Shoplog Oktober 2017

Shoplog Oktober 2017

 

Ook in de maand oktober zat er een flinke gat in mijn portemonnee! Hoewel ik bij de vorige shoplog nog zo had gezegd dat ik wat meer moet letten op mijn uitgaven, zo heb ik deze maand toch weer een hoop uitgegeven. Maar dingen zoals nieuwe schoenen en een nieuwe winterjas waren écht nodig! En eh… de rest ook… Neem je een kijkje in mijn Shoplog Oktober 2017?

 

 

Het is best lastig om van een hele maand alles te onthouden. Waar je het hebt gekocht, wanneer en hoeveel geld het heeft gekost. Sorry voor het milieu, maar ik vraag toch bonnetjes bij de winkels. Webshop bestellingen zijn een stuk makkelijker, je hebt alles in één overzicht. Hoeveel je kwijt was en ook wanneer je het had gekocht. Maar ik dwaal af, we beginnen bij het begin van de maand!

 

Shoplog Oktober 2017

Xenos

Geloof het of niet, ik ging naar de Xenos voor de heerlijke Bounty chocolademelk (€1,99)! Maar onderweg naar het schap van de chocolademelk kwam ik ook nog een leuke Minions adventskalender (€1,49) tegen. En hoe ik elk jaar ook zeg dat ik er niet één ga kopen, toch zit ik elk jaar vanaf 1 december telkens een vakje open te maken. Ik houd van chocola, het liefs gebruik ik het ook als ik weer eens aan het bakken ben. Een lekkere cake versieren met mini smarties (€0,69), nomnom! 
Ook nam ik een pak tortellini met kaas (€1,00) mee omdat het gewoon lekker is als avondeten.

 

Shoplog Oktober 2017

 

Shoplog Oktober 2017

 

Shoplog Oktober 2017

Internet bestelling

Ik had een winterjas nodig. In geen jaren ben ik ooit een leuke winterjas in de winkels tegengekomen dus mijn huidige winterjas was na 5 jaar wel aan vervanging toe. Bij Large kwam ik zo’n toffe winterjas tegen, de Memorial Coat (€99,99) maar ik kwam meer dan dat tegen. Ik kocht ook een Adventure Time jurkje (€15,99), een zwarte sweater (€19,95), een Darth Vader shirt (€24,99) en een galaxy shirt (€17,99). Bij deze bestelling kreeg ik er ook een gratis Large Backstage Club shirt erbij! Eigenlijk zocht ik ook nog naar leuke laarzen maar die kon ik bij Large niet zo snel vinden, dus zocht ik ze bij VanHaren. Deze stoere ‘bikerboot‘ (€34,90) is nu echt mijn favoriet!

 

Shoplog Oktober 2017

 

Shoplog Oktober 2017

 

Shoplog Oktober 2017

 

Shoplog Oktober 2017

 

Shoplog Oktober 2017

Kleine aankoopjes

Een heel verslag van Firstlook had ik al gedeeld, waaronder ook de goodies die ik daar meenam. Helaas was niet alles gratis (logisch ook) dus ik heb toch moeten betalen voor de Ramune (€4,-) en de Orange Peel pocky sticks (€1,-).
Bij Kruidvat had ik wat standaard spullen nodig (zoals paracetamol, vitaminen pillen en deo) en nam ik ook USB kabeltjes (€5,99) mee, de kabeltjes die ik heb gaan achter elkaar kapot en daar baal ik best wel van. En mijn oog viel ook op een losse oogschaduw van Essence (€1,59) voor in de My Musthave palette. 
De Zeeman bezocht ik twee keer deze maand, één keer liep ik naar binnen voor een pak sokken (€3,99) en nam ik ook een pak Halloween servetten mee (€0,79). De andere keer liep ik eigenlijk alleen maar langs tot ik de sale bak zag waar een Halloween blik in lag voor maar €1,-!
Ik mag mezelf echt wel een pluim geven, ik ben deze maand maar één keer bij de Action geweest! Dit was tijdens het Pokémon evenement in Amstelveen. Ik ging erheen om een flesje drinken te halen en kwam ook met een Handlettering boek (€1,29), Twinmarkers (€0,99 per set) en de crispy fruitsnack (€0,78) naar buiten. 

 

Shoplog Oktober 2017

 

Shoplog Oktober 2017

 

Shoplog Oktober 2017

 

Shoplog Oktober 2017

Donuts

Fout maar oh zulke mooie aanwinsten voor mijn Donut verzameling! Het blikje (hiervan heb ik ook een staande variant dus ze passen goed bij elkaar) kocht ik bij een klein winkeltje in Harmelen voor €3,49.
Dunkin’ Donuts natuurlijk!!! Eindelijk zit er een winkel in Utrecht en de week van de opening ben ik er geweest. Ik moest en zal 6 donuts meenemen, hoe kan een grote donut fan dat nou weerstaan. Ik nam dus de 6 donuts en een tasje mee voor €10,-.
En hoe mooi kon het nou zijn deze maand, bij Hema kwam ik ook al donut producten tegen. Een dienblad (€7,50) en een cadeautasje (€0,75) gingen mijn winkelmandje in. 
Via Facebook kwam ik een advertentie van Shinystuff tegen, er waren sieraden met donuts in de aanbieding! Voor €4,95 bestelde ik de donut ring en ook de donut ketting heeft me €4,95 gekost. 

 

Shoplog Oktober 2017

 

Shoplog Oktober 2017

Shopdagje Hilversum

Samen met Roy ging ik naar Hilversum, om even een kijkje te nemen bij de nieuwe Primark. Helaas vond ik niet zo veel (mijn portemonnee was wel blij), maar liep toch naar buiten met een skull onesie (€18,-), witte nep All Stars (€3,-) en Pusheen sokken (€4,-). De NewYorker is echt mijn adresje voor goedkope goede bh’s. Voor €4,95 nam ik een mooie bh mee!
Qua kleding kon ik deze dag niet echt slagen, dus toen ik bij de Claire’s de skelet oorbellen (€5,99) zag, kon ik ze niet laten liggen. 
Bij Primark zag ik ook nog een mooie holografische nagellak liggen die ik wel mee moest nemen. Helaas weet ik de prijs niet meer maar het was in ieder geval niet duur!
Een lange tijd terug was de nieuwe cd van Metallica uitgekomen, die wilde ik toen steeds al een keer kopen maar het kwam er telkens niet van. Tijdens het shopdagje besloot ik hem toch maar eens mee te nemen voor €11,95.
Pepernotentijd! Eindelijk ben ik eens bij de Pepernotenfabriek Van Delft geweest en wat veel smaken verkopen ze zeg! Ik vond het wel wat aan de prijzige kant dus nam maar één zakje met de smaak tompouce voor €4,-.
En als laatste kocht ik ook nog wat snoepies bij Jamin, een chocolade nougat lolly en een chocolade spekkie voor €1,25.

 

 

Ik durf het totale bedrag niet eens op te tellen, ik wil niet eens wéten hoeveel ik heb uitgegeven (vooral aan nutteloze spullen). Binnenkort moet ik echt eens even weer eens keihard naar mezelf toe zijn. Alleen dingen kopen die ik écht nodig heb. Maar dat is soms moeilijker dan je denkt!
Spaar je liever dan dat je het geld uitgeeft of ben je zo’n big spender?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.