Shoplog September 2017

Shoplog September 2017

 

Zo had ik het dinsdag nog over dat ik weer eens wat op mijn uitgaven moet gaan letten, en zo deel ik vandaag weer eens een shoplog. Maar niet zomaar één! Ik heb namelijk wat kleinere aankoopjes opgespaard en deze deel ik in dit maandelijks overzicht. Een paar aankopen van de vakantie, een paar aankopen alvast voor Halloween, en nog meer… Het is niet veel maar het is wel de moeite waard om te delen.
 

 

Shoplog September 2017

Center Parcs…

We beginnen dus met de aankopen die ik tijdens de vakantie heb gedaan. In het begin van de maand september ben ik naar Center Parcs De Vossemeren in België geweest. We zijn amper het park af geweest en de aankopen die ik heb gedaan zijn dus ook allemaal op het park geweest. Maar daar hebben ze vaak ook leuke spullen hoor! Het kleine knuffeltje vond ik gewoon te schattig, en voor de €3,99 kon ik hem niet laten liggen. Ik heb echt een zwak voor knuffels en ik geef het toe (“Hallo, mijn naam is Dinja en ik ben een knuffel verslaafde”…). De placemats (donuts jongens… DONUTSSSS) vond ik in de vitrine bij de House of Games, ik had genoeg punten om deze in te leveren dus vond het een goed idee om deze daarvoor mee te nemen. De hanger vond ik op de laatste dag van de vakantie en toevallig was hij afgeprijsd voor €5,95. Die ging dus ook nog mee. Eigenlijk best een kleine buit voor de vakantie…

 

Shoplog September 2017

Xenos

Ik ging een keer samen met een collega wat winkelen en kwam uiteindelijk bij de Xenos uit. Die was al flink aan het uitpakken met de Halloween collectie dus daar moest ik écht even gaan kijken (voor je het nog niet wist: I love Halloween). Ik vond iets wat ik nog niet in mijn Halloween verzameling had, namelijk spinnen oorbellen. Ze waren maar €1,99 dus dat vond ik het wel de moeite waard. Na een rondje door de Xenos vond ik ook nog zakken chocomelk. Maar niet zomaar chocomelk, maar in de smaken Milkyway én Bounty (ze hadden ook nog een andere smaak maar welke dat was weet ik niet meer) voor maar €1,99 per zak. Veel kan je er niet uit halen maar het is toch wel leuk om eens te proberen. 

 

Shoplog September 2017

Boekenfestijn!

Halverwege september was het tijd voor de Boekenfestijn! Iets waar ik bijna elk jaar heen ga. Vroeger vooral voor de manga maar tegenwoordig juist voor die leuke hebbedingenboeken. Er was niet veel meer (omdat ik het festijn bezocht op zondag, de laatste dag) maar toch heb ik nog iets kunnen vinden. Ik keek deze keer vooral tussen de boeken over fotografie, de kookboeken maar vooral de knutselboeken. En precies bij de laatste categorie vond ik twee mooie boeken. De ene gaat over handletteren: ‘Handlettering doe je zo’ door Karin Luttenberg. Ik wilde eigenlijk helemaal geen boek kopen over handletteren maar ik merk dat ik toch nog wat begeleiding nodig heb wat betreft het ontwerpen van de letters. Bij het festijn bladerde ik het boek door en ik was gelijk verkocht, die moest mee! Ik had een kortingsbon voor een boek naar keuze en had hem bij dit boek gebruikt waardoor ik maar €11,99 hoefde te betalen in plaats van €14,99! 
Het andere boek ‘Landschappen tekenen’ door William F. Powell kocht ik voor €4,95. Ik wil me wat meer gaan focussen op het tekenen van natuur. Sowieso wil ik meer tekenen en hopelijk helpt dit boek me er een beetje bij.

