Zwarte beautyproducten van de Action!

Zwarte beautyproducten

 

Black is my happy color, zoals mijn nieuwe sweater (die zie je binnenkort) het mooi verteld. Daarom vond ik het ook zo leuk dat ik laatst bij Action wat zwarte beautyproducten tegenkwam! Ik nam Black Charcoal cleansing wipes mee en twee pakjes Charcoal pore strips gingen ook het winkelmandje in. Maar nu de vraag: werken deze budget zwarte beautyproducten wel goed?

 

Zwarte beautyproducten

De Action!

De Action is een fijne winkel om veel spullen voor weinig geld te halen, de ideale budgetwinkel! Vaak haal ik er mijn huishoudspullen zoals sponsjes, vaatdoeken, en diverse schoonmaakmiddelen. Maar ook aan beautyproducten hebben ze een ruim assortiment. Ik kijk regelmatig tussen het schap vol met beauty goodies, op zoek naar goed werkende producten. Zo heb ik al eens poriënstrips van de Action geprobeerd, maar die waren wit. We gaan eens kijken of deze zwarte variant wel iets meer doet voor mijn poriën… Maar eerst even de boel reinigen met de reinigingsdoekjes!

 

Zwarte beautyproducten

 

Zwarte beautyproducten

Black Charcoal cleansing wipes – €0,89

De verpakking is zwart, dat is al iets wat ik best mooi vind. Het ziet er gelijk zo luxe uit! Zelfs de doekjes zijn zwart, ze ruiken heerlijk fris en voelen goed vochtig aan. Na een dag werken zouden de doekjes lekker fris zijn, maar om nou echt mijn make-up eraf te halen; nee. Met de doekjes haal ik helaas niet mijn make-up eraf, en zelfs niet de resten van de make-up. 
Ik ga ze nu vooral gebruiken om mijn gezicht lekker op te frissen na een dag werken. Ondanks ze lekker verfrissend zijn, zou ik ze niet nog eens kopen.

 

Zwarte beautyproducten

 

Zwarte beautyproducten

Charcoal pore strips – forehead and chin – €0,99

De verpakking vind ik saai. Zo dat is eruit. Het ziet er niet echt aantrekkelijk uit, maar eigenlijk kan ik ook niet veel verwachten voor die prijs. Het gaat tenslotte ook om de inhoud! Jammer genoeg zitten er maar 6 strips in deze verpakking, die je dus voor je voorhoofd en kin kan gebruiken. Als je ze voor beide plekken gebruikt kan je er dus maar 3 keer mee doen! 
De strips zijn makkelijk aan te brengen, je maakt het gedeelte van de huid vochtig waar je de poriënstrip wilt hebben en plakt deze er dan op. Na een aantal minuten, of nadat de strip hard is geworden kan hij er voorzichtig af worden getrokken.

 

 

Zwarte beautyproducten

 

Zwarte beautyproducten

Charcoal pore strips – €0,99

Op de één of andere manier vind ik deze verpakking een stuk aantrekkelijker. Misschien komt het omdat ze wat meer kleur hebben toegevoegd. In deze verpakking zitten 6 poriënstrips die speciaal voor op de neus zijn. Aangezien je deze dus alleen voor je neus kan gebruiken kan je er wel 6 keer mee doen! De werking is bij deze strips precies hetzelfde, dus het enige verschil is de vorm van de strips. 

 

Zwarte beautyproducten

 

Zwarte beautyproducten

 

Zwarte beautyproducten

Het resultaat

Na een lange dag werken is gezichtsverzorging toch best wel fijn. Eerst heb ik mijn gezicht schoongemaakt met de Charcoal cleansing wipes voordat ik aan de slag ging met de poriënstrips. Ik maakte de gedeeltes nat waar ik de strips wil hebben en plakte ze op mijn huid. Maar natuurlijk vergat ik weer eens de tijd (wat ik ook vaak heb als ik een gezichtsmasker op doe) en haalde ik na ongeveer een half uur de strips eraf. De strips op mijn voorhoofd en kin gingen er makkelijk af, maar die op mijn neus deed wel even pijn. Maar wie mooi wilt zijn, moet pijn leiden! 
Ik had verwacht dat mijn huid erg rood zou zijn na de strips, maar dat valt reuze mee. Ik ben ook nog best tevreden over het resultaat wat erachter is gebleven op de strips. De poriënstrip die op mijn kin zat heeft niet veel gedaan, maar die op mijn voorhoofd en neus zaten hebben goed hun best gedaan. De foto met het resultaat wat er op de strips is achter gebleven zal ik hieronder plaatsen, dus wil je die viezigheid niet zien scroll dan snel verder!

 

Zwarte beautyproducten

 

 

Naderhand had ik wel last dat mijn huid trekkerig aanvoelde, maar met een nachtcrème erop ging dat gevoel zo weg! Ik heb toch wel het idee dat de poriënstrips iets geholpen hebben. De doekjes doen helaas niet zoveel voor mij dus die zou ik niet vaker kopen, maar de poriënstrips (vooral degene voor de neus) zijn voor herhaling vatbaar!
Wat vind jij van deze zwarte beautyproducten?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

2 reacties op “Zwarte beautyproducten van de Action!”

  1. Els schreef:

    Fijn dat de strips voor je neus wel werkte :-). Ik weet niet, ik hou het gewoon bij een washandje met zeep.

    1. DinjaDONUT schreef:

      Als je huid daartegen kan is fijn! Mijn huid kan daar niet goed tegen helaas 🙁

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.