Pan that Palette 2017 Update #6

Pan that Palette

 

Tegenwoordig ben ik niet zo goed meer in het bijhouden van de Pan that Palette challenge. Ik ga natuurlijk wel gewoon door met de producten op te maken maar het maken van de foto’s vind ik zelf niet zo bijzonder meer. Ik zie amper vooruitgang en om steeds maar alles uit de badkamer te halen vind ik zo’n gedoe. De challenge gaat nog wel door tot het einde van het jaar en zo lang zal ik er ook over blijven bloggen, maar volgend jaar is het tijd voor een andere jaar challenge!

 

Vorige keer

Pan that Palette

Een hele hoop maskertjes.
Ja. Uhm. Ik heb eigenlijk niks opgemaakt. Ik had er gewoon geen zin in. Maar dan moet ik ook eerlijk toegeven dat ik zulke maskertjes een beetje zat begin te worden. Niks werkt of lijkt een goede werking voor mijn huid te hebben. Als ik weer eens bij de Lush ben neem ik mijn favoriete maskertje weer eens mee; Mask of Magnaminty. Voor nu haal ik de maskertjes uit de challenge, ik krijg er alleen maar een hoop tegenzin van.

 

 

Vorige keer
Pan that Palette

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that Palette

Treacle Moon Iced Strawberry Dream douchegel.
Deze douchegel gaat echt snel! Vooral omdat ik hem zo lekker vind ruiken. Deze geur kan ik gewoon het hele jaar door ruiken. In de zomer doet het me aan een zoete zomerse dag denken en in de winter vind ik het een hele warme winterse geur (raar hè?!).
Ik ben benieuwd hoe snel hij in een maand gaat, eens kijken of ik écht zoveel ervan gebruik. Ik hoop hem in ieder geval nog op te kunnen maken voor het einde van het jaar. En zodra die op is, zou ik hem zo weer willen kopen (als ik niet zoveel voorraad had staan).

 

 

Vorige keer

Pan that Palette

Lush Bohemian zeep. 
Oké ik voel me schuldig. Ik heb hem gewoon weggegooid, er was ook niet zoveel van over dus echt fijn ermee onder de douche kon ook niet meer. Ik was de geur zo zat en sorry milieu maar ik kan gewoon niet met een zeepje douchen. Ik heb douchegel nodig. Schuim, schuim en nog eens schuim! 

 

 

Vorige keer

Pan that Palette

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that Palette

 

Een nieuwe variant!

Pan that Palette

Donut lipgloss. 
YES de bruine donut lipgloss is op! Het heeft langer geduurd dan ik had gedacht, maar eindelijk kan ik hem gaan gebruiken om er kleine dingetjes (zoals oorbellen) in te doen zodra ik hem heb schoongemaakt. Maar… De donut lipgloss heeft een volgeling. Ik had de lipgloss in nog meer varianten, waaronder deze roze variant. Omdat ik nog een donut doosje wil hebben moet deze dus ook maar op! Het gaat me niet lukken voor het einde van het jaar, maar wie weet hoe ver ik kom.

 

 

Vorige keer

Pan that Palette

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that Palette

Catrice oogschaduw – 110 Gilbert’s Grapefruit.
Het is niet goed te zien, maar ik heb écht vooruitgang geboekt met deze oogschaduw hoor! Misschien wel zo’n vooruitgang dat ik bij de volgende update wel een pan heb geraakt! Tegenwoordig combineer ik deze kleur met één van mijn Sleek palettes. De kleur past mooi bij de donkere tinten uit mijn Sleek palettes waardoor ik een mooi verloopje maak van licht naar donker. De pigmentatie van de oogschaduw is niet meer wat het geweest is dus ik moet best veel gebruiken wil ik wat ervan zien op mijn oogleden. Daarom had ik wel verwacht dat je de vooruitgang iets beter zou kunnen zien.

 

 

Vorige keer

Pan that Palette

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that Palette

Catrice oogschaduw – 420 Talk Like An Egyptian.
Kijk, dit gaat de goede kant op! Er is een grote vooruitgang zichtbaar en daar ben ik erg blij mee. Ik moet zeggen dat ik tegenwoordig steeds meer probeer qua combinaties. Of het nou met bordeaux rood is of met groen, het kan gewoon. En dat scheelt ook wel dat ik bij de Gamma voornamelijk bij de verfafdeling loop, mensen mogen heus wel zien dat ik creatief ben met kleur! 🙂

 

 

Vorige keer

Pan that Palette

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that Palette

Max & More – NO.3 Floral Palette.
Bij één kleur heb ik de pan geraakt, whoohoo! En hoe geweldig het ook gaat met deze palette, toch haal ik hem uit de challenge. Zoveel wat uit de challenge gaat deze keer, maar ja… De reden dat deze eruit gaat is omdat ik hem alleen nog maar bij cosplays wil gaan gebruiken. De felle kleurtjes kunnen echt goed matchen bij mijn cosplays en dat de pigmentatie niet perfect is maakt niet zoveel uit. Ik knutsel er gewoon een beetje mee en dan moet het wel lukken. Toch ben ik wel trots dat ik nog zover ben gekomen! 

 

Pan that Palette

W7 – Purple Haze Palette
Een nieuwkomer in de challenge (ook al heb ik niet zoveel tijd meer) is de Purple Haze Palette van W7. Niet dat ik hem per se wil op hebben (nou, eigenlijk ook wel) maar omdat hij al zover is. Als ik deze palette vergelijk met mijn Sleek palettes dan weet ik al waar mijn voorkeur naar uit gaat want de palettes van Sleek hebben gewoon een veel betere pigmentatie en die van W7 valt uiteindelijk toch een beetje tegen. Soms kan goedkoop dus ook uiteindelijk duurkoop zijn. Misschien ligt het eraan dat het palette al bijna 3 jaar oud is… Tijd om hem op te maken dus!

 

 

Nog maar twee maanden te gaan voor de challenge en ik weet zeker dat ik een aantal producten gewoon niet op krijg voor die tijd maar ik zal het blijven proberen! In november en december zal er nog een ‘normale’ Pan that Palette artikel verschijnen en in januari zal ik een ‘final update’ plaatsen, waar ik ook laat zien waarmee ik de challenge begon. Altijd leuk om terug te blikken toch 😉 ?
Welke maand is jouw favoriet?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

2 reacties op “Pan that Palette 2017 Update #6”

  1. Joanne schreef:

    Die strawberry douchegel lijkt me echt heel lekker!

    1. DinjaDONUT schreef:

      Issie ook! Echt een aanrader 🙂

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.