Halloween oogschaduwlook!

Halloween oogschaduwlook!

 

Booooooo~ het is Halloween vandaag. Ik heb dit jaar niet veel aan Halloween gedaan, al heb ik wel het huis versierd met Halloween decoratie én ben ik naar de Halloween Fright Nights in Walibi geweest met vrienden! Toch vind ik het nog leuk om mijn looks te delen voor Halloween, ik maakte er twee waarvan één wat uitgebreider is dan de ander. Welke Halloween oogschaduwlook vind jij het leukst?

 

Halloween oogschaduwlook

Looks

Ik wilde mijn Halloween oogschaduwlooks een beetje anders doen dit jaar. Het moet wel draagbaar zijn maar ook leuk zijn voor een feestje! Daarom bedacht ik me dat het misschien wel leuk zou zijn om één look te maken die ook in het dagelijks leven te dragen is. En wat – met behulp van wat Halloween geïnspireerde accessoires – een leuke look is voor een werkdag of een simpel feestje. Maar ben je nou wat meer van het extreme of ga je vanavond nog wat Halloween feestjes af, dan vind je de tweede look vast wat leuker. Deze is net een tikkie uitgebreider en ook zeker tof om te combineren met meer Halloween geïnspireerde accessoires. 

 

Halloween oogschaduwlook

 

Halloween oogschaduwlook

De simpele look

Bij beide looks wilde ik een mooie warme oogschaduwlook creëren. Daarom koos ik voor roze/ paarse tinten uit mijn Sleek palettes (ik gebruikte de Sleek i-Divine Vintage Romance en Sleek i-Divine Arabian Nights palettes). Ik ben sinds kort weer echt enorm verslaafd aan deze palettes, het zijn mooie kleuren en de pigmentatie is geweldig.
Het is niet zo zeer een Halloween oogschaduwlook geworden, maar deze kleuren vind ik mooi bij het seizoen passen en daarom dus ook bij Halloween. Voor mij is dit een simpele look die ik óók vandaag naar het werk zou kunnen dragen. 

 

Halloween oogschaduwlook

 

Halloween oogschaduwlook

 

Halloween oogschaduwlook

 

Halloween oogschaduwlook

De uitgebreide look

Voor deze look wilde ik iets bijzonders maar omdat ik nog niet helemaal durf te experimenteren met eyeliner (lees: ik kan zomaar uitschieten met dat mini kwastje en gelijk mijn humeur verpesten) is het nog redelijk ‘normaal’ gebleven. Pinterest was hier echt heel handig, ik heb daar mijn inspiratie vandaan gehaald voor deze look. Er staan genoeg leuke Halloween looks op, dus genoeg inspiratie mocht je nog iets zoeken. Met mijn liquid ink eyeliner van Essence heb ik spinnenwebjes proberen te tekenen als winged eyeliner. En met als extra een klein spinnetje!

 

Halloween oogschaduwlook

Wat heb ik precies gebruikt:

– Essence Eyeshadow base
– Sleek i-Divine Vintage Romance palette
– Sleek i-Divine Arabian Nights palette
– Essence Liquid Ink eyeliner
– Essence Long Lasting eye pencil
– Sleek I’m Conditional mascara

 

 

Het blijft leuk om zulke oogschaduwlooks te maken, het houd je bezig omdat je toch net iets langer bezig bent met make-up (tenminste, ik wel haha). Over een paar weken krijgen we weer kerst, dus ik moet eens flink gaan nadenken en Pinterest gaan doorspitten naar een leuke kerst oogschaduwlook!
Welke Halloween oogschaduwlook vind jij het leukst?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.