Personal: Bloggen weer oppakken!

Bloggen weer oppakken

 
Daar zat ik dan, met een lege pagina voor me. Hier moet tekst komen te staan, bedacht ik me. Na een lange tijd niet te hebben geblogd valt het niet mee om een stuk tekst te typen. Maar denk nou niet dat ik met tegenzin aan het typen ben. Nee… In tegendeel. Ik vind bloggen juist hartstikke leuk en dat is ook een reden waarom ik de draad weer lekker oppak.
 

Ik ga dus weer lekker bloggen! Wel op eigen tempo omdat het anders niet te doen is voor mij. Ik werk tegenwoordig wat vaker (tijdens de zomer ook al maar toen was het ook langer licht) en ik wil ook tijd besteden aan mijn andere hobby’s. 
Mijn contract is een 16 – 32 uur contract maar ik heb nu al een aantal weken 32 uur gewerkt. Op het werk willen ze me ook het liefst 24 uur per week inzetten. Nu zal je vast wel denken: ‘Goh wat werkt ze weinig, dan houd ze toch tijd over voor haar blog?’. Maar dat schiet er soms nog wel bij in. Ik werk bij de Gamma en daar zit ik absoluut niet stil. Ik loop de hele winkel door en ben best druk bezig. Als ik thuis kom moet ik daarna nog koken en zodra ik eindelijk op de bank zit heb ik geen zin om ook nog eens even leuk een blogje te tikken.

 

Tijd voor hobby’s

Aan mijn andere hobby’s wil ik ook wat meer tijd gaan besteden. Als ik teken of als ik bezig ben met handletteren dan word ik daar rustig van en dat kan ik wel gebruiken na zo’n lange werkdag. Maar niet alleen wil ik tekenen of handletteren, er zijn ook nog andere (vergeten) hobby’s die ik weer wil gaan oppakken. Nu het wat kouder wordt buiten vind ik het wel weer tijd worden om aan mijn breiwerk verder te gaan. Ik was vorig jaar, of misschien zelfs het jaar ervoor nog, begonnen aan het breiwerkje waar ik uiteindelijk een kussenhoesje van wil maken. Daarnaast wil ik nog gaan fotograferen, de foto’s bewerken, schilderen, aan een nieuwe cosplay beginnen, en een hele hoop DIY’s maken! Ik ben vast nog wel wat vergeten maar zolang het creatief is en ik heb het in huis, wil ik eraan beginnen! 

 

Minder bloggen…

Dat is dus ook een reden waarom ik minder ga bloggen. In plaats van 3 vaste dagen ga ik naar 2 vaste dagen. Zo heb ik genoeg tijd om een artikel te typen, het te spammen in de daarvoor bedoelde groepen op Facebook en zo houd ik nog genoeg tijd over voor mijn andere hobby’s (waarover ik weer kan gaan bloggen, snap je ‘m?). Maar dat betekent niet dat het minder leuk gaat worden hoor! Ik wil ook juist wat meer tijd besteden aan het maken van een artikel. 
De vaste dagen waarop ik ga bloggen zijn dinsdag en vrijdag. Er zal vast heus wel eens voorkomen dat ik iets teveel inspiratie heb en daardoor ook zin heb om meer te bloggen. Dan komt er gewoon ook op een andere dag in de week een artikel online.

 

Hoe het verder met me gaat?

Ja eigenlijk wel goed. Ik ben lekker bezig met m’n werk en het belangrijkste: ik heb het naar m’n zin! Super gezellig team, ik heb zelfs al een bedrijfsfeest meegemaakt. Dat gaat dus allemaal goed. 
Ik heb gewoon wat meer rust nodig, en die vind ik juist niet online. Offline (waar ook creatief bezig zijn onder valt) zorgt ervoor dat ik wat rust krijg, niet dat ik het zo druk heb online maar omdat ik dan overal steeds maar blijf kijken. Even Facebook checken… 5 minuten later… Oh wacht even Facebook checken. Ik zit in een soort ritme die maar niet stopt. Dus ik wil gewoon wat minder tijd online doorbrengen. Wat meer creatieve dingen doen zorgt ervoor dat ik minder online ben. Behalve met Pokémon Go dan. Sinds ik mijn nieuwe internet abo heb op mijn mobiel zorgt dat ervoor dat ik wat vaker naar buiten ga, meer vitamientjes pakken. Of net een stukje om fietsen als ik van mijn werk naar huis fiets. Ik moet er alleen voor zorgen dat ik de social media een beetje vermijd. Niet meer zo vaak op Facebook of Instagram kijken! 

 

 

Ik zat er trouwens aan te denken om in het nieuwe jaar een nieuwe challenge op te pakken. Ik doe nu al twee jaar een Pan that Palette challenge (wat overigens goed werkt hoor) maar ik merk dat ik steeds minder zin heb om mijn vooruitgang te delen. Soms is er amper vooruitgang en vind ik het saai worden om het te laten zien. Daarom zat ik eraan te denken om een wat creatievere challenge elke maand met jullie te delen, en misschien ook weer eens een No Buy maand… Aangezien ik in de gaten heb dat ik de laatste tijd m’n geld weer te goed uit kan geven *oops*…
Veel nieuwe plannen dus voor mijn blog, genoeg inspiratie en veel zin om weer te bloggen!
Hebben jullie me gemist? 😉 
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

8 reacties op “Personal: Bloggen weer oppakken!”

 1. Nienke schreef:

  Yay! Leuk dat je het weer oppakt. Natuurlijk hebben we je gemist. Ben benieuwd naar je nieuwe blogposts!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Hihi leuk om te horen 🙂

 2. Eva schreef:

  Leuk dat je weer gaat bloggen Dinja! En goed om te horen dat je het naar je zin hebt op werk 😀 Ik ken heel goed het moe zijn na werk en dat het bloggen en dan eens bij inschiet. Gewoon lekker bloggen wanneer je er zin in hebt dat werkt denk ik het beste 🙂 En leuk idee om in het nieuwe jaar een creative challenge te starten! Ben benieuwd

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ga ik ook doen idd, dan maar wat minder bloggen (hopelijk in de toekomst wel weer wat vaker maar voorlopig twee dagen in de week).
   Ik heb al een hele opzet voor een creatieve challenge dus kan eigenlijk niet wachten op het nieuwe jaar haha 🙂

 3. Leoniae schreef:

  Goed dat je het zo naar je zin hebt op je werk :), en super dat je het bloggen weer gaat oppakken :), ik heb je zeker gemist :)!
  Ben benieuwd naar je creatieve artikelen :)!
  Xxxx, leoniae

  1. DinjaDONUT schreef:

   Aaah lief van je <3
   Ik ga echt m'n best doen om lekker veel creatieve dingen te delen!

 4. Marielle schreef:

  Yay, welkom terug!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.