Aparte Chocolademelk

Aparte Chocolademelk

 

Chocolate is a girl’s best friend, am I right? Oké eigenlijk waren het diamanten maar chocolade is ook een goede keuze hoor! Vooral nu de herfst flink in opkomst is, en de winter ook al voor de deur staat (Winter is coming) kan ik maar geen genoeg krijgen van chocolademelk. Ik kocht laatst twee hele aparte chocolademelk pakjes en die moesten maar eens getest worden.

 

Aparte Chocolademelk

Aparte chocolademelk…

Laatst zag ik bij Xenos pakjes chocolademelk liggen met aparte smaken. Eerst twijfelde ik nog, het leek me onzinnig, het zou vast niet zo smaken! Er lagen drie verschillende smaken; M&M’s, Bounty en Milkyway. Na veel twijfel besloot ik toch om de twee laatste (de Bounty en Milkyway variant) mee te nemen voor €1,99 per verpakking. Ik vind de candybars hiervan ook echt super lekker dus ik was wel nieuwsgierig of de smaak terug te vinden zou zijn in de chocolademelk.
De chocolademelk is te maken met heet water of melk, waar ik persoonlijk er toch voor kies om de melk te gebruiken voor een extra romige smaak. Je doet de poeder in een beker en giet er 3 á 4 eetlepels heet water of melk overheen. Heeft verder geen instructies nodig lijkt me 😉

 

 

Aparte Chocolademelk

Milkyway

Als eerste de Milkyway, deze leek me minder speciaal dan de Bounty variant omdat als je een Milkyway eet dit gewoon erg smaakt naar een zoete en romige chocolade. Al probeer ik altijd de vulling van een Milkyway als laatste op te eten (ja, ik doe raar met mijn eten). Ik heb de Milkyway chocolademelk nu al een aantal keren geprobeerd. 
De chocolademelk smaakt erg romig, en zoet maar of ik nou echt de smaak van een Milkyway erin herken… Helaas niet. Toch vind ik het een lekkere chocolademelk omdat hij zoeter is dan de normale chocolademelk die ik haal bij een willekeurige supermarkt. Ik zou hem alleen niet nog eens kopen want zo heel erg speciaal is ‘ie nou ook weer niet voor die prijs.

 

 

Aparte Chocolademelk

Bounty

Van de Bounty variant had ik de hoogste verwachtingen. Omdat er natuurlijk in een Bounty kokos zit, verwacht ik dat de chocolademelk ook naar kokos zou smaken. 
Net zoals de Milkyway variant smaakt ook deze chocolademelk variant lekker romig en zoet. En ja hoor, ik proef goed de smaak van kokos! Het lijkt er dus net op alsof je de Bounty aan het drinken bent, in plaats van hem op te eten. Ik vind de romige zoete kokossmaak echt super lekker dus dit is op het moment echt mijn favoriete drankje! Om heel eerlijk te zijn, ik heb zelfs al een tweede verpakking gekocht omdat de eerste al bijna op is! 

 

 

Aparte Chocolademelk

Conclusie

Ik ben weer een paar calorieën rijker door de vele mokken met chocolademelk en mag voorlopig geen nieuwe meer kopen. De Milkyway variant vond ik wat tegenvallen maar de Bounty maakt het weer helemaal goed. Ik ben helemaal verkocht!
Stiekem hoop ik wel dat ze meerdere varianten candybars gaan uitbrengen in chocolademelk, ik ben namelijk best wel benieuwd hoe een Mars als chocolademelk zou smaken. Of wat dacht je van een heerlijke Lion?!
Hoe drink jij je chocolademelk het liefst?
Liefs, 
Dinja

 

 

 

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

8 reacties op “Aparte Chocolademelk”

 1. Die bounty lijkt me ook heel lekker! Wist niet dat zoiets bestond 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   Wist ik eerst ook niet, totdat ik bij de Xenos kwam 😀 !

 2. Mirjam schreef:

  Die bounty chocomelk klinkt wel erg lekker idd.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Was ‘ie zeker! Misschien ga ik morgen nog wel langs de Xenos om te kijken of ze er nog zijn hihi 🙂

 3. Els schreef:

  Toen ik begon met lezen dacht ik Milky Way die moet heel lekker zijn. Jammer dat deze wat tegenviel.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat dacht ik dus ook toen ik het kocht. Hij is op zich wel lekker maar het kon beter 😉

 4. Mevrouw Marloes schreef:

  Ohhh ben heel benieuwd naar de bounty chocolademelk! Bounty is echt mijn favoriete chocolade.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Het is zeker het proberen waard! 🙂

Geef een antwoord

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.