaDONUT schreef:

   Doe je ook mee Petra? 😉

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.