Personal: Tea time

Personal: Tea time

 

Neem even een momentje rust, met een heerlijk kopje thee! Of een bak thee. Of een hele theepot. Of je vult de badkuip met thee. Juist, het is wel duidelijk dat ik een theeleut ben lijkt me dus waarom praten we niet even gezellig bij onder het genot van een bakkie thee! 

 

Blokkade

Net nu ik weer met een lekker ritme aan het bloggen was, komt er toch iets tussen waardoor ik mijn blog even een momentje uit het oog verlies en gelijk een flinke achterstand heb gecreĆ«erd. Ik ga geen oude koeien uit de sloot halen, ik wil alleen kijken naar de toekomst. Dus geen excuses verzinnen waarom ik niet heb geblogd, nee… Ik wil het bloggen gewoon weer lekker oppakken. Ik blijf het leuk vinden, dat moeten jullie ook weten. Maar als ik een achterstand heb met bloggen gaat het me gewoon tegen staan. En eigenlijk hoe langer ik wacht, hoe groter die blokkade gaat worden. 

 

 

Volhouden!

Het is gewoon te doen hoor, die twee dagen in de week bloggen. En ik wil het ook echt volhouden! Ik probeer nu op de dagen dat ik vrij ben – en als het niet al te bewolkt is buiten – een aantal foto’s te maken die ik voor artikelen kan gebruiken. Zodat ik daar in ieder geval niet op achter blijf hangen. Maar misschien moet ik wel beter gaan plannen wanneer ik de artikelen ga typen. 
En ik zal er echt aan gaan werken! Dit artikel heb ik namelijk ook een aantal dagen van tevoren getypt, dus als ik dat ritme vol houd, dan kan ik het bloggen wel volhouden.

 

Personal: Tea time

 

Tea time

Maar goed, even terug naar m’n bakje thee. Deze geniale toepasselijke DONUT mok mocht ik ontvangen van Ditverzinjeniet.nl. De mok is origineel (nog nooit zo’n soort mok gezien met een gat erin) en past goed bij mijn collectie aan donut spullen. Een super gave mok om heerlijke thee uit te drinken, mijn favoriete smaak op dit moment is kersen thee! 
Naast leuke donut mokken hebben ze nog veel meer leuke producten, ook kleine schoencadeautjes voor Sinterklaas. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. 

 

 

Ik hoop dat je samen met mij kon genieten van een heerlijk bakje thee. Wellicht met een heerlijke zak pepernoten erbij of iets anders lekkers van het lekkere december snoepgoed (zo slecht voor de lijn die laatste twee maanden van het jaar). 
Wat is jouw favoriete Sinterklaas snoepgoed?
Liefs, 
Dinja

 

Dit artikel schreef ik in samenwerking met Ditverzinjeniet.nl

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

2 reacties op “Personal: Tea time”

  1. Floor Daasvand schreef:

    Het komt vast wel weer goed! Bij mij is het ook even een tijd stil geweest, maar ik ben weer helemaal back on track! Wat een gave mok zeg, nog nooit zoiets gezien hihi! Ik ben echt dol op thee zoals je weet. Momenteel wissel ik veel tussen aardbei, bosvruchten en kers.

    1. DinjaDONUT schreef:

      Ik ook niet, ik moest hem wel gewoon hebben šŸ˜€

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.