Review Rainbow Fun

Review Rainbow Fun

 

Regenbogen zijn tegenwoordig helemaal hip! Het liefst nog met een glitterende unicorn en een lading donuts erbij, maar laat ik dat nou net niet bij de hand hebben. Wat ik wel binnen handbereik had liggen was de ‘Rainbow Fun’ van Lush. Een multifunctioneel product, te gebruiken in bad en onder de douche als doucheschuim en zelfs als shampoo! Omdat het een aardig groot product is, heb ik alvast een gedeelte ervan getest!

 

Review Rainbow Fun

Ik schrijf dus een review over de Rainbow Fun die voor €12,75 (dat is voor een Fun van 350 gr.) te koop is bij Lush. Lush over de Rainbow Fun: 

“Alle kleuren van de regenboog? Het zijn er in elk geval zeven, en daarmee is dit de kleurigste Fun ooit. Met Fun kun je je haar en lichaam wassen, een lekker schuimbad maken en natuurlijk… spelen! De frisse citrus-oliën maken je velletje superzacht, door kamille en lavendel kom je tot rust en van de geur van zoete Fair Trade vanille word je gegarandeerd vrolijk. Geef wat kleur aan je leven! Er is voor ieder wat wils en de mogelijkheden zijn eindeloos.”

 

 

Review Rainbow Fun

Net een snoepje

Ik ben helemaal verkocht, die mooie felle en vooral intense kleuren; ik houd ervan! De geur van de Fun ruik je zelfs door de verpakking heen. Het ruikt echt heel zoet maar de geur kan ik niet helemaal plaatsen. Voor mij ruikt het gewoon naar een heel groot en zoet snoepje! Volgens Lush zou het dus moeten ruiken naar citrus,kamille, lavendel en vanille en misschien is de combinatie hiervan de reden waarom het zo zoet ruikt. 

 

Review Rainbow Fun

Kleien!

Fun is dus een product waarmee je kan spelen, lekker kleien maar dan voor onder de douche of in het bad. Ik besloot maar om een aardbei en een bloemetje te maken met mijn creatieve klei-kunsten. De kleuren mengen onderling niet heel goed met elkaar maar ach een paar minuten later in het water is het toch verdwenen. Het kleien gaat niet zo heel erg soepel, ik kan het vergelijken met mijn fimo klei. Dat gaat ook niet helemaal soepel maar na een beetje kleien wordt het wat warmer en daardoor ook wat soepeler. 
Ik vond het zonde om gelijk het hele product op te maken, dus ik maakte maar twee creaties. Dit leek me wel genoeg voor in bad.

 

Review Rainbow Fun

 

Review Rainbow Fun

 

Review Rainbow Fun

 

Review Rainbow Fun

In bad…

De bloem en aardbei van Fun heb ik onder de lopende kraan gehouden, net zoals bij de Bubble Bars van Lush. En met succes want er kwam best veel schuim vanaf! Misschien heb ik teveel van de Fun gebruikt maar ik kon nergens vinden hoeveel je nou moest gebruiken (daarom maakte ik mijn creaties ongeveer zo groot als een halve Bubble Bar). Zelfs na het verkruimelen van mijn Fun creaties rook het hele bad – inclusief badkamer – naar de lekkere zoete geur.
Omdat de Fun ook gebruikt kon worden voor je haar, heb ik tijdens mijn baddertijd ook even mijn haar gewassen met een stukje van de Fun. Het ging niet helemaal perfect maar ik vond het goed genoeg voor een snelle wasbeurt. 

 

Conclusie:

Pluspunten:
+ Ruikt heerlijk zoet
+ Leuk om te kleien
+ Veel bubbels

 

Minpunten:
– Werkt bij mij iets minder goed als shampoo

 

Review Rainbow Fun

 

Ik vond het heel leuk om zo’n apart product uit te proberen, en hiervoor moet ik Sanne bedanken. Ik heb de Rainbow Fun van haar gekregen, net zoals een ander Lush product maar daarover volgt nog een review. De Fun zou ik zeker in de toekomst nog wel vaker willen kopen, voor nu heb ik in ieder geval nog genoeg over om nog een paar keer in bad te gaan. Misschien dat ik rond de kerst Lush in de gaten houd voor een Limited Edition. 
Klei voor in bad of onder de douche, iets voor jou?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

2 reacties op “Review Rainbow Fun”

  1. Nienke schreef:

    Zo tof! Ik deed laatst al een bestelling bij Lush, maar heb mijn winkelmandje alweer gevuld met 13 producten die ik nog wil gaan bestellen deze week. Via de UK website kun je nu al de kerst en halloween collectie scoren!

    1. DinjaDONUT schreef:

      Oeeh bedankt voor de tip 😀

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.