OOTD Eevee cosplay

OOTD Eevee cosplay

 

Het weekend van 25 t/m 27 augustus bezocht ik de anime conventie Abunaicon in Veldhoven. Ik ging erheen om een weekend weg te zijn met vrienden en om rond te lopen in verschillende cosplays. Ik nam dit weekend 3 cosplays mee, waaronder ook mijn nieuwe aanwinst: mijn Eevee cosplay! Ik laat hem in dit artikel zien samen met een kleine recap van de andere cosplays.

 

Eevee

Allereerst dus mijn Eevee cosplay, het hele work in progress hebben jullie al kunnen volgen op mijn blog en in de laatste update liet ik al weten dat ik mijn outfit zou delen. Ik kreeg veel leuke en lieve reacties op mijn cosplay, er waren zelfs mensen die met me op de foto wilde! Ik voelde me echt vereerd 🙂

OOTD Eevee cosplay

 

OOTD Eevee cosplay

 

OOTD Eevee cosplay

 

OOTD Eevee cosplay

 

 

Pokémontrainer

Op vrijdag kwam ik bij de conventie aan in mijn Pokémontrainer Hilda outfit. Deze blijft echt mijn favoriet, ik gebruik namelijk de shorts, tops en laarzen ook gewoon in het dagelijks leven! Ik voel me er ook het meest zeker en op m’n gemak in.

OOTD Eevee cosplay

 

Butterfree 

Vorig jaar droeg ik mijn Butterfree cosplay voor het eerst en na één kleine verandering (ik draag nu rode kleurlenzen in plaats van een zonnebril) nam ik de outfit ook dit jaar mee naar de conventie. 

OOTD Eevee cosplay

 

 

Ik heb nu dus een nieuwe cosplay erbij, en daarmee staat de teller van mijn huidige cosplays op 3! Toevallig zijn het allemaal cosplay outfits van Pokémon, vroeger deed ik ook aan anime cosplays (zie ook mijn pagina met Cosplays en Fantasy outfits) maar dat is tegenwoordig niet meer zo mijn ding. Ik kocht complete cosplays, wat best prijzig was dus daarom probeer ik tegenwoordig om budgetvriendelijke cosplays te maken. Van spullen verzamelen tot zelf maken, het lukt me nog aardig goed al zeg ik het zelf.
Wat maak jij het liefst zelf?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

8 reacties op “OOTD Eevee cosplay”

 1. Leoniae schreef:

  Super gaaf! En wat is je eevee cosplay goed gelukt!!!!
  Zelf maak ik graag Pokémon notitieboekjes :).
  Xxxx, leoniae

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankjewel 🙂
   En die heb ik gezien ja, ze zijn leuk!

 2. Romy schreef:

  Wat een onwijs gave cosplay-outfits alle drie! Die eerste is echt mijn favoriet. En wat knap dat je dit soort kostuums ook op een budgetvriendelijke manier bij elkaar verzamelt of zelf maakt! Ik heb zelf geen ervaring met cosplay, maar ik kan me voorstellen dat zo’n compleet kostuum best prijzig is.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik probeer het zo budget mogelijk te houden, ik heb namelijk ook nog zoveel andere hobby’s (en shoppen kost ook geld haha)

 3. Rebecca schreef:

  Ahh ik vind die Eevee zo ontzettend schattig! Dat was, is en blijft mijn all-time favoriete Pokemon haha. Ik was vroeger altijd helemaal blij als ik een Eevee kaart had, en hing deze zelfs op in mijn kamer. Ik was echt verliefd op Eevee.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Eevee is ook één van mijn favoriet (samen met Butterfree haha)!

 4. Ah dat ziet er zo leuk uit zeg! Ik zou ook zo met je op de foto willen in je Eevee-cosplay, dat is mijn favoriete Pokémon 😀

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankje :3 !
   Welke conventies heb je op de planning staan? 😉

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.