Pan that Palette 2017 Update #5

Pan that Palette

 

Als je al een tijdje niks aan een challenge hebt gedaan lijkt de tijd al helemaal snel te zijn gegaan. De laatste keer dat ik mijn ‘Pan that Palette challenge’ deelde was alweer in juni en inmiddels is het alweer augustus! Eerlijk gezegd was ik er niet echt meer mee bezig maar er is ondertussen toch een flinke vooruitgang te zien. 

 

 

Vorige keer

Pan that Palette

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that Palette

Een hele hoop maskertjes.
Tja er zijn niet zoveel maskertjes opgegaan, en om heel eerlijk te zijn had ik er ook even geen zin in. Die zooi op je gezicht, het er vanaf spoelen… Zoveel werk! En ik heb ook m’n twijfels of deze maskertjes allemaal wel z’n ding doen. Ik betwijfel het, zelfs de ‘Black Head Mask’ masker doet niet wat hij zou moeten doen bij mijn huid. 

 

 

Vorige keer

Pan that Palette

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that Palette

 

Yves Rocher Lelietjes-Van-Dalen douchegel.
HIJ… IS… LEEG!!! Eindelijk! Alhoewel het was wel een lekkere douchegel, maar op een gegeven moment was ik hem ook wel een beetje zat hoor. Ik ga hem toch nog ooit een keer kopen zodra al mijn voorraad op is. Dat duurt toch nog een lange tijd. Inmiddels heb ik ook al een vervanger voor de challenge gevonden:

 

Pan that Palette

Treacle Moon Iced Strawberry Dream douchegel.
Hoewel ik deze douchegel echt heerlijk vind (heerlijk zoet aardbeiengeurtje, zo lekker dat ik vind dat ik naar snoepjes ruik na het douchen) moet ook deze aan de challenge gaan geloven. Ik heb nog zoveel douchegel dus ook deze moet op! Ik was al aardig ver gekomen voordat ik met de Yves Rocher douchegel aan de slag ging voor de challenge. Ik ben benieuwd hoe snel het zal gaan…

 

 

Vorige keer

Pan that Palette

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that Palette

Lush Bohemian zeep. 
Op het eerste oog lijkt het alsof de zeep niet snel gaat, maar kijk eens naar de dikte (zie rechtsonder op de foto). Hij was gewoon best een dik zeepje! Het wordt echt tijd dat deze op gaat, ik heb soms niet eens meer zin om met de zeep te douchen en dan pak ik toch maar de douchegel erbij. Ik ben benieuwd hoe ver ik ermee kom voor de volgende update!

 

 

Vorige keer

Pan that Palette

Parfum proefmonstertjes.
Deze twee zijn in ieder geval op, maar ik heb nog een hele boel proefmonstertjes. Ik heb alleen besloten om ze niet meer mee te laten doen bij de challenge. Ze komen toch wel op. Ik gebruik ze nu namelijk voor het werk. Afwisselend met de parfum van Action en Hema dan. Zo kom ik hopelijk wel weer achter een heerlijke parfum!

 

Vorige keer

Pan that Palette

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that Palette

Donut lipgloss. 
Elke avond smeren heeft dus zeker wel effect! Kijk hoe leeg de lipgloss al is! Nog even doorgaan en hij is op en ik zit al te twijfelen of ik hem ga vervangen. Ik heb namelijk nog meer donut lipglossjes maar nou twijfel ik dus of ik die wel leeg wil hebben. Lastig… Gelukkig heb ik nog even om erover te twijfelen.

 

Vorige keerPan that Palette Update 4

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that Palette

Catrice oogschaduw – 110 Gilbert’s Grapefruit.
Het lijkt net of er niet veel uit is, en misschien is dat ook wel zo want veel heb ik hem nog steeds niet gebruikt. Nu ik erover na denk wil ik hem eigenlijk morgen wel gaan gebruiken, ik krijg ineens een ingeving hoe ik hem kan combineren!
Ik weet alleen wel zeker dat deze het einde van het jaar niet haalt, maar ik hoop in ieder geval op een pan.

 

Vorige keer

Pan that Palette Update 4

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that Palette

Catrice oogschaduw – 420 Talk Like An Egyptian.
Er is geen grote vooruitgang te zien maar je ziet wel duidelijk dat ik hem in ieder geval een paar keer heb gebruikt. Met die paar mooie dagen pak ik sneller de gouden oogschaduw erbij dan de dagen met bewolking. Ik weet wel dat ik nooit meer zo’n kleur moet gaan kopen. Ik ben er zolang mee bezig om hem op te maken!

 

Vorige keer

Pan that Palette

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that Palette

Max & More – NO.3 Floral Palette.
Nu ik bij de Gamma werk gaan de blauwe kleuren ineens hard! Ik vind het ook leuk om de blauwe oogschaduw te combineren met mijn blauwe werkshirtje. De andere kleuren (en ook andere palettes) gebruik ik in mijn vrije tijd of als ik op het werk mijn witte blouse van de verfafdeling aan heb. Met wit aan kan je zoveel meer met gekleurde oogschaduw!

 

 

Combineer jij je oogschaduw met de kleding die je draagt?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

9 reacties op “Pan that Palette 2017 Update #5”

 1. Joanne schreef:

  Ik ben zelf ook niet zo’n fan van maskertjes. Inderdaad zoveel gedoe, haha!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Vooral als ze in zo’n verpakking zitten šŸ˜®

 2. Emma Cauwelaers schreef:

  Leuke post heb je daar geschreven! Ik zou eigenlijk ook moeten declutteren sinds ik echt te veel make-up en verzorgingsproducten heb.

  1. DinjaDONUT schreef:

   De challenge werkt wel goed samen met declutteren ja šŸ™‚ sinds ik bezig ben koop ik niet meer van die impulsaankopen wat betreft make-up (ik doe m’n best bij andere producten maar lukt niet altijd haha :p )

 3. Daniƫlle schreef:

  Wat een ontzettend leuke post. Grappig om de voortgang te doen.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat is het zeker, het voelt ook fijn om zulke vooruitgang te zien šŸ™‚

 4. Typisch Kim schreef:

  Die oogschaduws van Catrice zien er mooi uit zeg! En dat palette van Action heb ik ook, maar dan met andere kleuren. Nog geen pan in geraakt haha.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Mooi maar wel lastig op te maken haha šŸ™‚ zijn geen alledaagse kleuren

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.