Personal: Verjaardagscadeautjes!

Personal: verjaardagscadeautjes

 

Na een kleine blogbreak ben ik weer terug! Bijna bij elk blog bericht zeg ik wel dat de tijd snel gaat, maar dat is misschien ook wel zo! Want bijna een maand geleden was ik jarig en heb ik al bijna een maand mijn tattoo! Dat is alvast cadeau nummer 1… Maar ik kreeg meer verjaardagscadeautjes en die deel ik vandaag even met jullie. Niet omdat ik ermee wil pronken maar gewoon omdat ik dankbaar ben voor alle leuke spulletjes die ik heb gekregen.

 

Personal: verjaardagscadeautjes

 

Ik vierde mijn verjaardag voordat ik jarig was, omdat Roy een surprise party had georganiseerd. Die dag erna kwamen mijn vader en stiefmoeder op verjaardagsvisite en op de dag zelf vierde ik samen met mijn moeder mijn verjaardag. Driedubbel feest dus! 
Ik ben door iedereen echt flink verwend en zeker door Roy, én een suprise party én een tattoo!

 

Dat ik een tattoo kreeg was geen verrassing, Roy vroeg een paar maanden geleden wat ik nou voor mijn verjaardag wilde en ik wist niks anders te zeggen dan dat ik een tattoo wilde. Vanaf mijn 18e wil ik al een tattoo en ik wist precies al wat ik wilde, alleen waar ik hem wilde wist ik nog niet dus dat maakte me onzeker en twijfelachtig. Maar nu ik 25 werd vond ik het wel tijd worden om hem eindelijk te laten zetten. Het teken is Japans en staat voor ‘droom’ (yume). Ik vind hem wel toepasselijk want ik wil graag mijn dromen waar maken (oké dat klinkt heel cheesy maar toch is het zo!) en ik fantaseer graag, dus dat komt weer in de buurt van dagdromen. 

 

Personal: verjaardagscadeautjes

 

Personal: verjaardagscadeautjes

Wat kreeg ik allemaal:

– Een mini fotostudio (zodat ik hopelijk betere productfoto’s kan maken)
– Fles Licor 43 Orochata (ben ik nog niet bekend mee, dus ik ben benieuwd!)
– Een set van Rituals om je handen te wassen en te verzorgen
– Douglas cadeaubonnen (altijd goed!)
– Gekleurde plastic shotglaasjes
– Een lolly
– Pokémon slippers (die neem ik dus mee naar Abunaicon)
– Roerstaafjes (ik weet niet precies hoe je ze moet noemen)
– Mini douchegel van Kneipp
– Nagelharder van Herome
– (mijn favoriete) handcreme!
– Gourmetspatels (we hadden het gourmetstel maar de spatels waren nergens meer te bekennen)
– Een donut sleutelhanger
– Een donut opblaasband
– En natuurlijk nog geld (staat niet op de foto, haha)

 

Personal: verjaardagscadeautjes

Naast de vele cadeautjes die ik kreeg, kreeg ik ook een hele boel verjaardagskaarten! We zijn tegenwoordig allemaal zo met social media bezig dat iedereen het eigenlijk vergeet hoe leuk het is om voor je verjaardag een kaart te krijgen. Sowieso kaarten ontvangen is al leuk! Binnenkort ga ik denk ik maar weer eens aan de slag met het ontwerpen van eigen kaarten, ik was al goed bezig maar omdat ik nu ook bezig ben met handletteren kan ik dat mooi combineren met mijn donut tekeningen

 

 

Ik kan niks beloven maar ik hoop toch vanaf nu weer wat vaker te gaan bloggen. Het schiet er soms even bij in en soms heb je er even helemaal geen zin in. Sorry not sorry 😉
Het voordeel is nu wel dat ik genoeg heb om over te bloggen!
Wat voor artikelen lees jij graag op een blog?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

2 reacties op “Personal: Verjaardagscadeautjes!”

  1. Els schreef:

    Wat ben jij verwend :-). Zeker zo’n studio is super fijn om te hebben :-).

    1. DinjaDONUT schreef:

      Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik hem nog niet heb geprobeerd maar het lijkt me echt heel handig 😀

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.