 

Shoplog September 2017

Halloween bij Action

Ook de Action heeft zijn Halloween collectie uitgepakt! Ik moest naar de Action om wat huishoudelijke (saaie) spullen te halen en toen vond ik ook meteen – naast de kerstspullen – wat Halloween spullen. Veel dingen vond ik het geld niet zo waard, want Halloween is eigenlijk maar één dag en om dan zo’n rare nepspiegel op te hangen, tja… Maar ik vond wel een leuke lampion (€0,82), lichtslinger met spookjes (ook al had ik er al twee van, merkte ik thuis op… die was €1,59) en een zak Halloweensnoep (voor €0,79). 
Omdat je nooit genoeg tasjes kan hebben nam ik ook nog deze leuke emoji tas mee (€0,79) en omdat ik door m’n werk last heb van vermoeide voeten nam ik een voetencrème mee (voor maar €0,99). Binnenkort wil ik er een artikel over maken, so stay tuned!

 

Shoplog September 2017

Mini shoplog van Kruidvat

De Action zit bij ons vlakbij een Kruidvat, en omdat ik nog steeds zoekende ben naar een mooie grijze oogschaduwpalette (als je een goede, en vooral budget weet vertel het me!) nam ik ook daar even een kijkje. Helaas vond ik dus geen grijze oogschaduwpalette maar wel een andere oogschaduwkleur. Sinds ik zo’n ‘My must haves’ invulpalette heb wil ik hem ook vullen. Ik had al twee andere kleuren en nu dus een derde erbij. Voor €1,59 rekende ik hem af bij de kassa. 
Maar daar bleef het natuurlijk niet bij. Mijn oog viel op een bak vol met sale producten, en daar zat een mooie donkergroene nagellak in. Tja, met een kortingsticker is hij nog wel een stuk mooier bedacht ik me. Deze heeft me maar €0,85 gekost! Dat is toch gewoon niks voor nagellak?!

 

 

Ondanks dat ik wat meer op mijn uitgaven wil gaan letten, gaat het shoppen toch lekker door. In deze maand heb ik alweer wat nieuwe aankopen gedaan maar die krijg je pas begin volgende maand te zien. Gewoon, om het even spannend te houden…
Naast deze aankopen zal ik me verder wel een beetje in moeten houden. Niet omdat het moet maar omdat ik toch wel een beetje wil gaan sparen (niet dat de huidige spaarrentes zo goed zijn hoor, dat is echt dramatisch gewoon). Uiteindelijk wil ik volgend jaar toch echt op vakantie gaan en daar mijn geld uitgeven!
Hoeveel heb jij uitgegeven in september? 
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

8 reacties op “Shoplog September 2017”

  1. Het handlettering-boek is heel erg chill! Ik heb hem zelf ook, is echt een goede hulp als je aan de slag wilt gaan 🙂

    1. DinjaDONUT schreef:

      Vind ik ook! Ik heb gisteren een paar bladzijdes gelezen en gelijk begonnen met oefenen. Blijft verslavend dat handletteren 🙂

  2. Els schreef:

    Leuke aankopen! Je gaat zeker veel plezier beleven aan “Handletteren doe je zo” :-).

    1. DinjaDONUT schreef:

      Klopt 😉 ik ben er gisteren mee begonnen, ik wilde eigenlijk ook nog tekenen maar ik had nog meer te doen…

  3. Romy schreef:

    Superleuk dat je het handletterboek hebt gekocht! Daar ga je vast geen spijt van krijgen 🙂 Leuk om je aankopen te zien!

    1. DinjaDONUT schreef:

      Heb ik nu al geen spijt van, haha 😉

  4. Eva schreef:

    Die donut placemats zijn geniaal! haha! Heb je de smaken van de chocomelk al geprobeerd? ben echt benieuwd vooral nar Milky Way! Ik heb in september niet veel gekocht (gelukkig haha), alleen een nieuwe blouse en wat tijdschriften 🙂

    1. DinjaDONUT schreef:

      Hihi jaaa en binnenkort komt er een review van op mijn blog ^_^

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.