OOTD Nieuwe sieraden

OOTD Nieuwe sieraden

 

Op het moment dat je dit leest, en dit online komt zit ik (hopelijk) lekker te genieten bij Abunaicon! Voor jullie heb ik vandaag een OOTD/ outfit post met nieuwe sieraden! De foto’s heb ik gemaakt op een nieuwe favoriete hotspot van mij, bij de Nedereindse plas in Utrecht. Het is een mooi fiets/ wandelgebied en ook ideaal om foto’s te maken, of laten maken (nu in mijn geval dan). Kijk je mee naar mijn outfit?

 

OOTD Nieuwe sieraden

 

OOTD Nieuwe sieraden

 

OOTD Nieuwe sieraden

 

Deze keer was niet Roy de sjaak umm.. de fotograaf, maar mijn vader! Ik vind dat m’n vader wel aanleg heeft om fotograaf te worden, vind je niet 😉 ? (bedankt hè pap!) 
Het was een mooi moment om weer eens outfitfoto’s te laten maken omdat ik sieraden mocht ontvangen van Lucardi. Ik koos voor oorbellen, een armbandje en vond een mooie ketting tussen hun grote collectie kettingen. Om heel eerlijk te zijn ben ik nog niet eens in de nieuwe Lucardi Juwelier Utrecht Hoog Catherijne geweest! Door de verbouwing van Hoog Catherijne is de Lucardi verhuist en heeft nu een nieuw plekje gekregen in het winkelcentrum.

 

OOTD Nieuwe sieraden

 

OOTD Nieuwe sieraden

 

OOTD Nieuwe sieraden

 

OOTD Nieuwe sieraden

Ik draag hier:

Blauwe blouse 

(Forever 21)

 

Jeans

(C&A)

 

All Stars

(Zalando)

 

Bril

(Pearle)

 

Ketting met ster

(Lucardi)

 

Oorbellen

(Lucardi)

 

Studs armband

(Claire’s)

 

Zwarte armband

(Lucardi)

 

 

Gelukkig was het een zonnige (en warme) dag, iets wat we deze zomer wel een beetje gemist hebben. Nou wil ik niet klagen want als de zon scheen had ik er toch niet veel aan omdat ik meestal aan het werk was. Of bezig met mijn cosplay. Hopelijk wilt september nog een beetje mooi weer met zich mee brengen, dan gaan wij namelijk op vakantie. Naar Center Parcs De Vossemeren in België! Duim je mee voor mooi weer 😉 ?
Wat heb jij deze zomer gedaan?
Liefs, 
Dinja

Dit artikel schreef ik in samenwerking met Lucardi.

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

6 reacties op “OOTD Nieuwe sieraden”

 1. Yasemin schreef:

  Haha leuk! Ik ben op je site beland omdat ik tijdens mijn grote kuis opeens een enveloppe vond met een notitiepapiertje met daarop “Veel plezier ermee! x Dinja http://www.dinjadonur.blogspot.com” haha. Ik denk dat ik wenskaartjes had gewonnen van een Britse tekenaarste. Leuk dat je nog een website hebt!
  Nog een fijne zomer toegewenst! xx

  1. DinjaDONUT schreef:

   Wat grappig 😀
   Jij ook nog een fijne zomer!!

 2. Leoniae schreef:

  Super mooie en leuke foto’s en gave sieraden :)! Staat je heel mooi :).
  Ik ben naar Zweden geweest deze zomer :).
  Xxxx, leoniae

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankje 🙂
   Zweden lijkt me leuk om heen te gaan en staat op mijn reiswishlist!

 3. Romy schreef:

  Wat een prachtige foto’s en hele leuke outfit! Die streepjes staan je heel leuk. Geniet van je vakantie in september 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankjewel 😀 en ik ga zeker genieten, nu nog hopen op mooi weer!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.