Favorites #8

Favorites

 

Het is een aardig lange tijd geleden dat ik wat favoriete items had gedeeld, het vorige artikel vol met favorieten was in juni! Hoog tijd voor een nieuw artikel vol ‘Favorites’! Ook deze keer deel ik weer 5 favoriete dingen. Van beauty items tot liedjes en van creatieve knutsels tot favoriet moment van de dag. 

 

Favoriet moment van de dag

Het klinkt misschien helemaal niet zo gek… Ik ben blij als mijn werkdag voorbij is! Mijn werk is leuk hoor, maar stiekem kan ik heel gelukkig worden als ik eenmaal op mijn fietsje naar huis fiets. Het zijn gelukkig maar 5 minuten op de fiets en daarna kan ik lekker relaxen op de bank. Vooral in de winter ben ik na het werk absoluut niet actief en ik denk niet dat ik de enige zal zijn ­čśë

 

bron

Assassin’s Creed!

Yep, ik ben verkocht! De vorige Assassin’s Creed spellen vond ik leuk maar ik faalde er altijd keihard in, je moest mensen achter volgen, goed kunnen richten als je ging schieten en juist dat ging bij mij dus mis. Assassin’s Creed Origins is anders, volgens mij is het spel veel meer adventure geworden wat ik persoonlijk een stuk leuker vind. Je hebt zoveel vrijheid om te spelen hoe je het zelf wilt! Wil je alleen de main quest doen, dan doe je dat. Wil je alleen de side quests doen dan doe je dat. Of ga je liever gewoon het gebied verkennen, dat kan ook. Dit is op dit moment mijn favoriete spel, en eigenlijk moet ik The Witcher 3 ook even in het zonnetje zetten want deze adventure game vind ik ook helemaal te gek!

 

Favorites

Donut kussen

Zo vertelde ik in m’n vorige artikel dat ik een donut mok mocht ontvangen van Ditverzinjeniet.nl, zo mocht ik ook dit gave donut kussen ontvangen! Ik had al twee andere donut kussens maar deze is toch net iets zachter en ziet er lekker vrolijk uit door al die gekleurde sprinkles op het ‘glazuur’. Op de foto staat de kussen op de bank maar inmiddels staat deze gezellig bij de andere donut kussens in de slaapkamer. 

 

Bloggen

Op dit moment doe ik niet anders dan werken, bloggen, en slapen. Helemaal niet erg maar bloggen is het enige waar ik na het werk nog zin in heb. Voor tekenen vind ik het te donker als ik thuis kom en voor de andere creatieve knutsels al helemaal. Normaal gesproken zou ik dat doen als ik even zin heb in wat ontspanning maar nou is bloggen ook best ontspannend. Een beetje hangen op de bank, laptop op schoot en alleen maar typen. Blogs lezen moet ik eigenlijk ook nog steeds doen, helaas kom ik daar gewoon even niet aan toe. 

 

Nummer!

Welkom in mijn uitgebreide liefde voor muziek. Ok├ę, ik moet eerlijk zeggen dat ik niet alles leuk vind. Je zult mij niet zo blij maken met Jazz muziek of van die Nederlandse volkszangers. Carnavalsnummers vind ik ook geen topper. Maar over het algemeen vind ik veel nummers en genre’s leuk.
Zo deel ik deze keer een nummer van The Prodigy – Omen. Het nummer luister ik de afgelopen tijd vaak, het is best een lekker nummer als je op de fiets zit richting je werk. 

 

 

Het is eigenlijk wel lastig om zulke favoriete dingen te bedenken. Is het omdat je het leuk vind om te doen of omdat je het de laatste tijd gewoon wat vaker doet of gebruikt? Is het dan automatisch een favoriet item? Eigenlijk heb ik veel meer favorieten, vooral over het algemeen (hobby’s of nummers) maar sommige zijn ook tijdelijk. Meestal als ik een favoriet beautyproduct heb is het vaak maar tijdelijk. Zoals douchegel. Ik zal ze wel lekker blijven vinden maar dan kom ik weer een andere tegen die ik nog beter vind! 
Hoe bepaal jij wat jouw favoriete item is?
Liefs, 
Dinja

 

Dit artikel schreef ik in samenwerking met Ditverzinjeniet.nl

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

Geef een antwoord

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.